Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Hayır, her hangı bir sorununuz yok denildi. Size söylendı mi?

Hiç böyle durumlar olacağını tahmin etmemiştim. Damla konusunu da unutmuşum. Artık genel de damlatılmadığı için. Özel de farklı durumlar dönebilir diye doğumdan sonra tercih etmek ıstemedık ama demek ki özele gıtmemiz gerekıyormustu bızım de..
Evet kare kutu gibi bir şeyle gözün resmi çekildi derecesi ortaya çıktı.
Sizin minnoşda inşallah bir an önce iyileşir😇🤲

Rotateq aşısı rotavirus alt tiplerine karşı 5 antijen içerir. Toplam 3 doz olarak ağızdan uygulanmaktadır. İlk dozu bebek en erken 6 hafta en geç 14 hafta iken yapılmalı, son dozu bebek 24 haftasını doldurmadan uygulanmalıdır. Dozlar arasında en az 1 ay ara olmalıdır.

Rotarix aşısı rotavirus alt tiplerine karşı 1 antjien içerir, ancak diğer suşlara karşı da koruma sağlar. Toplam 2 doz olarak ağızdan uygulanmaktadır. İlk dozu bebek en erken 6 hafta en geç 14 hafta iken yapılmalı, son dozu bebek 24 haftasını doldurmadan uygulanmalıdır. Dozlar arasında en az 1 ay ara olmalıdır.

Çocuk sağlığı derneğinin sayfasından.

Ben rotarix yaptıracağım.
Bizde rotarix yaptırdık 3 aylıkken.diger dozuda 5aylikken olcak.
Aile bakanı x hesabından da paylaşım yapmış. Hayırlı olsun hepimize
Maalesef biz kaçırdık kuzum erken doğum olduğu için 🥴geri kalan herkese hayırlı olsun 🤗
Hocam biz heyet raporu ile en fazla kaç gün rapor alabiliyoruz bilginiz var mı.
Yok hocam bilgim maalesef bende arastircam.27martta bitti raporum bnmde.normal rapor aldım .su bayramı atlatalim da.olmazsa ücretsiz ayrılırım .bebeye bakacak kimse yok.oglumda annem bakmıştı az bı sure kalinca calismistim ve dönemi kapatmistim.

Kaka gaz yapması için burda biri yazmıştı sanki popoya birşey yapıp kaka gaz yapmıştı bebeği

Bizde rotarix yaptırdık 3 aylıkken.diger dozuda 5aylikken olcak.

Maalesef biz kaçırdık kuzum erken doğum olduğu için 🥴geri kalan herkese hayırlı olsun 🤗

Yok hocam bilgim maalesef bende arastircam.27martta bitti raporum bnmde.normal rapor aldım .su bayramı atlatalim da.olmazsa ücretsiz ayrılırım .bebeye bakacak kimse yok.oglumda annem bakmıştı az bı sure kalinca calismistim ve dönemi kapatmistim.
Heyet raporu imkansıza yakın maalesef 6 ay şeklinde 3 kez alınıyor tabi ciddi hastalıklar sebebiyle sonra da zaten emeklilik hakkı varsa emekli ediyorlar benim de rahatsızlıklarım var ama alamadım cidden çok zor bebeğe kim bakacak kaygısı çok şükür ben eski bir öğrencimin annesi ile anlaştım aynı sokaktayız haftada 2 bazen 2.5 gün şeklinde bakıyor günlük 1000 lira dedim iş beklemiyorum bebekle ilgilensin yeter diye anlaştım seneye de maaşla artık anlaşıcaz

Sağlık mutluluk ve huzurla ailemiz ve sevdiklerimizle Rabbim nice nice bayramlara eriştirsin. Benim bayram şekeri uyuyor Bursa’dan dayımız yengemiz kuzenlerimiz geliyor ama benim tatlı kuzum maşallah baya uykucu oldu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    157,8 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar oncelikle herkese iyi bayramlar. Bmm bebem 2 ay 9 gunluk. Bazen gece veya gündüz farketmez bebegim 4.5-5 saat kesintisiz uyudugu oluyo. Hatta bazen ben uyandiriyorum acikmistir diye. Sizce normal mi? Hani 3 saatte bi uyandirip besleyin muhabbeti yenidogan donemindemiydi? Benim bu duruma sevinmem gerekirken acaba bosuna mi kuruntu yapiyorum ne dersiniz?🙂 boyle olan var mi?

Kizlar oncelikle herkese iyi bayramlar. Bmm bebem 2 ay 9 gunluk. Bazen gece veya gündüz farketmez bebegim 4.5-5 saat kesintisiz uyudugu oluyo. Hatta bazen ben uyandiriyorum acikmistir diye. Sizce normal mi? Hani 3 saatte bi uyandirip besleyin muhabbeti yenidogan donemindemiydi? Benim bu duruma sevinmem gerekirken acaba bosuna mi kuruntu yapiyorum ne dersiniz?🙂 boyle olan var mi?
Ben uyandırmıyorum açıkçası. Bebekken ben 6 saat uyurmuşum 😂

Ay keyfini çıkar niye dürtüyosun çocuğu😂 Artık acıkınca uyanıyolar. Bazen 2 saatte bir bazen 4-5 saat uyuyo geceleri. Asla uyandırmıyorum

Heyet raporu imkansıza yakın maalesef 6 ay şeklinde 3 kez alınıyor tabi ciddi hastalıklar sebebiyle sonra da zaten emeklilik hakkı varsa emekli ediyorlar benim de rahatsızlıklarım var ama alamadım cidden çok zor bebeğe kim bakacak kaygısı çok şükür ben eski bir öğrencimin annesi ile anlaştım aynı sokaktayız haftada 2 bazen 2.5 gün şeklinde bakıyor günlük 1000 lira dedim iş beklemiyorum bebekle ilgilensin yeter diye anlaştım seneye de maaşla artık anlaşıcaz
UCretsiz izin yolu göründü bize ozaman.🥴napalim eşler çalışsın artık🤣hocam ben fiyatları bilmediğim için soruyorum çok değil mi bu fiyat.bsy de yapmayacak sadece çocuk bakacak bide tüm hafta değil.sehir neresi bilmiyorum gerçi.
Sağlık mutluluk ve huzurla ailemiz ve sevdiklerimizle Rabbim nice nice bayramlara eriştirsin. Benim bayram şekeri uyuyor Bursa’dan dayımız yengemiz kuzenlerimiz geliyor ama benim tatlı kuzum maşallah baya uykucu oldu
Maşallah Mustafa Kemal paşaya 🧿😍😘amin inşallah 🤲

Bizim adam pek kucağa almıyor anca ben al dersek bel fıtığı var ondanmis 😅bugün temizlik yapmadım geldi evi zor sildim supurdum yavrumsa bir uyumadı uyuyor anakucagina koyuyom işleri yapmaya gidiyorum uyanıyor alzar zor bitirdik uyuyamadigi için huzursuz memede uyumak istiyor 🥲
Kocalar başka bi iş olunca bel fıtığı falan dinlemiyor ama🫢😬😬😬
Benin kız da uyuyor bazen o dediğin yeni doğan dönemindeydi sarılık olup bir şekilde düşmesin diye şimdi açlıktan bayılmazlar 😬

Back
X