Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    230
Bi de yağsız olsa kim bilir nolur dicem de onu ben yaşıyorum işte. İki memeyi emiyo anlık doyuyo. Yarım saat en geç 1 saat sonra bida emmek istiyo. Memeyle kavga halinde sürekli. Elleriyle sıkıyo kafa atıyo, diş etleriyle tutuyo çekiyo. Süt yetmiyo çünkü istediği şekilde gelmeyince sinir yapıyo. Mecbur mama veriyorum. Böyle olunca da ne kadar yedi, kaçlıkla doyuyo hiç anlamıyorum. Ben de yiyorum söylediklerinizi ama hiç bir fark gözlemlemedim. Şimdi çörek otu çektirdim aktardan. Ona başladım. Yağlandırıyor diyolar. Bakalım işe yarayacak mı?
Süt alerjisi olduğu için özel mama kullanıyoruz bi de inanılmaz pahalı, hem de mama vermek istemiyorum keşke kendim doyuyabilsem tamamen.
Tavla lohusa yağı kullanıyorum ben sütüm baya yağlı bi alın isterseniz içinde çok güzel yağlar var birde Hindistan cevizi yağı alacağım onu da çok övğyolsr sütün kalitesini arıtıyornuş

Tavla lohusa yağı kullanıyorum ben sütüm baya yağlı bi alın isterseniz içinde çok güzel yağlar var birde Hindistan cevizi yağı alacağım onu da çok övğyolsr sütün kalitesini arıtıyornuş
Şimdi sipariş verdim. Bi denemediğim o kaldı çünkü 😄 teşekkür ederim canım

Haklısın canım sütümüz az olduğu günler yapıyorum bunu zTen 3 tane çocuk olunca yorgunluktan bazen yemek yemeye bile fırsatım olmuyor toplasan 24 saatte belki bir kere falan ona da başlayalı 3 gün falan oluyor bu aralar sütümde azalma farkettim özellikle akşamları daha anlaşılır oluyor annem memlekete dönünce 3 çocukla kaldım bir başıma sanırım yorgunluk biraz azalma yapıyor sütümde ama gece her uyanışında emziriyorum
Yaaa çok zor gercekten 3 çocuk. Benim bir tane o bile bu kadar zorken seni düşünemiyorum. O zaman dediğin gibi arada bir mama verip kendini dinlendir. Bu da çok önemli

Kızlar bizim bebe uykusunda ağlıyor gibi biraz agliyor gibi yapıyor duruyor neden olabilir

Merhabalar bebegim 4 aylik olacak ama son 1 aydır besiginde sallanmadan uyumuyor sallamayı bırakınca uyanıyor surekli 1 saat besik sallıyorum hiçbirsey yapamıyorum bebegi böyle olan var mı neden kaynaklanır acaba
Kuzum bizim bebekler aynı.bende bazı zamanlar beşikte uyutuyorum.bazen kendi dalıyor.suan mesela beşikte sallıyorum.dun akşam beşikte de uyumadı.salla Allah salla yok.bazi zaman oluyor ki hızlı sallıyorum artık.bnm portatif beşik mutfağa fln götürüyorum.arkama koyuyorum ayağımla arkaya doğru sallıyorum bazen yemeğimi fln öyle yapıyorum.
Canım arkadaş doğru yazmış iki tane rota aşısı var biri 2 doz diğeri 3 doz 2 doz olan rotarix 2. Veya 4. ayda yada 3. Ve 5. Aylarda yapılıyor birde rotateq var o 3 doz 2-4-6 aylarda yapılıyor en geç 8. Aya kadar son dozun yapılması gerekiyor 3 doz olanın
Canım iice oku arkadaşın yazdigini.orda iki çeşit asi var şu aylarda dememiş.sadexe rota aşısı 2 4 6.aylarda demiş.bende inkar etmiyorum 2 ila 4 yada 3 ile 5.aylarda dedim.ki bu rotarix ve yaptırdık zaten ilk doz 3.ayda.arkadas sonraki bı yorumunda da 2 4 6.aylarda rota aşısı ,3 ila 5.aylarda menenjit aşısı yapılacak demiş.
Ay ciddi misin 2025 doğumlu değil mi senin kız kuzum
Evet 35haftalik doğum yaptım 6 aralikta.normalde ocaktaydi dogumumuz.ikinci çocuk ve 1500tl yi kacirdik 🥴

Kuzum bizim bebekler aynı.bende bazı zamanlar beşikte uyutuyorum.bazen kendi dalıyor.suan mesela beşikte sallıyorum.dun akşam beşikte de uyumadı.salla Allah salla yok.bazi zaman oluyor ki hızlı sallıyorum artık.bnm portatif beşik mutfağa fln götürüyorum.arkama koyuyorum ayağımla arkaya doğru sallıyorum bazen yemeğimi fln öyle yapıyorum.

Canım iice oku arkadaşın yazdigini.orda iki çeşit asi var şu aylarda dememiş.sadexe rota aşısı 2 4 6.aylarda demiş.bende inkar etmiyorum 2 ila 4 yada 3 ile 5.aylarda dedim.ki bu rotarix ve yaptırdık zaten ilk doz 3.ayda.arkadas sonraki bı yorumunda da 2 4 6.aylarda rota aşısı ,3 ila 5.aylarda menenjit aşısı yapılacak demiş.

Evet 35haftalik doğum yaptım 6 aralikta.normalde ocaktaydi dogumumuz.ikinci çocuk ve 1500tl yi kacirdik 🥴
Ay çok zor ya gerçekten benim kiz 6 yaşında ya alışmışım rahatına çok zorlanıyorum

Canım benim bebeğim anne sütü alıyor ben şimdi işe başlayacağım Nisan 7 de biberon tutturmaya başladım oğluma akşam saat 8.30 da gece uykusuna geçiyor emziriyorum sonra gece 11-12 gibi rüya öğünü olarak 120 ml mama içiyor günde bir kez ona da yeni başladım
Benim de 29 Nisan'da iznim bitiyor sadece anne sütü alıyor kızım şimdiden süt sağıp buzluğa koymam gerekiyor galiba biberonla daha yavaştan alıştırmam gerekiyor ama ben çok korkuyorum dün gece de rüyamda sabah okula gitmiştim sabahçıydım öğlen 12'de gelecektim ama zaman bir türlü geçmiyordu anneme arıyordum buzlukta 2 poşet süt var sadece annem onları ısıtıp kaşıkla vermiş falan Allah'ım kabus çok kötüydü hazırlıksız bırakmak 😁😭 nasıl yapacağım ne yapacağım hiç bilemiyorum zaman azalıyor

Benim de 29 Nisan'da iznim bitiyor sadece anne sütü alıyor kızım şimdiden süt sağıp buzluğa koymam gerekiyor galiba biberonla daha yavaştan alıştırmam gerekiyor ama ben çok korkuyorum dün gece de rüyamda sabah okula gitmiştim sabahçıydım öğlen 12'de gelecektim ama zaman bir türlü geçmiyordu anneme arıyordum buzlukta 2 poşet süt var sadece annem onları ısıtıp kaşıkla vermiş falan Allah'ım kabus çok kötüydü hazırlıksız bırakmak 😁😭 nasıl yapacağım ne yapacağım hiç bilemiyorum zaman azalıyor
Canım gece sağımı ile ben stok yapıyorum gece mama verdiğim zamanlarda uzun uyuyor uyandığında 2 göğsüm de dolmuş oluyor birini emzirip diğerini sağıyorum böylelikle buzluk stoğu yapmış oluyorum stoğum artınca mamayı bırakır stoklardan kullanırım diye düşündüm

Yaaa çok zor gercekten 3 çocuk. Benim bir tane o bile bu kadar zorken seni düşünemiyorum. O zaman dediğin gibi arada bir mama verip kendini dinlendir. Bu da çok önemli
Gerçekten çok zor oluyor canım birde bende eşimde sağlık çalışanıyız eşim 24 saat nöbetçi oluyor tek başıma 3 çocukla çok zorlanıyorum ama buna da alışacağım tek başıma ikiz büyüttüm üçü de büyütürüm elbet 🙈

Ay canım kaçırmana inan ki çok üzüldüm ☹️ ben seni ocağın ilk haftası doğum yaptın sanıyorum. arkadaşın yazdığına gelince 2 çeşit doktor karar veriyor deyince heralde dedim aşıları söylüyor menenjiti benim doktorum 7. Ayda başlayalım dedi ama 3. Ayda rota ile yada 2. Ayda başkayanlar da varmış ben 7. Ayı bekleyeceğim 2 ay aşısı bile bizi çok zorladı menenjitte özellikle bexero olan zor bir aşı çünkü

Kızlar bebek bir meme emdi duruyo aglamiyor diyelim diğer memeyi emdirmeye gerek varmi

Back
X