Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Bebeler artık bizi tanımaya başladı ay daha dün doğdular babasını görünce ağlıyor çünkü babası bahçede gezdiriyor beni görünce aç değilse tepkisiz çünkü anne pek kucağa almıyor

Bizim adam pek kucağa almıyor anca ben al dersek bel fıtığı var ondanmis bugün temizlik yapmadım geldi evi zor sildim supurdum yavrumsa bir uyumadı uyuyor anakucagina koyuyom işleri yapmaya gidiyorum uyanıyor alzar zor bitirdik uyuyamadigi için huzursuz memede uyumak istiyor

Yok öyle bir şey demediler. Normal dediler. Size öyle bir şey mi söylendi?

Kaç saatte bir mama veriyorsunuz

Rotateq aşısı rotavirus alt tiplerine karşı 5 antijen içerir. Toplam 3 doz olarak ağızdan uygulanmaktadır. İlk dozu bebek en erken 6 hafta en geç 14 hafta iken yapılmalı, son dozu bebek 24 haftasını doldurmadan uygulanmalıdır. Dozlar arasında en az 1 ay ara olmalıdır.

Rotarix aşısı rotavirus alt tiplerine karşı 1 antjien içerir, ancak diğer suşlara karşı da koruma sağlar. Toplam 2 doz olarak ağızdan uygulanmaktadır. İlk dozu bebek en erken 6 hafta en geç 14 hafta iken yapılmalı, son dozu bebek 24 haftasını doldurmadan uygulanmalıdır. Dozlar arasında en az 1 ay ara olmalıdır.

Çocuk sağlığı derneğinin sayfasından.

Ben rotarix yaptıracağım.

3.75 ile 4 numaraymış gözü ama normal büyüdükçe değerleri aşağı iner dedi. Bebekler net görmez dedi
Rop muayenesinden görmeden ziyade retina yapısına bakıyorlarmış. Görme için 6 ile 12. Ay arasında gidin dedi. Nesneleri takip edemiyorsa göz teması kuramıyorsa 4. Aydan sonra dedi. Nereye gitmiştiniz özel?

Evet biz onu yaptırdık

Diger suşlar ne ki?

Merhaba, doktorunuz kim, hangi ildesiniz? Ben 5 haftadır diyet yapıyorum. Sadece balık patates kabak havuç, muz ve zeytin yiyorum. Gerçekten şunların dışında hiçbir şey yemedim. Ama çocuklarım da düzelmiyor. Çocuk doktoru, çocuk gastro ve çocuk alerji birlikte takip ediyorlar. Hem beslenme reddi, hem kakada problem, hem egzama hepsi bir arada bittik. Doktorlarımız profesör üni hastanesi ama değiştirmeliyiz galiba.

Rop muayenesinden görmeden ziyade retina yapısına bakıyorlarmış. Görme için 6 ile 12. Ay arasında gidin dedi. Nesneleri takip edemiyorsa göz teması kuramıyorsa 4. Aydan sonra dedi. Nereye gitmiştiniz özel?
Evet onada baktı ışık falan tuttu lokman hekim akay hastanesi çok tatlı bir doktordu

Diger suşlar ne ki?
Rotarix, G1P[8] suşuna dayalı bir aşıdır. Ancak yapılan çalışmalar, aşının G2, G3, G4 ve G9 gibi diğer rotavirüs genotiplerine karşı da belli düzeyde koruma sağladığını göstermektedir. Bu, aşının içeriğinde bulunmayan fakat benzer yapıda olan suşlara karşı bağışıklık sisteminin tepki verebilmesi sayesinde olur.

Suş (strain), bir mikrop türünün (bakteri, virüs, mantar vb.) genetik olarak farklı bir alt tipi demekmiş.

Bn de ayni durumdayim mama takviyeli gidiyorum. E bebekten aldığım promalt içecekler sut artisi konusunda bana iyi geldi tavsiye ederim. 12al 6 ode kampanyasindan.

Hayır, her hangı bir sorununuz yok denildi. Size söylendı mi?

Hiç böyle durumlar olacağını tahmin etmemiştim. Damla konusunu da unutmuşum. Artık genel de damlatılmadığı için. Özel de farklı durumlar dönebilir diye doğumdan sonra tercih etmek ıstemedık ama demek ki özele gıtmemiz gerekıyormustu bızım de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…