Kaç kez kullandınız her bez açıita sürdünüz mü birde hep karıştırdınız mı kremlerin ikisiniKızlar bebeği pişik olan varsa şu iki kremi kullanmanızı tavsiye ederim hamazinc ve trosyd. Benim oglan kuyruk sokumuna kadar pişik olmuştu hangi kremi kullandiysam geçmedi sonra doktor bunları verdi ertesi gün geçmeye başladı bilenler vardır belki bu arada bez değiştirmeyin sürekli ondan oldu pişik
Evet maalesef o sorun bende de var. Gece beslenmesinde hele hiç çıkarmıyor. Yani ben kusmaması için beslemeden önce gazını kontrol ediyorum. Gazı varsa zaten emerken rahat durmuyor. Ikınıyor geriniyor falan. Mide gazını alıp emzirince yavaşça dik konuma getiriyorum. Zaten emerken de tam yatay değil, ayakları aşağıda. Hafif dik emziriyorum. Sonrasında da gazını çıkarıyorum. Bi beş dk daha dik tutup yatırıyorum. Çok şükür pek kusmuyor. Çok fazla içerse kusuyor fazlasınıBazen direk uyuyo omzuma alsamda uyurken çıkarmıyor
Aptamil pregomin syeno kullanıyoruz. Süt ve çoklu besin alerjisi olan bebekler için.Hangi mamayı kullanıyorsun.Bugün benim de oğluşum doymadı gibi geldi.Eşimi gönderdim aptamil almış alerjik bebeklere uygun demişler
Ben de mama vermek istemiyorum ama sütüm yetmiyor malesef. Çocuk uyusa yetecek eminimBi de yağsız olsa kim bilir nolur dicem de onu ben yaşıyorum işte. İki memeyi emiyo anlık doyuyo. Yarım saat en geç 1 saat sonra bida emmek istiyo. Memeyle kavga halinde sürekli. Elleriyle sıkıyo kafa atıyo, diş etleriyle tutuyo çekiyo. Süt yetmiyo çünkü istediği şekilde gelmeyince sinir yapıyo. Mecbur mama veriyorum. Böyle olunca da ne kadar yedi, kaçlıkla doyuyo hiç anlamıyorum. Ben de yiyorum söylediklerinizi ama hiç bir fark gözlemlemedim. Şimdi çörek otu çektirdim aktardan. Ona başladım. Yağlandırıyor diyolar. Bakalım işe yarayacak mı?
Süt alerjisi olduğu için özel mama kullanıyoruz bi de inanılmaz pahalı, hem de mama vermek istemiyorum keşke kendim doyuyabilsem tamamen.
Her iki göğüs yerine birinden en az yarım saat emzirmeyğ denediniz miBi de yağsız olsa kim bilir nolur dicem de onu ben yaşıyorum işte. İki memeyi emiyo anlık doyuyo. Yarım saat en geç 1 saat sonra bida emmek istiyo. Memeyle kavga halinde sürekli. Elleriyle sıkıyo kafa atıyo, diş etleriyle tutuyo çekiyo. Süt yetmiyo çünkü istediği şekilde gelmeyince sinir yapıyo. Mecbur mama veriyorum. Böyle olunca da ne kadar yedi, kaçlıkla doyuyo hiç anlamıyorum. Ben de yiyorum söylediklerinizi ama hiç bir fark gözlemlemedim. Şimdi çörek otu çektirdim aktardan. Ona başladım. Yağlandırıyor diyolar. Bakalım işe yarayacak mı?
Süt alerjisi olduğu için özel mama kullanıyoruz bi de inanılmaz pahalı, hem de mama vermek istemiyorum keşke kendim doyuyabilsem tamamen.
Ya gazdan dolayı, ya fazla beslenme ya da reflü.Kızlar bebeğim hala kusuypr 1 hafta olacak emdiğini kusuyor resmen napacağımı şaşırdım artık doktora götürdük kan idrar ultrason hepsi temiz doktor önemsemedi temiz
Çıkınca birşey de demedi. Ama ben anlamıyorum neden böyle oldu gün için de ard arda bep kusuyor bazen 20 kez bile oluyor. Ve kusunca rahatlıyor.
Valla golden goat almıştık ilk. Bize de pahalı demişlerdi. Kurban olayım onaBen de mama vermek istemiyorum ama sütüm yetmiyor malesef. Çocuk uyusa yetecek eminimnadiren uyuduğu günler oldu o zaman mamaya ihtiyaç duymadık. Uyudu, uyanana kadar süt doldu içti doydu. Sabah 7.30 8 gibi uyanıyor akşam 9 10 a kadar ara ara 15 dk yarım saat uyuyor. Sonra gözler fıldır fıldır. Sürekli memeye asılıyor bende derman kalmıyor. Golden goat veriyorum ben, en pahalılardan biri galiba ama gözümde değil parası Tunişim doysun sağlıklı olsun yeter bana. Ben öğünde 120ml veriyorum artık. Çoğu zaman içiyor bıraktığı nadir oluyor. Önceden 1 kutu 2 hafta gidiyordu şimdi 10 gün falan gidiyor.
Evet uzun emiyor genelde. Zaten anlıyorum ön süt bitiyo gibi oluyo, sonra çekmeye devam edince geliyor tekrar. Zaten kendim sağdığımda da görüyorum. İncecik zar gibi yağ kalıyor üzerinde bekleyince. Süt ürünleri diyeti yaptığım için protein ağırlıklı besleniyorum fazlasıyla. Yememden içmemden olduğunu sanmıyorum çok sağlıklı ve dengeli besleniyorum. Biraz yapı meselesi gibi geliyor bana.Her iki göğüs yerine birinden en az yarım saat emzirmeyğ denediniz mi
Çünkü yağlı kısım en son gelir
Ön süt her zaman suludur ve doyurmaz
Ayrıca protein ağırlıklı beslenşn
Tavuk suyu çorba güzel süt yapar. Kıyma,et vs.
Ooo maşallah 1,5 kilo almasına rağmen açlıktan dolayı huysuzluk yapıyordu yani ayy çok ilginç. Şu mamayı bi daha denicem hatta eşim versin bakalım belki ben verdiğim için almadı. Bir de dediğiniz gibi sütümü sağıp bakıcam, size mutlaka yazıcam. Bakalım huysuzluğu bundan mı acabaHemen ardına meme verince memeye saldırdı mı? Yoksa sakin sakin az az mı içti? Benimki aylık bir buçuk kilo falan alıyor. Ben de optipro kullanıyorum. Şüpheye düştüyseniz sütünüzü sağıp bakın. Gördüğünüz miktara artı 30 CC falan ekleyin.
Merhaba bir bilgim yok ama umarım geçmiştirMerhabalar Hanımlar.. bebeğime bugün rob muayenesi yaptırdık ve eve gelince, uyandıktan sonra göz kenarlarında kanlanma olduğunu fark ettim. Kanlanma kendiliğinden geçer mi? Huysuzluğu var. Gözü kaşındığı için olabilir mi? Bu konu hakkında bılgısı olan var mı?
Maalesef duruyor hala.. Bende sürekli uyutmaya çalışıyorum.. bebeğimin gözleri normal çıktı fakat genetik problemlerimizden endişelendiğimi doktora söyledim. Zaten öncesinde hastahanede hava verıldiği için de göz damarları gelişmeyebiliyormuş. Bundan ötürü de detaylı kontrol edilmesi gerekıyormuşMerhaba bir bilgim yok ama umarım geçmiştirben bebeğinizin gözleri kaç numara çıktı onu merak ettim
Geçmiş olsun rob muayenesine de mi etlik şehir hastanesine gittiniz? Bizde orda yaptırdık gözle ilgili bir şey olmadı ama rsvyi ordan kaptık sanırım. Kalça için tekrar gidecektiniz, ne dedi diğer doktor?Merhabalar Hanımlar.. bebeğime bugün rob muayenesi yaptırdık ve eve gelince, uyandıktan sonra göz kenarlarında kanlanma olduğunu fark ettim. Kanlanma kendiliğinden geçer mi? Huysuzluğu var. Gözü kaşındığı için olabilir mi? Bu konu hakkında bılgısı olan var mı?
Teşekkür ederiz.. her hafta başka bir sorunla karşılıyoruz nedenseGeçmiş olsun rob muayenesine de mi etlik şehir hastanesine gittiniz? Bizde orda yaptırdık gözle ilgili bir şey olmadı ama rsvyi ordan kaptık sanırım. Kalça için tekrar gidecektiniz, ne dedi diğer doktor?
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederiz.. her hafta başka bir sorunla karşılıyoruz nedensebu sefer de göz için Bilkent deneyelım dedik. Kalça için 1 ayın beklemenilmesi gerektiğini söylediler. Bizde mecbur birşey yapmadan bekliyoruz. Atalarımız boşuna ''Sakınan göze çöp batar'' diye söylememiş sakındıkça farklı şeylerle karşılaşıyoruz
Bazı çocuklar biberon sevmiyor. Kaşıkla vermeyi deneyin bir de. Ama en temizi tam emzirmeden önce sütü sağıp bakmak. Bakın bakalım umarım sebebi budur. Çünkü çözümü kolay. Emzirmeye ek 2 ölçek mama veriyorum. Dünya varmış ya. O sürekli ağlayan mememe yapışan çocuk gitti yerine melek geldi sanki. Rahat rahat yemek yiyebiliyorum artık.Ooo maşallah 1,5 kilo almasına rağmen açlıktan dolayı huysuzluk yapıyordu yani ayy çok ilginç. Şu mamayı bi daha denicem hatta eşim versin bakalım belki ben verdiğim için almadı. Bir de dediğiniz gibi sütümü sağıp bakıcam, size mutlaka yazıcam. Bakalım huysuzluğu bundan mı acaba
Çok teşekkür ederiz, inşallah.. Bize 3 aylık olmadan göz kontrolü yapılıyor denilmişti. Kontrole gıttığımız de 1 kere damla damlatıldı ve bebek hiç rahatsız olmadan göz kontrolü yapıldı. Kuvöz, Rsv den dolayı hastahanede yatışında hava verilmesi öyküsünden dolayı doktor ''benim cıhazım yok dışına bakabiliyorum, yönlendirdiğim doktor içine bakacak dedi. Farklı bır günde yönlendirdiği doktora gıttık. 5 kere damla damlatıldı ve kanca ile 2-3 dk gözü muayene edıldı. Bebek rahatsız oldu, çok ağladı. Normal gelişiminde olduğu söylendi şükür. Eve gelince de uyutayım dedım. Uyandığında gözüne kan oturmuştu . Araştırma yaptım hiç bilgi de bulamadım konuyla ılgılı. Hastahane evraklarında birisinde bir kaç gün bekleyin geçer yazıyor birisinde de 24 saat içerisinde geçmesi lazım diyor. Acile gitsem onlar da farklı bir işlem yapacak. Ne yapsam bilemedimÇok geçmiş olsunbizde devlete gidiyoruz kontrole 2.ayda gitmiştik ama.goze bakmadılar hic
Evet ya sorun bundan kaynaklıysa çözümü çok basit, her türlü o mamayı içiririmBazı çocuklar biberon sevmiyor. Kaşıkla vermeyi deneyin bir de. Ama en temizi tam emzirmeden önce sütü sağıp bakmak. Bakın bakalım umarım sebebi budur. Çünkü çözümü kolay. Emzirmeye ek 2 ölçek mama veriyorum. Dünya varmış ya. O sürekli ağlayan mememe yapışan çocuk gitti yerine melek geldi sanki. Rahat rahat yemek yiyebiliyorum artık.
Gttiniz göz doktoruna bir daha gitme.sansiniz.yokmuÇok teşekkür ederiz, inşallah.. Bize 3 aylık olmadan göz kontrolü yapılıyor denilmişti. Kontrole gıttığımız de 1 kere damla damlatıldı ve bebek hiç rahatsız olmadan göz kontrolü yapıldı. Kuvöz, Rsv den dolayı hastahanede yatışında hava verilmesi öyküsünden dolayı doktor ''benim cıhazım yok dışına bakabiliyorum, yönlendirdiğim doktor içine bakacak dedi. Farklı bır günde yönlendirdiği doktora gıttık. 5 kere damla damlatıldı ve kanca ile 2-3 dk gözü muayene edıldı. Bebek rahatsız oldu, çok ağladı. Normal gelişiminde olduğu söylendi şükür. Eve gelince de uyutayım dedım. Uyandığında gözüne kan oturmuştu . Araştırma yaptım hiç bilgi de bulamadım konuyla ılgılı. Hastahane evraklarında birisinde bir kaç gün bekleyin geçer yazıyor birisinde de 24 saat içerisinde geçmesi lazım diyor. Acile gitsem onlar da farklı bir işlem yapacak. Ne yapsam bilemedim
Göz derecesi söyledi mi doktor ?Geçmiş olsun rob muayenesine de mi etlik şehir hastanesine gittiniz? Bizde orda yaptırdık gözle ilgili bir şey olmadı ama rsvyi ordan kaptık sanırım. Kalça için tekrar gidecektiniz, ne dedi diğer doktor?
Kıyamam yavruma biz özele gitmiştik muayene etti göz filmi çekildi bize yapılan gibi derecesine baktı damla damlatmıcam normal görünüyor damla ateş yapabiliyor demişti şimdi hatırladım belki sizde de kızarıklık yapmistirÇok teşekkür ederiz, inşallah.. Bize 3 aylık olmadan göz kontrolü yapılıyor denilmişti. Kontrole gıttığımız de 1 kere damla damlatıldı ve bebek hiç rahatsız olmadan göz kontrolü yapıldı. Kuvöz, Rsv den dolayı hastahanede yatışında hava verilmesi öyküsünden dolayı doktor ''benim cıhazım yok dışına bakabiliyorum, yönlendirdiğim doktor içine bakacak dedi. Farklı bır günde yönlendirdiği doktora gıttık. 5 kere damla damlatıldı ve kanca ile 2-3 dk gözü muayene edıldı. Bebek rahatsız oldu, çok ağladı. Normal gelişiminde olduğu söylendi şükür. Eve gelince de uyutayım dedım. Uyandığında gözüne kan oturmuştu . Araştırma yaptım hiç bilgi de bulamadım konuyla ılgılı. Hastahane evraklarında birisinde bir kaç gün bekleyin geçer yazıyor birisinde de 24 saat içerisinde geçmesi lazım diyor. Acile gitsem onlar da farklı bir işlem yapacak. Ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?