Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Benim bebeğim de öyleydi. 10 dk uyurdu Max. Gece 7-8 kere uyanırdı. Meğer doymuyormuş. Mamayı artırdım. Masaallah çok sakinleşti. Uyanıkken de anakucagina koyup işimi yapiyorum
Gündüz bende ana kucağına koyuyorum bulaşık makina bosaltiyorum bide evi süpürüyom onda duruyor bı işte 10da yaptım yaptım yoksa hep yanında birini görmek istiyor yoksa sesler çıkarıyor huysuzlasiyor rahat rahd temizlik çamaşır vs yapamıyorum

Merhaba bir süre silikon göğüs ucu kullanın? Hem göğüs uçlarınızda tahrişi azaltır hemde bebeğin ağzına memeyi kolay sokarsınız. Ben öyle yapmıştım

Merhaba bir süre silikon göğüs ucu kullanın? Hem göğüs uçlarınızda tahrişi azaltır hemde bebeğin ağzına memeyi kolay sokarsınız. Ben öyle yapmıştım
Daha sonra silikon ucu bıraktınız mı acaba? Nasıl yaptınız? Bebeğim normal mememi asla emmiyor silikon takınca tutuyor ama bıraktırmak istiyorum da

Daha sonra silikon ucu bıraktınız mı acaba? Nasıl yaptınız? Bebeğim normal mememi asla emmiyor silikon takınca tutuyor ama bıraktırmak istiyorum da
Selam ben doğumdan itibaren 1 bucuk ay kullandım.Sonra birden bıraktım.Bazen memeyi hemen tutamadı birkaç denemede tuttu ama alıştım.Hala sağ tarafı birkaç seferde tutturuyorum ama 1 dk sürmüyordur.

Benim bebeğim de öyleydi. 10 dk uyurdu Max. Gece 7-8 kere uyanırdı. Meğer doymuyormuş. Mamayı artırdım. Masaallah çok sakinleşti. Uyanıkken de anakucagina koyup işimi yapiyorum
Benim bebiş anne sütüyle besleniyor kilo alımı da çok iyi, dün doktora gittik özellikle sordum aç kaldığı için huzursuzlanmıyordur dimi diye yok yok ondan kaynaklanmaz dedi. Yine de mama deneyeyim dedim biberonla bile olsa mamayı da kabul etmedi. Bakalım inşallah bir gün huzursuzluğu bitecek

Selam ben doğumdan itibaren 1 bucuk ay kullandım.Sonra birden bıraktım.Bazen memeyi hemen tutamadı birkaç denemede tuttu ama alıştım.Hala sağ tarafı birkaç seferde tutturuyorum ama 1 dk sürmüyordur.
Maşallah ne güzel olmuş benimki ağlıyor kendini geri atıyor asla almıyor mememi, inşallah ben de başarabilirim bunu

Tabi bıraktık. Emmesi kuvvetlenince ilk emmede takıyordum sonra çıkarıp direkt meme veriyordum derken zamanla sadece meme vermeye başladım

Kizlar doğum yardımı meclisten geçmiş .yakında başvuruları almaya başlarlar.bizi kapsamıyor çünkü benim kizce erken gelmeyi tercih etti ve de kaçırmış bulunmaktayız.
Hocam biz heyet raporu ile en fazla kaç gün rapor alabiliyoruz bilginiz var mı.

Hocam biz heyet raporu ile en fazla kaç gün rapor alabiliyoruz bilginiz var mı.
Heyet raporu veren yer var mı ben ücretsiz izne çıkacağım bayramdan sonra dün doğum iznim bitti. Rapor aldım 2 günlük bebek hasta diye.
Kızlar bugün tuvalet iletişimini denedim. Kızımı çiş tuttum ve klozete yaptı rahatlayinca iki saat kesintisiz uyudu havalar ısındıkça bunu daha sık deneyeceğim.
Nasıl yaptınız erkeklerde de deneyebilir miyiz?

Heyet raporu veren yer var mı ben ücretsiz izne çıkacağım bayramdan sonra dün doğum iznim bitti. Rapor aldım 2 günlük bebek hasta diye.

Nasıl yaptınız erkeklerde de deneyebilir miyiz?

bu nasıl bir şey ben de denemek isterim ama ilk kes duydum

Prema bu konuyu çok güzel anlatmış bunun söylediklerini denemeye çalışıyorum. Dört sene önce bir arkadaşım denemiş ve başarılı olmuştu. Havaların biraz ısınmasını bekleyecektim fakat bugün çok zorlayınca kendini bezini çıkarttım ve klozete gittik çiş tutar gibi tuttum prema bu konuda nasıl tutacağımızı çok güzel anlatıyor sonra piş piş piş diye ses çıkarttım bir baktım tuvaletini yapmaya başladı o kadar çok yaptı ki rahatladı ve sonra babasını orada lavaboda sıcak suyla yıkadım geldim bezini bağladım ve iki üç saat kesintisiz uyudu yani tabii ki de %100 bu sebepten değildir ama çok rahatladı kesin

Türk lirasinin degeri gunden gune dusuyo. Bunlar bize 5000tl yi verene kadar para erimiş olacak
Bu konuda sinir bozucu olmaya başladı... Elimizde para yok geldik 3.ayin sonuna nerdeyse her iftar davetinde hadi iyisiniz devlet size para da veriyor muhabbeti açıldı. Almadık diyoruz yok canım devlet verdik dedi yalan mı söyleyecek. Herkesin gözü üç kuruş parada. Faizi ile versin verecekse üç aylık

Ne kadar mama veriyorsun. Bir ölçek fazla ver bakalım huysuzluğu gidecek mi

Benim sütüm az ama yağlı. Bebek tatmin olmuyor ama kilo alımı bunun da iyi. Ama sizin mamayı içmemiş. Benimki resmen saldırıyordu. O şekilde anladım aç olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…