Bizde de aynı sorun vardı. Çekemedi 2 numaradan sürekli yorulup bırakıyordu. 3 numarayla gayet güzel çekiyor bitiyor biberonuTeşekkürler canım denedim de ben bile zor çektim suyu benim göğsümden çekerken bu kadsr zorlanmıyordur bebeğim
Evde bütün gün bir iş yapamıyorum sizde öylemi bebeği oyalamaya çalışıyorum yada emziriyorum memede bazen dalıyorYracy hoggun kitabını aldım da ben hiç bir rutini yapaamıyprum sadece günü atlatmanın derdindeyim gazıyla kakasıyla uğraşmaktan gerçekten kendimi çok kötü hissettim öyle olunca çünkü bir rutinim olsun da istiyorum ama bir türlü beceremiyorum çok yalnız hissettim
Öyle valla Allahtan kayınvalidem bizde kalıyor o yemek temizlik yapıyor ben de kız dalarsa yarım saat falan gidip uyuyorum ama o da gidecek bir haftaya napacam bilmiyorumEvde bütün gün bir iş yapamıyorum sizde öylemi bebeği oyalamaya çalışıyorum yada emziriyorum memede bazen dalıyor
Ben tekim çok zorÖyle valla Allahtan kayınvalidem bizde kalıyor o yemek temizlik yapıyor ben de kız dalarsa yarım saat falan gidip uyuyorum ama o da gidecek bir haftaya napacam bilmiyorum
Hemen olmuyor zaten canım baya sabır gerekiyor öncelikle yapmıyorsan kundak yapmaya başla bebeği 3 gün oldu kitabı deneyeli baya baya uymaya çalışıyorum bebekte baya adapte oldu gibi artık çoğunlukla 3 saatte 1 emziriyorum. Geçen gece 5 saat uyudu ben şok oldum. Bebeği uyusa bile gece 10 11 de emzir hafif emecek kadar uyandır ağzına dokun o hemen emmeye başlıyor zaten bizimki 5 6 dk emiyor sonra sabah 4 e kadar uyuyor çok işe yaradıYracy hoggun kitabını aldım da ben hiç bir rutini yapaamıyprum sadece günü atlatmanın derdindeyim gazıyla kakasıyla uğraşmaktan gerçekten kendimi çok kötü hissettim öyle olunca çünkü bir rutinim olsun da istiyorum ama bir türlü beceremiyorum çok yalnız hissettim
3 saatte bir nasıl emziriyorsunhz bizimki birwz oyaliyorum ama ağlayınca emziriyorum belki 1 saatHemen olmuyor zaten canım baya sabır gerekiyor öncelikle yapmıyorsan kundak yapmaya başla bebeği 3 gün oldu kitabı deneyeli baya baya uymaya çalışıyorum bebekte baya adapte oldu gibi artık çoğunlukla 3 saatte 1 emziriyorum. Geçen gece 5 saat uyudu ben şok oldum. Bebeği uyusa bile gece 10 11 de emzir hafif emecek kadar uyandır ağzına dokun o hemen emmeye başlıyor zaten bizimki 5 6 dk emiyor sonra sabah 4 e kadar uyuyor çok işe yaradı
Diyelim ki 10 da uyandı hemen emziriyorum 40 dk sürüyor bizim sonra alt değiştiriyorum konuşuyorum ama bir yandan tepkisini izliyorum esnemeye başlarsa uykusu gelmiş demektir yavaştan pış pış diyerek kundak yapıyorum. Sonra koluma alıp sırtına pıt pıt vuruyorum yakan yok hemen uyumuyor direniyor ortalama 3 kere ağlıyor sonra teslim oluyor 20 25 dk içinde uykuya dalıyor3 saatte bir nasıl emziriyorsunhz bizimki birwz oyaliyorum ama ağlayınca emziriyorum belki 1 saatyanlışmi yapıyorum acaba kundak iyi uyku icinmi wcaba
Ben de aynı durumdayım canım bir şeyleri yanlış yapıyorum sanrıım ama çok gazlı olunca sadee memede sakinleşiyor ama emzirdikçe gazı artıyor kısır döngü3 saatte bir nasıl emziriyorsunhz bizimki birwz oyaliyorum ama ağlayınca emziriyorum belki 1 saatyanlışmi yapıyorum acaba kundak iyi uyku icinmi wcaba
Peki iki saatten önce uyanırsa nasıl yapıyorsunuzDiyelim ki 10 da uyandı hemen emziriyorum 40 dk sürüyor bizim sonra alt değiştiriyorum konuşuyorum ama bir yandan tepkisini izliyorum esnemeye başlarsa uykusu gelmiş demektir yavaştan pış pış diyerek kundak yapıyorum. Sonra koluma alıp sırtına pıt pıt vuruyorum yakan yok hemen uyumuyor direniyor ortalama 3 kere ağlıyor sonra teslim oluyor 20 25 dk içinde uykuya dalıyor
Kundak uyurken yapmaya başladım elleri ile kendine vurup çok uyandiriyordu kundak yapınca geçti kitabı okudukça sorunun ne olduğunu anlayacaksınız. İnan bende 30 dk da bir ağlıyor diye meme veriyordum derdi çok başkaymış
Ortalama 1.5 saat uyku 1.5 saat beslenme artı alt bakımı oyun olarak oluyor kitaptaki örneğe göre yapmaya çalışıyorum tabi çoğu saat şuanlik şaşıyor ama bugün 3.gün neredeyse birebir olmaya başladı gaz sorununu cözersek rutin olucak gibiPeki iki saatten önce uyanırsa nasıl yapıyorsunuz
Benim kız da böyle son 4-5 gündür. Hırsla emiyor sonra kusuyor. Uykuya dalamiyir bı türlü ağlıyor mizmizlaniyorbebeğim sürekli aranıyor iki saate bir emdiriyorum ya da emditirmeye çalışıyorum sürekli bırakıp bırakıp tekrar alıyor acaba aç mı diye mama verdim bıgün ama kustu onu da Ama aranmaktan uyumuyor da sürekli memede olup onunla kavga etmek istiyor ve ben bundan çok yoruldum sağıp verdim onu da tam emmedi. Emzik berince de tarmin olmuyor. Şimdi yine emmek istiyor ama göğüslerim de çok acıyor ne yapsam bilemiyorum çünkü daha bir saat önce emzirdim ve sütnü de bitirdi herhalde çıkmaza girdim
Kitabın ismi ne canım bnde temin edeyimYracy hoggun kitabını aldım da ben hiç bir rutini yapaamıyprum sadece günü atlatmanın derdindeyim gazıyla kakasıyla uğraşmaktan gerçekten kendimi çok kötü hissettim öyle olunca çünkü bir rutinim olsun da istiyorum ama bir türlü beceremiyorum çok yalnız hissettim
Kitabın ismi ne canım bnde temin edeyim
Nie memnun kalmamış canım?sıkıntı mi yaşamışlarBen onursal yıldız a yaptırmayı düşünüyorum. Yüksek ihtimalle bu hafta gidicem. Cerrahi yöntemi seçicem ben bir arkadaşım klips yaptırmıştı başka yerde memnun degildi
Ben Cesaret edemedim çünkü zaten sütüm sınırda su içmeyi az bı şey unutsam aç kalıyor aksaminaKızlar oruç tutan var mı?
Bnim kız da baştan alıştırmadigimiz için kundak asla istemiyor ama uyuyunca yapmak mantıklı şimdi uyudu yaptım bakalım tam kundak gibi olmadı ama olsun başka önerebilecegin bı şey var mı?Diyelim ki 10 da uyandı hemen emziriyorum 40 dk sürüyor bizim sonra alt değiştiriyorum konuşuyorum ama bir yandan tepkisini izliyorum esnemeye başlarsa uykusu gelmiş demektir yavaştan pış pış diyerek kundak yapıyorum. Sonra koluma alıp sırtına pıt pıt vuruyorum yakan yok hemen uyumuyor direniyor ortalama 3 kere ağlıyor sonra teslim oluyor 20 25 dk içinde uykuya dalıyor
Kundak uyurken yapmaya başladım elleri ile kendine vurup çok uyandiriyordu kundak yapınca geçti kitabı okudukça sorunun ne olduğunu anlayacaksınız. İnan bende 30 dk da bir ağlıyor diye meme veriyordum derdi çok başkaymış
Merhabalar uygulama ne öğrenebilir miyim?Uyuduğu zaman müzik açıyorum burada bir arkadaş bebek uyutucu uygulamasını söylemişti.Bazen onu kullanıyorum bazen de farklı bebek müzikleri seçip açıyorum.Uyku süresini uzattığını düşünüyorum.Uyuduğu ortamın karanlık olmasına dikkat ediyorum.5 6 saat arası bir uyku yapıyor.Sonrasında 3 4 saatlik bir uyku daha yapıyor.Kalan zamanda kısa uykular oluyor yarım saat de oluyor 1 saat de .
1 de uyuyor. Saatlerce uğraşıyorumKızlar bebeler gece uykusuna kaçta geçiyor sizin nasıl yapıyorsunuz ben 8buchn gibi odada karsnlikta uyutmaya çalışıyorum ama yaptırınca uyanıyor 11e kadar aynı döngü 11.12,gibi anca dalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?