Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Teşekkürler canım denedim de ben bile zor çektim suyu benim göğsümden çekerken bu kadsr zorlanmıyordur bebeğim
Bizde de aynı sorun vardı. Çekemedi 2 numaradan sürekli yorulup bırakıyordu. 3 numarayla gayet güzel çekiyor bitiyor biberonu

Evde bütün gün bir iş yapamıyorum sizde öylemi bebeği oyalamaya çalışıyorum yada emziriyorum memede bazen dalıyor

Evde bütün gün bir iş yapamıyorum sizde öylemi bebeği oyalamaya çalışıyorum yada emziriyorum memede bazen dalıyor
Öyle valla Allahtan kayınvalidem bizde kalıyor o yemek temizlik yapıyor ben de kız dalarsa yarım saat falan gidip uyuyorum ama o da gidecek bir haftaya napacam bilmiyorum

Kızlar bebeler gece uykusuna kaçta geçiyor sizin nasıl yapıyorsunuz ben 8buchn gibi odada karsnlikta uyutmaya çalışıyorum ama yaptırınca uyanıyor 11e kadar aynı döngü 11.12,gibi anca dalıyor

Hemen olmuyor zaten canım baya sabır gerekiyor öncelikle yapmıyorsan kundak yapmaya başla bebeği 3 gün oldu kitabı deneyeli baya baya uymaya çalışıyorum bebekte baya adapte oldu gibi artık çoğunlukla 3 saatte 1 emziriyorum. Geçen gece 5 saat uyudu ben şok oldum. Bebeği uyusa bile gece 10 11 de emzir hafif emecek kadar uyandır ağzına dokun o hemen emmeye başlıyor zaten bizimki 5 6 dk emiyor sonra sabah 4 e kadar uyuyor çok işe yaradı

3 saatte bir nasıl emziriyorsunhz bizimki birwz oyaliyorum ama ağlayınca emziriyorum belki 1 saat yanlışmi yapıyorum acaba kundak iyi uyku icinmi wcaba

3 saatte bir nasıl emziriyorsunhz bizimki birwz oyaliyorum ama ağlayınca emziriyorum belki 1 saat yanlışmi yapıyorum acaba kundak iyi uyku icinmi wcaba
Diyelim ki 10 da uyandı hemen emziriyorum 40 dk sürüyor bizim sonra alt değiştiriyorum konuşuyorum ama bir yandan tepkisini izliyorum esnemeye başlarsa uykusu gelmiş demektir yavaştan pış pış diyerek kundak yapıyorum. Sonra koluma alıp sırtına pıt pıt vuruyorum yakan yok hemen uyumuyor direniyor ortalama 3 kere ağlıyor sonra teslim oluyor 20 25 dk içinde uykuya dalıyor
Kundak uyurken yapmaya başladım elleri ile kendine vurup çok uyandiriyordu kundak yapınca geçti kitabı okudukça sorunun ne olduğunu anlayacaksınız. İnan bende 30 dk da bir ağlıyor diye meme veriyordum derdi çok başkaymış

Ben de aynı durumdayım canım bir şeyleri yanlış yapıyorum sanrıım ama çok gazlı olunca sadee memede sakinleşiyor ama emzirdikçe gazı artıyor kısır döngü

Peki iki saatten önce uyanırsa nasıl yapıyorsunuz

Peki iki saatten önce uyanırsa nasıl yapıyorsunuz
Ortalama 1.5 saat uyku 1.5 saat beslenme artı alt bakımı oyun olarak oluyor kitaptaki örneğe göre yapmaya çalışıyorum tabi çoğu saat şuanlik şaşıyor ama bugün 3.gün neredeyse birebir olmaya başladı gaz sorununu cözersek rutin olucak gibi

Eklentiler

• 20250303_174638.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 46
Benim kız da böyle son 4-5 gündür. Hırsla emiyor sonra kusuyor. Uykuya dalamiyir bı türlü ağlıyor mizmizlaniyor

Kitabın ismi ne canım bnde temin edeyim

Bnim kız da baştan alıştırmadigimiz için kundak asla istemiyor ama uyuyunca yapmak mantıklı şimdi uyudu yaptım bakalım tam kundak gibi olmadı ama olsun başka önerebilecegin bı şey var mı? Attığın sayfaya da bakarak bı emzirme rutini yapmaya çalışacam yarın.

Merhabalar uygulama ne öğrenebilir miyim?

Kızlar bebeler gece uykusuna kaçta geçiyor sizin nasıl yapıyorsunuz ben 8buchn gibi odada karsnlikta uyutmaya çalışıyorum ama yaptırınca uyanıyor 11e kadar aynı döngü 11.12,gibi anca dalıyor
1 de uyuyor. Saatlerce uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…