Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
YouTube de varmıdır canimm o ninniler bizimki kaç saattir emiyor uyuyor geri uyanıyor napmaliyim artık bilmiyorum arada küçük kazalar oluyor evet bizde bir kere kısa kesmiştik için acımıştı resmen

Kızlar bebeklerinizi gece siz mi uyandırıyorsınuz yoksa ne zaman uyanırlarsa o zaman mı emziriyorsunuz ?

Kızlar bebeklerinizi gece siz mi uyandırıyorsınuz yoksa ne zaman uyanırlarsa o zaman mı emziriyorsunuz ?
Genelde bebeğim kendi uyanıyor 3 saati geçmedi o zaman besleniyor genelde 2 aylıkken 5 saate kadar normal diyorlar uyumasına

Uyusa uyandırmam ama kendi uyanıyor 2 aylıklar artık gece gündüz düzen icin gece uyandırmamak gerek bence

Kilo alımı nasıl peki canım iyidir İnşaallah

Ben 6 saate kadar dokunmuyorum ama çok nadir 6 saat uyuyor.İzlediğim videoda 40 50 gün arası bebekler 5 saat uyuyabilir deniyordu.
Benimki emdikten sonra kusuyor buda reflü belirtisi mi
Bazen fazlasını da kusabilir.Emzirdikten sonra hemen kucağına alma en az 20 dk beklet.Ben emzirirken açısına dikkat ediyorum.Bir süre o pozisyonda bekletiyorum daha rahat ediyor
Malesef bazen böyle şeyler olabilir bilerek yapmazsın asla.Ben de ağladığında derdini anlamıyorum diye üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…