• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ankara’da bebişine sünnet yaptıran var mı kızlar? Önerdiğiniz doktor ve hastane var mı acaba? Bir de iki yöntemden hangisini tercih ettiniz?

Rotateq var bide kuzum yanlış hatırlamıyorsam eğer rotateq te sığır rotarix te domuz bileşenleri var o yüzden 2 çeşit
Ebemiz ve eczacimiz rotarix önerdi ondan aldık.oglumda adını hiç hatırlamıyorum iki doz yapmıştık.valla içeriğini hiç bilmiyorum açıkçası hiç araştırmadım.ebemize ve eczacimiza güvendik.hangisi iyidir bilmiyoruz artık.
Ankara’da bebişine sünnet yaptıran var mı kızlar? Önerdiğiniz doktor ve hastane var mı acaba? Bir de iki yöntemden hangisini tercih ettiniz?
Ben Ankara'da oturmuyorum ama oğlumu biz 2yil önce sunnt ettirdgimizde 2yasindaydi.evde sünnet ettirdk biz.klips yöntemiyle yaptırdık.sadexe pipiye iğne yaparken çok aşırı ağladı.sonrasinda hiç bı sıkıntı olmadı çok şükür.bi saat sonra uyudu zaten uyku saatydi.sonra uyandı koşup oynadı bile.kanamasi da öyle çok aman aman bı kanama olmadı diyebilirim

Bizim dün 7 gün olmuştu şırıngayla zeytinyağı sıktım poposuna bir bir bucuk ml yarım saat kadar altı açık durdu öyle yaptı bilmiyorum bir zararı var mı ama oğlumda da öyle yapardım
Bu uygulamayı ne sıklıkla yapıyorsunuz ya da yapılabilir

Ben onursal yıldız a yaptırmayı düşünüyorum. Yüksek ihtimalle bu hafta gidicem. Cerrahi yöntemi seçicem ben bir arkadaşım klips yaptırmıştı başka yerde memnun degildi

Bende 2 ve 3 var ikiside artık ay olarak oluyor ama ben 2den devam ediyorum. Sizdeki 0 bizdeki 2yi kapsıyor sanırım.
Ya ben biberonu aldığımdaki başlığı kullanıyorum direk o kaç numara oluyor ? Bebeğim 2 aylık olacak. Şu an 1 ay 20 günlük. Kaç numara kullanmam gerek

bebeğim sürekli aranıyor iki saate bir emdiriyorum ya da emditirmeye çalışıyorum sürekli bırakıp bırakıp tekrar alıyor acaba aç mı diye mama verdim bıgün ama kustu onu da Ama aranmaktan uyumuyor da sürekli memede olup onunla kavga etmek istiyor ve ben bundan çok yoruldum sağıp verdim onu da tam emmedi. Emzik berince de tarmin olmuyor. Şimdi yine emmek istiyor ama göğüslerim de çok acıyor ne yapsam bilemiyorum çünkü daha bir saat önce emzirdim ve sütnü de bitirdi herhalde çıkmaza girdim
Gazi olabilir mi. Veya reflu veya baska bi sıkıntısı. Cunku bu anlattigin durum aclik degil de çocuk sıkıntıdan emerek rahatlayarak kurtulmaya çalışıyor belli ki. O cocugun bir derdi var onu bulmaya calisin. Belki besin alerjisi karnini falan agritiyordur
Kızlar Tunişin burnu tıkandı 🤦🏼‍♀️ akşam yoktu, gece emmerken farkettik. Nasıl açacağımı bilmediğim için başında bekliyorum 🤦🏼‍♀️ ne olur ne olmaz diye. Serum fizyolojik damlatmak yeter mi? Onu geri çekmek gerekir mi?
Kizimin doktoru bir iki damla sf damlatip aspiratorle cekin demisti
Rotateq var bide kuzum yanlış hatırlamıyorsam eğer rotateq te sığır rotarix te domuz bileşenleri var o yüzden 2 çeşit
Peki sonuc farklari var mi acaba bilgin var mi hangisi daha iyi. Yani tamamen ayniysa hic domux zımbırtı si vermeyelim bebelere
Biz henuz yaotrimadim ama Bağlum Pursaklar da erkan Öztürk doktoru vardi burada biri tavsiye etmisti. Telefonla arayinca kendisi cevap verdi ve cok tatmin edici konustu. Bebegi hic aglatmiyoruz falan diye. Onu dusunuyoruz bu hafta icinde

Gazi olabilir mi. Veya reflu veya baska bi sıkıntısı. Cunku bu anlattigin durum aclik degil de çocuk sıkıntıdan emerek rahatlayarak kurtulmaya çalışıyor belli ki. O cocugun bir derdi var onu bulmaya calisin. Belki besin alerjisi karnini falan agritiyordur

Büyük ihtimalle kabız çünkü fitil kullanmak zorunda kaldık kaka yapması için şimdi yine kakasını ypmıyor

Kızlar Tunişin burnu tıkandı 🤦🏼‍♀️ akşam yoktu, gece emmerken farkettik. Nasıl açacağımı bilmediğim için başında bekliyorum 🤦🏼‍♀️ ne olur ne olmaz diye. Serum fizyolojik damlatmak yeter mi? Onu geri çekmek gerekir mi?
Bu gün doktora gittik bunu sordum. Her iki burun deliğine 2-3-4 damla sık sırt üstü bekle dedi. Zaten sümüğü atmak için hapşıracak temizlersin dedi. Ama genzi tıkalıysa hapşırmıyor tıkanır gibi oluyosa önce bi yan çevir sırtına vur biraz sonra aspiratörle çek dedi. Henüz cesaret edemedim uyansın denicem

Ya ben biberonu aldığımdaki başlığı kullanıyorum direk o kaç numara oluyor ? Bebeğim 2 aylık olacak. Şu an 1 ay 20 günlük. Kaç numara kullanmam gerek
Uçşarın Üstünde yazıyor numaraları, 2 numara yenidoğandan itibaren 3 numara 1 aydan sonra ikisinide kullanabilirsiniz.

Bu gün doktora gittik bunu sordum. Her iki burun deliğine 2-3-4 damla sık sırt üstü bekle dedi. Zaten sümüğü atmak için hapşıracak temizlersin dedi. Ama genzi tıkalıysa hapşırmıyor tıkanır gibi oluyosa önce bi yan çevir sırtına vur biraz sonra aspiratörle çek dedi. Henüz cesaret edemedim uyansın denicem
Serum sıktık annemle mukus akmadı ama açıldı, hapşurdu 4 5 kere hapşurmak rahatlattı. Buhar makinası da var oda da nemin 40 üzeri olmasına da dikkat ediyorum. Eczacı anneme kaloriferden oluyor demiş, buhar makinası yerine geceden buz koyun odaya o erisin daha iyi nem yapar demiş. Onu da deneyeceğim.

Kızlar bebeğe dış giyim olarak ne giydiriyorsunuz acaba
Ebebekten almıştım sıcacık tutuyor üstüne başka bir şey örtmeye gerek yok çok memnunum

Eklentiler

• IMG_7733.webp
    IMG_7733.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 36
Yracy hoggun kitabını aldım da ben hiç bir rutini yapaamıyprum sadece günü atlatmanın derdindeyim gazıyla kakasıyla uğraşmaktan gerçekten kendimi çok kötü hissettim öyle olunca çünkü bir rutinim olsun da istiyorum ama bir türlü beceremiyorum çok yalnız hissettim😥

Yracy hoggun kitabını aldım da ben hiç bir rutini yapaamıyprum sadece günü atlatmanın derdindeyim gazıyla kakasıyla uğraşmaktan gerçekten kendimi çok kötü hissettim öyle olunca çünkü bir rutinim olsun da istiyorum ama bir türlü beceremiyorum çok yalnız hissettim😥
Bizde aynıyız canım sürekli meme veriyorum akşam olsun eşim gelsin diye dua ediyordum

Back