Ay ben alayım diyordum vazgeçeyim o zaman almaktanAldığıma pişman oldum ben
Ebemiz ve eczacimiz rotarix önerdi ondan aldık.oglumda adını hiç hatırlamıyorum iki doz yapmıştık.valla içeriğini hiç bilmiyorum açıkçası hiç araştırmadım.ebemize ve eczacimiza güvendik.hangisi iyidir bilmiyoruz artık.Rotateq var bide kuzum yanlış hatırlamıyorsam eğer rotateq te sığır rotarix te domuz bileşenleri var o yüzden 2 çeşit
Ben Ankara'da oturmuyorum ama oğlumu biz 2yil önce sunnt ettirdgimizde 2yasindaydi.evde sünnet ettirdk biz.klips yöntemiyle yaptırdık.sadexe pipiye iğne yaparken çok aşırı ağladı.sonrasinda hiç bı sıkıntı olmadı çok şükür.bi saat sonra uyudu zaten uyku saatydi.sonra uyandı koşup oynadı bile.kanamasi da öyle çok aman aman bı kanama olmadı diyebilirimAnkara’da bebişine sünnet yaptıran var mı kızlar? Önerdiğiniz doktor ve hastane var mı acaba? Bir de iki yöntemden hangisini tercih ettiniz?
Ben banyoya koydum. Hem kokuyor, hem de gereksiz geldi. O paraya binlerce çöp poşeti alabilirdimBizde .kokuyor baya odada duruyor kakali bezlerde koku oluyor
Ben kakalilari artık atmıyorumBen banyoya koydum. Hem kokuyor, hem de gereksiz geldi. O paraya binlerce çöp poşeti alabilirdim
Bu uygulamayı ne sıklıkla yapıyorsunuz ya da yapılabilirBizim dün 7 gün olmuştu şırıngayla zeytinyağı sıktım poposuna bir bir bucuk ml yarım saat kadar altı açık durdu öyle yaptı bilmiyorum bir zararı var mı ama oğlumda da öyle yapardım
Ben onursal yıldız a yaptırmayı düşünüyorum. Yüksek ihtimalle bu hafta gidicem. Cerrahi yöntemi seçicem ben bir arkadaşım klips yaptırmıştı başka yerde memnun degildiAnkara’da bebişine sünnet yaptıran var mı kızlar? Önerdiğiniz doktor ve hastane var mı acaba? Bir de iki yöntemden hangisini tercih ettiniz?
Ya ben biberonu aldığımdaki başlığı kullanıyorum direk o kaç numara oluyor ? Bebeğim 2 aylık olacak. Şu an 1 ay 20 günlük. Kaç numara kullanmam gerekBende 2 ve 3 var ikiside artık ay olarak oluyor ama ben 2den devam ediyorum. Sizdeki 0 bizdeki 2yi kapsıyor sanırım.
Biz başından beri 2nunara kullanıyoruzYa ben biberonu aldığımdaki başlığı kullanıyorum direk o kaç numara oluyor ? Bebeğim 2 aylık olacak. Şu an 1 ay 20 günlük. Kaç numara kullanmam gerek
Başlıkta yazıyor csnim numarası üstündeBiz başından beri 2nunara kullanıyoruz
Gazi olabilir mi. Veya reflu veya baska bi sıkıntısı. Cunku bu anlattigin durum aclik degil de çocuk sıkıntıdan emerek rahatlayarak kurtulmaya çalışıyor belli ki. O cocugun bir derdi var onu bulmaya calisin. Belki besin alerjisi karnini falan agritiyordurbebeğim sürekli aranıyor iki saate bir emdiriyorum ya da emditirmeye çalışıyorum sürekli bırakıp bırakıp tekrar alıyor acaba aç mı diye mama verdim bıgün ama kustu onu da Ama aranmaktan uyumuyor da sürekli memede olup onunla kavga etmek istiyor ve ben bundan çok yoruldum sağıp verdim onu da tam emmedi. Emzik berince de tarmin olmuyor. Şimdi yine emmek istiyor ama göğüslerim de çok acıyor ne yapsam bilemiyorum çünkü daha bir saat önce emzirdim ve sütnü de bitirdi herhalde çıkmaza girdim
Kizimin doktoru bir iki damla sf damlatip aspiratorle cekin demistiKızlar Tunişin burnu tıkandıakşam yoktu, gece emmerken farkettik. Nasıl açacağımı bilmediğim için başında bekliyorum ne olur ne olmaz diye. Serum fizyolojik damlatmak yeter mi? Onu geri çekmek gerekir mi?
Peki sonuc farklari var mi acaba bilgin var mi hangisi daha iyi. Yani tamamen ayniysa hic domux zımbırtı si vermeyelim bebelereRotateq var bide kuzum yanlış hatırlamıyorsam eğer rotateq te sığır rotarix te domuz bileşenleri var o yüzden 2 çeşit
Biz henuz yaotrimadim ama Bağlum Pursaklar da erkan Öztürk doktoru vardi burada biri tavsiye etmisti. Telefonla arayinca kendisi cevap verdi ve cok tatmin edici konustu. Bebegi hic aglatmiyoruz falan diye. Onu dusunuyoruz bu hafta icindeAnkara’da bebişine sünnet yaptıran var mı kızlar? Önerdiğiniz doktor ve hastane var mı acaba? Bir de iki yöntemden hangisini tercih ettiniz?
Gazi olabilir mi. Veya reflu veya baska bi sıkıntısı. Cunku bu anlattigin durum aclik degil de çocuk sıkıntıdan emerek rahatlayarak kurtulmaya çalışıyor belli ki. O cocugun bir derdi var onu bulmaya calisin. Belki besin alerjisi karnini falan agritiyordur
Büyük ihtimalle kabız çünkü fitil kullanmak zorunda kaldık kaka yapması için şimdi yine kakasını ypmıyor
Bu gün doktora gittik bunu sordum. Her iki burun deliğine 2-3-4 damla sık sırt üstü bekle dedi. Zaten sümüğü atmak için hapşıracak temizlersin dedi. Ama genzi tıkalıysa hapşırmıyor tıkanır gibi oluyosa önce bi yan çevir sırtına vur biraz sonra aspiratörle çek dedi. Henüz cesaret edemedim uyansın denicemKızlar Tunişin burnu tıkandıakşam yoktu, gece emmerken farkettik. Nasıl açacağımı bilmediğim için başında bekliyorum ne olur ne olmaz diye. Serum fizyolojik damlatmak yeter mi? Onu geri çekmek gerekir mi?
Uçşarın Üstünde yazıyor numaraları, 2 numara yenidoğandan itibaren 3 numara 1 aydan sonra ikisinide kullanabilirsiniz.Ya ben biberonu aldığımdaki başlığı kullanıyorum direk o kaç numara oluyor ? Bebeğim 2 aylık olacak. Şu an 1 ay 20 günlük. Kaç numara kullanmam gerek
Serum sıktık annemle mukus akmadı ama açıldı, hapşurdu 4 5 kere hapşurmak rahatlattı. Buhar makinası da var oda da nemin 40 üzeri olmasına da dikkat ediyorum. Eczacı anneme kaloriferden oluyor demiş, buhar makinası yerine geceden buz koyun odaya o erisin daha iyi nem yapar demiş. Onu da deneyeceğim.Bu gün doktora gittik bunu sordum. Her iki burun deliğine 2-3-4 damla sık sırt üstü bekle dedi. Zaten sümüğü atmak için hapşıracak temizlersin dedi. Ama genzi tıkalıysa hapşırmıyor tıkanır gibi oluyosa önce bi yan çevir sırtına vur biraz sonra aspiratörle çek dedi. Henüz cesaret edemedim uyansın denicem
Ebebekten almıştım sıcacık tutuyor üstüne başka bir şey örtmeye gerek yok çok memnunumKızlar bebeğe dış giyim olarak ne giydiriyorsunuz acaba
Bizde aynıyız canım sürekli meme veriyorum akşam olsun eşim gelsin diye dua ediyordumYracy hoggun kitabını aldım da ben hiç bir rutini yapaamıyprum sadece günü atlatmanın derdindeyim gazıyla kakasıyla uğraşmaktan gerçekten kendimi çok kötü hissettim öyle olunca çünkü bir rutinim olsun da istiyorum ama bir türlü beceremiyorum çok yalnız hissettim
Kız versiyonu varmı acaba bı bakayımEbebekten almıştım sıcacık tutuyor üstüne başka bir şey örtmeye gerek yok çok memnunum
Teşekkürler canım denedim de ben bile zor çektim suyu benim göğsümden çekerken bu kadsr zorlanmıyordur bebeğimBaşlıkta yazıyor csnim numarası üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?