- 8 Temmuz 2024
- 32
- 101
- 8
- 34
Dün bende başladım rutinlere akşam saat 10 da gece uykusuna geçti emzirrfim yatırdım bende uyumuşum ikizleri babası uyutmuş gece bir uyandım saat 2.5 baktım yavaş yavaş mızırdanıyor aldım emzirdim geri uyudu bu arada gece prima premium çare bez aldım onu takıyorum artık gece kaka yapmıyor o sebeple uykusu bölünmesin diye bezini de almıyorum bu sabah çok enerjik kalktım gece 3 te yattı sabah 6.30 da uyandı valla şok içindeyim
Kitabın bilgileri işe yarıyor gerçekten sizin adınıza çok sevindimRüya öğünü diyorlar ona ikizlerimde çok yapardım uykularında mama verirdim saat 11 gibi sabah 6.30 da gün başlardı bizim için ama tabi bu dediğim 8 aylıkken falan oluyordu etken yapsam daha etkisini görürmüşüm
Nerde yaptırdınız bizde pazartesi olucaz Allahın izniyleKızlar selam biz sünnetimizi olduk 2 aylık iken çok şükür bugün 5. Günümüz düşünen var ise doktor en ideal zaman dedi
Açıkçası 3 çocukla rutin benim için şart yoksa altından kalkmam mümkün değilKitabın bilgileri işe yarıyor gerçekten sizin adınıza çok sevindim
Nerde yaptırdınız bizde pazartesi olucaz Allahın izniyle
Ben de 12 Marta çocuk cerrahına randevu aldım bakalım muayene sonrası gün mü verecek nasıl olacak bilmiyorum devlet hastanesinde iyi bir doktor varmış bakalım biz de yaptırmak istiyoruzKitabın bilgileri işe yarıyor gerçekten sizin adınıza çok sevindim
Nerde yaptırdınız bizde pazartesi olucaz Allahın izniyle
Kizlar kitap biraz bebegin gazini gozardi etmis maalesef ama o en ideal olani anlatıyor. Uygulamaya calis olabildigi kadar. Bebis simdiden tanissin sadece rutinle. Yoksa gaz varken mumkun degil olmaz zaten ama yakinda gazli donemi bitecek nasilsa. Burada onemli olan uyutuyorum derken bebegi desteğe alistirmamak onu birakmak zor cunku. Rutin simdilik olmayiversin. Gaz bitecek hersey duzene girecek inşallah. Sadece dedigim gibi uyuturken yanlislar yapmamaya dikkat etYracy hoggun kitabını aldım da ben hiç bir rutini yapaamıyprum sadece günü atlatmanın derdindeyim gazıyla kakasıyla uğraşmaktan gerçekten kendimi çok kötü hissettim öyle olunca çünkü bir rutinim olsun da istiyorum ama bir türlü beceremiyorum çok yalnız
Canim ataklar bitmiyor iki yasa kadar. Ama en agiro ilk ikisiydi. Sekisinci haftadan sonra 13 diye hatırlıyorum veya oniki. Ataklar devam yani atakta olabilirsinizBende yanlış yapıyormuşum. Şimdi düzeltmeye çalışıyorum51 günlük olduk bizde mi ataktayız
4 gündür neredeyse rutin gidiyorduk bugün her şey bozuldu çok sancimız var ama pes etmiyorum mantığını anladım uygulamaya devamKizlar kitap biraz bebegin gazini gozardi etmis maalesef ama o en ideal olani anlatıyor. Uygulamaya calis olabildigi kadar. Bebis simdiden tanissin sadece rutinle. Yoksa gaz varken mumkun degil olmaz zaten ama yakinda gazli donemi bitecek nasilsa. Burada onemli olan uyutuyorum derken bebegi desteğe alistirmamak onu birakmak zor cunku. Rutin simdilik olmayiversin. Gaz bitecek hersey duzene girecek inşallah. Sadece dedigim gibi uyuturken yanlislar yapmamaya dikkat et
Canim ataklar bitmiyor iki yasa kadar. Ama en agiro ilk ikisiydi. Sekisinci haftadan sonra 13 diye hatırlıyorum veya oniki. Ataklar devam yani atakta olabilirsiniz
Allah damatlığınızı da göstersin hayırlı uğurlu olsun çok geçmiş olsunKızlar selam biz sünnetimizi olduk 2 aylık iken çok şükür bugün 5. Günümüz düşünen var ise doktor en ideal zaman dedi
Bende ücretsize ayrılmayı düşünüyorum.kimsem yok.bakıcı bu saatten sonra zor. İyi bakıcıları dönem başında kapiyorlar.ayrica bide tansiyon rahatsızlığım çıktı.Dün yavrumun burnu tıkanınca bu gece uyuyamadım bir şey olacak diye. Buhar makinasına acı elma yağı damlattım, odaya buz koydum bu gece rahat etti gibi. Annelik hem çok güzel hem çok zormuşbayramdan önce iznim bitiyor nasıl bırakacağım diye düşündüm, ağladım. Ücretsiz izne ayrılmaya kesin olarak karar verdim. İnşallah en kısa sürede doğum iznini uzatırlar.
Bnm oğlumda 2 yasa 2 ay kala yaptirmistik klips yöntemiyle.cok hareketlidir bnm oğlumda.masallah çok çabuk kolaylıkla atlattık.Oğlumda Ali Osman Köksalda yaptırmıştık 2 yaşına yakındı çok hareketliydi ama çok kolay gecti süreç klipsli
Ben günde bir iki kere yaptım genelde bir kere yapınca yapıyorlar altını açık bırakıp masajla zeytinyağıyla yapıyor zaten mama keçi sütlü o kabız yapıyor gibi bir damla mamasınada damlatıyorum iki günde bir
Bizde dışarı çıktık oğlum kızım eşim.kizim maşallah gözünü bile açmadı.evde uyukaldi yine de çıktık valla.ben hafta boyunca evdeyim.boyle kilo vermem de zor..o yüzden haftasonlari hava güzelse çıkmaya karar verdim.Bugün hava çok güzel temiz hava alsın diye parka götürmek istiyordum. Tunişi giydirdim. Bebek arabasını hazırladım. Her şey süperdi ağlamaya başladıparkta içeceği mamayı içerek uyuya kaldı. Bebek arabasıyla birbirimize bakıyoruz. Kalın kalın dışarı kıyafetleriyle uyuyor. Çıkarsam uyanacak ağlayacak, çıkarmasam terleyecek.
Tam uyudu süt sağayım bari derken uyandı. Hemen attım arabaya çıktık. 1.5 saat yürüyüş yaptık. Markete bile gittikBende ücretsize ayrılmayı düşünüyorum.kimsem yok.bakıcı bu saatten sonra zor. İyi bakıcıları dönem başında kapiyorlar.ayrica bide tansiyon rahatsızlığım çıktı.
Bnm oğlumda 2 yasa 2 ay kala yaptirmistik klips yöntemiyle.cok hareketlidir bnm oğlumda.masallah çok çabuk kolaylıkla atlattık.
Bizde dışarı çıktık oğlum kızım eşim.kizim maşallah gözünü bile açmadı.evde uyukaldi yine de çıktık valla.ben hafta boyunca evdeyim.boyle kilo vermem de zor..o yüzden haftasonlari hava güzelse çıkmaya karar verdim.
Ben kafasını yüksek tutmak için kullanıyorum sadec basini değil omzundan itibaren yatırıyorum iyi oluyorKizlar ince de olsa yastik kullaniuomusunuz yoksa hala duz zeminde mi yatiyo bebek? Bnmki suan tam 1.5 aylık.
Bizde bu hafta içi gideceğiz bilgim yok. Hangi şehirdesiniz? Hangi hastane?Hanımlar merhabalar.. kalça çıkıklığı kontrolune gıttık. Eşimin ultrasona gırmesıyle çıkması aynı oldu. Bebek çekilirken altına yapmış. Çeken yetkili arkadaş da 'Normal de altı pisken çekmem ama cihazımı kirletmeden çekeyim' demiş. Sonuca gelırsek doktor kalça çıkığı var 1 ay sonra tekrar gelın dıyerek gönderdi. Ben ne yapmam gerektiğini sordum bır bılgı vermedi. Hafta içi tekrar özel hastahaneye göstereceğiz. Konu hakkın da bir bilgisi olan var mı? Sonuç yanlış olabılır mı?
Ben de yaptım ve kakasını yaptı ama şimdi uine yapmıuor o yüzden bir sonrakindr nr kadar beklemeliyim merak ettimOğlumda Ali Osman Köksalda yaptırmıştık 2 yaşına yakındı çok hareketliydi ama çok kolay gecti süreç klipsli
Ben günde bir iki kere yaptım genelde bir kere yapınca yapıyorlar altını açık bırakıp masajla zeytinyağıyla yapıyor zaten mama keçi sütlü o kabız yapıyor gibi bir damla mamasınada damlatıyorum iki günde bir
Bizim bebe ,2 aylık oldu ben kırkim çıkınca regl oldum daha gelmedi kanamam ama.bunyedrn bünyeye göre değişir bence canım doktor kontrolüne git gidebilirsenKızlar kanamanın ne durumda hala leke geliyor normal mi acaba
doğumdan 43 gün geçti hala 3-4 günde bir leke geliyor. Henüz adet olmadım. Pazartesi kontrole gidicem. Normal mi bilemiyorumKızlar kanamanın ne durumda hala leke geliyor normal mi acaba
Benim de 2 3 gün önce kesildi. 40 değil de 50 çıkmasını beklemişKızlar kanamanın ne durumda hala leke geliyor normal mi acaba
Ben de emzik tutsun diye uğraşıyorumEmzik kullanıyor musunuz? Benim bebeğim uykuya geçerken emzikle geçiyor bıraktırmak istiyorum aslında ama ne yapmam gerek
Bebek küvetinin içine sığıyor mu?Birde kızlar şu küveti aldım bebeği yıkamak için direk yatırıyorum suyu çok seviyor zaten hemen yıkıyorum bundan sonra günlük yıkayacağım vücudu gerçekten çok rahatlıyor uyku süresini de uzatıyor
Ne kadar erken gidilirse o kadar faydalı sanırım.. Ankara Etlik Şehir Hastanesine gitmiştik ama tekrar kontrolü Batıkent Medical Park a gıdelım diye düşünüyoruz..Bizde bu hafta içi gideceğiz bilgim yok. Hangi şehirdesiniz? Hangi hastane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?