Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227

Kitabın bilgileri işe yarıyor gerçekten sizin adınıza çok sevindim
Kızlar selam biz sünnetimizi olduk 2 aylık iken çok şükür bugün 5. Günümüz düşünen var ise doktor en ideal zaman dedi
Nerde yaptırdınız bizde pazartesi olucaz Allahın izniyle

Kitabın bilgileri işe yarıyor gerçekten sizin adınıza çok sevindim

Nerde yaptırdınız bizde pazartesi olucaz Allahın izniyle
Ben de 12 Marta çocuk cerrahına randevu aldım bakalım muayene sonrası gün mü verecek nasıl olacak bilmiyorum devlet hastanesinde iyi bir doktor varmış bakalım biz de yaptırmak istiyoruz

Kizlar kitap biraz bebegin gazini gozardi etmis maalesef ama o en ideal olani anlatıyor. Uygulamaya calis olabildigi kadar. Bebis simdiden tanissin sadece rutinle. Yoksa gaz varken mumkun degil olmaz zaten ama yakinda gazli donemi bitecek nasilsa. Burada onemli olan uyutuyorum derken bebegi desteğe alistirmamak onu birakmak zor cunku. Rutin simdilik olmayiversin. Gaz bitecek hersey duzene girecek inşallah. Sadece dedigim gibi uyuturken yanlislar yapmamaya dikkat et
Bende yanlış yapıyormuşum. Şimdi düzeltmeye çalışıyorum 51 günlük olduk bizde mi ataktayız
Canim ataklar bitmiyor iki yasa kadar. Ama en agiro ilk ikisiydi. Sekisinci haftadan sonra 13 diye hatırlıyorum veya oniki. Ataklar devam yani atakta olabilirsiniz

4 gündür neredeyse rutin gidiyorduk bugün her şey bozuldu çok sancimız var ama pes etmiyorum mantığını anladım uygulamaya devam

Bende ücretsize ayrılmayı düşünüyorum.kimsem yok.bakıcı bu saatten sonra zor. İyi bakıcıları dönem başında kapiyorlar.ayrica bide tansiyon rahatsızlığım çıktı.
Bnm oğlumda 2 yasa 2 ay kala yaptirmistik klips yöntemiyle.cok hareketlidir bnm oğlumda.masallah çok çabuk kolaylıkla atlattık.
Bizde dışarı çıktık oğlum kızım eşim.kizim maşallah gözünü bile açmadı.evde uyukaldi yine de çıktık valla.ben hafta boyunca evdeyim.boyle kilo vermem de zor..o yüzden haftasonlari hava güzelse çıkmaya karar verdim.

Tam uyudu süt sağayım bari derken uyandı. Hemen attım arabaya çıktık. 1.5 saat yürüyüş yaptık. Markete bile gittik

Hanımlar merhabalar.. kalça çıkıklığı kontrolune gıttık. Eşimin ultrasona gırmesıyle çıkması aynı oldu. Bebek çekilirken altına yapmış. Çeken yetkili arkadaş da 'Normal de altı pisken çekmem ama cihazımı kirletmeden çekeyim' demiş. Sonuca gelırsek doktor kalça çıkığı var 1 ay sonra tekrar gelın dıyerek gönderdi. Ben ne yapmam gerektiğini sordum bır bılgı vermedi. Hafta içi tekrar özel hastahaneye göstereceğiz. Konu hakkın da bir bilgisi olan var mı? Sonuç yanlış olabılır mı?

Eklentiler

• IMG_20250308_174521.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 35
Bizde bu hafta içi gideceğiz bilgim yok. Hangi şehirdesiniz? Hangi hastane?

Ben de yaptım ve kakasını yaptı ama şimdi uine yapmıuor o yüzden bir sonrakindr nr kadar beklemeliyim merak ettim

Emzik kullanıyor musunuz? Benim bebeğim uykuya geçerken emzikle geçiyor bıraktırmak istiyorum aslında ama ne yapmam gerek

Bebek küvetinin içine sığıyor mu?

Bizde bu hafta içi gideceğiz bilgim yok. Hangi şehirdesiniz? Hangi hastane?
Ne kadar erken gidilirse o kadar faydalı sanırım.. Ankara Etlik Şehir Hastanesine gitmiştik ama tekrar kontrolü Batıkent Medical Park a gıdelım diye düşünüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…