• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Çok sağ ol canım benim plesantam rahim ağzına yakındı o yüzden korkuyorum 😥
18. Haftalarda benim plesanta da assadaydi calisiyormusun bilmiyorum ama bol bol dinlen ağır kaldırma suyunu bol iç detaylida bi baktık benimki çıkmıştı yukarı tabi tüm bunlara uydum günlük islerimide yaptim ama çok ayakta kalmamaya özen gösterdim özellikle sende dikkat et dua et inşallah bı kaç haftaya çıkacak burda bı çok örneğimiz var yukarı çıkan yüreğini ferah tut

Çok normal canım bebekler hala göbek deliğinin altında büyüdükçe çıkacaklar yukarıya benimde çok baskı ve ağrı yapıyor hala zamanla hafifleyecek tabi sancı olduğunda bol bol dinlen uzan
Çok sağ ol canım benim plesantam rahim ağzına yakındı o yüzden korkuyorum 😥
Doktorum da bana onu tavsiye etti ve yorumlar çok iyi

İlk hamilelikte risk olmuyor dedi doktor
Şu an için riskli demedi bana da yukarı çıkar endişelenme dedi

18. Haftalarda benim plesanta da assadaydi calisiyormusun bilmiyorum ama bol bol dinlen ağır kaldırma suyunu bol iç detaylida bi baktık benimki çıkmıştı yukarı tabi tüm bunlara uydum günlük islerimide yaptim ama çok ayakta kalmamaya özen gösterdim özellikle sende dikkat et dua et inşallah bı kaç haftaya çıkacak burda bı çok örneğimiz var yukarı çıkan yüreğini ferah tut
Tabi çalışıyorum eşek gibi hemde hemşireyim

Doona için herkes başka bir yorum yapmış kullanım süresi olarak, aklım karıştı.
Ana kucağı ve sonrasınra geçeceği oto koltuk için isofix de dert olabilir Doona alırsak aslında.
Cybex eezy twistte sanıyorum çift yön kullanım vardı ama bebeği kaldırıp yön değiştirmek gerekiyordu. Tekrar bir bakayım gidip mağazada, sağ olun.
Maxi Cosi’de ağır ama onun oto koltuk için harika bir isofixi var, aracın dışına çıkıyor. O nedenle bir daha bakacağım.
Yok yok kaldırmaya gerek olmuyo diye hatırlıyorum biz mağazadan baktık. En iyisi deneyerek almak sanırım ama alan bakan varsa ve anlatmak isterse mükemmel olur 🥲

Kizceler biz ilk bebeğimizde aşırı tecrübesizlik ve hevesle kraft travel sistem bebek arabası almıştık. Çok sağlam şık araba. İşimi görmedi diyemem evde bile içinde uyuttum yatak gibi oluyordu ilk zamanlar uyumadiginda 😀 ama sonra biraz büyüdü dışarıda kullanmaya başlayınca baktık arabaya zor sığıyor disarda sürmek zor tank suruyormussun gibi Bi güç gerekiyor hele bebekle teksem kim katlayacak kim arabaya koyacak vs çok zor oldu. Bunun üzerine 1 yaş civarı bebek dışarıya da bakmak isteyince cybex beezy aldık. Hem konforlu hem hafif tam yatıyor ama tek yönlü , katlaninca küçücük, tek elle açılıp kapatılabilir, bebek kucakta olsa bile yaparsın. Disarda hep yanımızda benim kızım arabasını seviyor, 3.5 yaşında hala kullanıyoruz. Yeni bebise de önce puset aldik sonra kızım kıskanacak gibi olduğu için eşimle düşündük yeniden cybex eezy s twist 2 yi de aldık :) yine sürüsü benzer, hafif tek elle açılıp kapatilabiliyor. Bebek uzerindeyken belli bir ağırlığa boya kadar yön değiştirilebilir ama uzayınca zor olur gibi geldi bana. Babam beezy modelini niyeyse daha güzel buldu ama ben cybexden çok memnunum 3 yaş sonrası oto koltuğunu da bu markadan almıştık. Çok uzun yazdım ama araba alırken işin özü hafif, az yer kaplayan, sürüşü kolay, tam yatan ve tek elle açılıp kapanan modelleri tercih etmeye çalışın derim

Kızlar ya akıntım bugün biraz fazla böyle olan var mı acaba şeffaf kokusuz
Çok uzun zamandır akıntım felaket şekilde fazla. Zaten her gün çamaşır degistiriyordum şuan günde 2-3 değiştirsem bile ancak karşılıyor canım.

Benim ellerim değil ama ayaklarım çok fena. Normalde 38 giyiyorum dün 39 numara ayakkabı önden parmaklarım fırlayacak gibi sığmadı😳 bende variste var ondan mı bilmiyorum

Benim hamileliğimi öğrendiğim günden beri çok akıntım oluyor. Hani regl olduğunuzu sanarsiniz bir ıslaklık hissedersiniz ya o derece
Canım bol su içmen lazım 3 litre o zaman ayakların bi nebze iner

Çok uzun zamandır akıntım felaket şekilde fazla. Zaten her gün çamaşır degistiriyordum şuan günde 2-3 değiştirsem bile ancak karşılıyor canım.
Ya bende korktum ama dediğim gibi kaderdaşım çok burada ya bu sayfayı seviyorum hemen dönüş alıyorum içim ferahlıyor 😁 iyi ki varsınız Canlarım Allah her birinizden razı olsun minnoşlarımıza sağlık versin ❤️

Hepimizin aynı canım bence benimde Bayadır çok fazla geliyor özellikle eğilip kalkarken de çoğalıyor vardır illaki mantıklı bi sebebi ama korkulacak bir şey yok rengi sarıya veya yeşile dönerse o zaman kork şu an bi sorun yok ❤️

Hepimizin aynı canım bence benimde Bayadır çok fazla geliyor özellikle eğilip kalkarken de çoğalıyor vardır illaki mantıklı bi sebebi ama korkulacak bir şey yok rengi sarıya veya yeşile dönerse o zaman kork şu an bi sorun yok ❤️
Kız söyledim ya sebebini kacirmissin sen, pelvik kaslar doğum için hazırlanıyor bı nevi savunma mekanizması oluşturdu temizlik yapıyor o yüzden cisli gibi geziyoruz, bu cookkk normal bı süreç 👌🏻😂

Kızlar merhabaa 🌸 Yarın 11'de detaylı ultrasonumuz var bol bol dualarınızı bekliyorum. Genel olarak çoğunuzun güzel geçmiş okudukça çok seviniyorum, kötü haber alanların da Allah gönlünü ferahlatsın inşallah. Hepsi geçecek, Allah'ın izniyle hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getireceğiz inşallah.
Her açıdan güzel bir bağ kurduk sizlerle. Dualarınızın bana da iyi geleceğinden çok eminim şimdiden teşekkür ediyorum.💖🌸

Kızlar merhabaa 🌸 Yarın 11'de detaylı ultrasonumuz var bol bol dualarınızı bekliyorum. Genel olarak çoğunuzun güzel geçmiş okudukça çok seviniyorum, kötü haber alanların da Allah gönlünü ferahlatsın inşallah. Hepsi geçecek, Allah'ın izniyle hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getireceğiz inşallah.
Her açıdan güzel bir bağ kurduk sizlerle. Dualarınızın bana da iyi geleceğinden çok eminim şimdiden teşekkür ediyorum.💖🌸
Sağlıcakla görürsün bebisini, güzel haberlerini alırsın inşallah 😊

Back