Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Nie memnun kalmamış canım?sıkıntı mi yaşamışlar
Yaparken ayrı ağladı çıkarırken ayrı ağladı klispte dedi. Keşke cerrahi olsak bir kere ağlardı dedi
Kolları bir tık sabit olsun daha uzun uyku uyuyacak fark edeceksin. Bizim ki de kundakta deli oluyordu. Şimdi huu huu diye sarki söyleyerek kundak yapıyorum gülmeye bile başladı bir diğer önerim çocuk uyuyor bile olsa gece 10 yada 11 de tekrar emzirmek yada veriyorsanız mama vermek sabah 4e kadar uyutuyor bugün istisna oldu şimdi uyandık ama oda gazdan dolayı çok fena gaz çıkardı şurup aldım oda geçecek inşallah

Kizlar ince de olsa yastik kullaniuomusunuz yoksa hala duz zeminde mi yatiyo bebek? Bnmki suan tam 1.5 aylık.

Peki 1.5 aylik olunca? Damlalardan kac tanesi koyu renkli olmali yani?
Yenidoğandan itibaren, şuan 2-3 numara uygun.
Kizlar ince de olsa yastik kullaniuomusunuz yoksa hala duz zeminde mi yatiyo bebek? Bnmki suan tam 1.5 aylık.
1 yaşından önce yastık önermiyorlar, bazen gündüz uyurken düz kafa yastığı ya da lavaş gibi ince bi yastığı var onu kullanıyoruz. Gece yastıksız yatırıyorum.

Kizlar bizimki 2 aylık oldu iki saatte bir 60 ml alıyor daha fazla almıyor kilo verecek diye endişeleniyorum ne yapmalıyım

Dün yavrumun burnu tıkanınca bu gece uyuyamadım bir şey olacak diye. Buhar makinasına acı elma yağı damlattım, odaya buz koydum bu gece rahat etti gibi. Annelik hem çok güzel hem çok zormuş bayramdan önce iznim bitiyor nasıl bırakacağım diye düşündüm, ağladım. Ücretsiz izne ayrılmaya kesin olarak karar verdim. İnşallah en kısa sürede doğum iznini uzatırlar.

Bana da salı günü geldi kitap uyku kısmını hevesle okudum, baktım yaptığım her şey yanlış 8. Hafta atağıyla uğraşırken rutin falan yapamam dedim. İnşallah bir haftaya geçerse deneyeceğim bazı şeyler. Şuan bazı günler uyusun diye yalvarıyorum bebeğe

Bende yanlış yapıyormuşum. Şimdi düzeltmeye çalışıyorum 51 günlük olduk bizde mi ataktayız

Ankara’da bebişine sünnet yaptıran var mı kızlar? Önerdiğiniz doktor ve hastane var mı acaba? Bir de iki yöntemden hangisini tercih ettiniz?
Oğlumda Ali Osman Köksalda yaptırmıştık 2 yaşına yakındı çok hareketliydi ama çok kolay gecti süreç klipsli
Bu uygulamayı ne sıklıkla yapıyorsunuz ya da yapılabilir
Ben günde bir iki kere yaptım genelde bir kere yapınca yapıyorlar altını açık bırakıp masajla zeytinyağıyla yapıyor zaten mama keçi sütlü o kabız yapıyor gibi bir damla mamasınada damlatıyorum iki günde bir

Reflü yatağı küçük geliyor ama dümdüz yatırmak istemiyorum çünkü kesin ağzına geliyor emdigi ben bizim yastıklarda yatırıyorum reflü yatağı gibi oluyor beline kadar geliyor yumuşakta değil

Benim şuan daha yeni 3’e düştü. Hamileliğimin başında 25’ti. Bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyor maalesef
Merhaba, Ben de 9 haftaligim. Yeni 2.5'e düştü. Bunca zaman yüksekti. Acaba bebeğin beyinsel gelişimi zarar görmüş mudur? Size doktorunuz bu konuyla ilgili bir şey söyledi mi?

Uyku kısmında neler diyor canım paylasma şansın varmı

Bende yanlış yapıyormuşum. Şimdi düzeltmeye çalışıyorum 51 günlük olduk bizde mi ataktayız
Olabilir, bazıları erken bazıları geç giriyormuş. Bizim anlamsız ağlamalarımız çok arttı. Ben başladı diye düşünüyorum.

Uyku kısmında neler diyor canım paylasma şansın varmı
Çok uzun canım 70 sayfa falan ben sana bazı yerleri özelden gönderirim.

Bugün hava çok güzel temiz hava alsın diye parka götürmek istiyordum. Tunişi giydirdim. Bebek arabasını hazırladım. Her şey süperdi ağlamaya başladı parkta içeceği mamayı içerek uyuya kaldı. Bebek arabasıyla birbirimize bakıyoruz. Kalın kalın dışarı kıyafetleriyle uyuyor. Çıkarsam uyanacak ağlayacak, çıkarmasam terleyecek.

İkisinin de etkisi aynıdır bence ben rotarix yaptırmıştım ikizlerime rotareq yaptıranlar da var küçük bir ilçede yaşadığım için hangisi varsa ellerinde onu aldım açıkçası ama ikisinin de koruyuculuğu yüksel bu aşı zaten rotayı engellemiyor tam olarak sadece minimum hafif geçirmesini sağlıyor

Dün bende başladım rutinlere akşam saat 10 da gece uykusuna geçti emzirrfim yatırdım bende uyumuşum ikizleri babası uyutmuş gece bir uyandım saat 2.5 baktım yavaş yavaş mızırdanıyor aldım emzirdim geri uyudu bu arada gece prima premium çare bez aldım onu takıyorum artık gece kaka yapmıyor o sebeple uykusu bölünmesin diye bezini de almıyorum bu sabah çok enerjik kalktım gece 3 te yattı sabah 6.30 da uyandı valla şok içindeyim

Rüya öğünü diyorlar ona ikizlerimde çok yapardım uykularında mama verirdim saat 11 gibi sabah 6.30 da gün başlardı bizim için ama tabi bu dediğim 8 aylıkken falan oluyordu etken yapsam daha etkisini görürmüşüm

Birde kızlar şu küveti aldım bebeği yıkamak için direk yatırıyorum suyu çok seviyor zaten hemen yıkıyorum bundan sonra günlük yıkayacağım vücudu gerçekten çok rahatlıyor uyku süresini de uzatıyor

Eklentiler

• IMG_2593.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…