Yaparken ayrı ağladı çıkarırken ayrı ağladı klispte dedi. Keşke cerrahi olsak bir kere ağlardı dediNie memnun kalmamış canım?sıkıntı mi yaşamışlar
Kolları bir tık sabit olsun daha uzun uyku uyuyacak fark edeceksin. Bizim ki de kundakta deli oluyordu. Şimdi huu huu diye sarki söyleyerek kundak yapıyorum gülmeye bile başladıBnim kız da baştan alıştırmadigimiz için kundak asla istemiyor ama uyuyunca yapmak mantıklı şimdi uyudu yaptım bakalım tam kundak gibi olmadı ama olsun başka önerebilecegin bı şey var mı?Attığın sayfaya da bakarak bı emzirme rutini yapmaya çalışacam yarın.
Peki 1.5 aylik olunca? Damlalardan kac tanesi koyu renkli olmali yani?Yeni doğan için 2 numara
Yenidoğandan itibaren, şuan 2-3 numara uygun.Peki 1.5 aylik olunca? Damlalardan kac tanesi koyu renkli olmali yani?
1 yaşından önce yastık önermiyorlar, bazen gündüz uyurken düz kafa yastığı ya da lavaş gibi ince bi yastığı var onu kullanıyoruz. Gece yastıksız yatırıyorum.Kizlar ince de olsa yastik kullaniuomusunuz yoksa hala duz zeminde mi yatiyo bebek? Bnmki suan tam 1.5 aylık.
Bana da salı günü geldi kitap uyku kısmını hevesle okudum, baktım yaptığım her şey yanlışYracy hoggun kitabını aldım da ben hiç bir rutini yapaamıyprum sadece günü atlatmanın derdindeyim gazıyla kakasıyla uğraşmaktan gerçekten kendimi çok kötü hissettim öyle olunca çünkü bir rutinim olsun da istiyorum ama bir türlü beceremiyorum çok yalnız hissettim
Merhaba adı bebek uyutucuMerhabalar uygulama ne öğrenebilir miyim?
Bende yanlış yapıyormuşum. Şimdi düzeltmeye çalışıyorumBana da salı günü geldi kitap uyku kısmını hevesle okudum, baktım yaptığım her şey yanlış8. Hafta atağıyla uğraşırken rutin falan yapamam dedim. İnşallah bir haftaya geçerse deneyeceğim bazı şeyler. Şuan bazı günler uyusun diye yalvarıyorum bebeğe
Oğlumda Ali Osman Köksalda yaptırmıştık 2 yaşına yakındı çok hareketliydi ama çok kolay gecti süreç klipsliAnkara’da bebişine sünnet yaptıran var mı kızlar? Önerdiğiniz doktor ve hastane var mı acaba? Bir de iki yöntemden hangisini tercih ettiniz?
Ben günde bir iki kere yaptım genelde bir kere yapınca yapıyorlar altını açık bırakıp masajla zeytinyağıyla yapıyor zaten mama keçi sütlü o kabız yapıyor gibi bir damla mamasınada damlatıyorum iki günde birBu uygulamayı ne sıklıkla yapıyorsunuz ya da yapılabilir
Reflü yatağı küçük geliyor ama dümdüz yatırmak istemiyorum çünkü kesin ağzına geliyor emdigi ben bizim yastıklarda yatırıyorum reflü yatağı gibi oluyor beline kadar geliyor yumuşakta değilKizlar ince de olsa yastik kullaniuomusunuz yoksa hala duz zeminde mi yatiyo bebek? Bnmki suan tam 1.5 aylık.
Merhaba, Ben de 9 haftaligim. Yeni 2.5'e düştü. Bunca zaman yüksekti. Acaba bebeğin beyinsel gelişimi zarar görmüş mudur? Size doktorunuz bu konuyla ilgili bir şey söyledi mi?Benim şuan daha yeni 3’e düştü. Hamileliğimin başında 25’ti. Bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyor maalesef
Reflü yatağında yatıyor bizimki artık iyice aşağıya kaymaya başladı beşikten çıkacakKizlar ince de olsa yastik kullaniuomusunuz yoksa hala duz zeminde mi yatiyo bebek? Bnmki suan tam 1.5 aylık.
Uyku kısmında neler diyor canım paylasma şansın varmıBana da salı günü geldi kitap uyku kısmını hevesle okudum, baktım yaptığım her şey yanlış8. Hafta atağıyla uğraşırken rutin falan yapamam dedim. İnşallah bir haftaya geçerse deneyeceğim bazı şeyler. Şuan bazı günler uyusun diye yalvarıyorum bebeğe
Olabilir, bazıları erken bazıları geç giriyormuş. Bizim anlamsız ağlamalarımız çok arttı. Ben başladı diye düşünüyorum.Bende yanlış yapıyormuşum. Şimdi düzeltmeye çalışıyorum51 günlük olduk bizde mi ataktayız
Çok uzun canım 70 sayfa falan ben sana bazı yerleri özelden gönderirim.Uyku kısmında neler diyor canım paylasma şansın varmı
İkisinin de etkisi aynıdır bence ben rotarix yaptırmıştım ikizlerime rotareq yaptıranlar da var küçük bir ilçede yaşadığım için hangisi varsa ellerinde onu aldım açıkçası ama ikisinin de koruyuculuğu yüksel bu aşı zaten rotayı engellemiyor tam olarak sadece minimum hafif geçirmesini sağlıyorGazi olabilir mi. Veya reflu veya baska bi sıkıntısı. Cunku bu anlattigin durum aclik degil de çocuk sıkıntıdan emerek rahatlayarak kurtulmaya çalışıyor belli ki. O cocugun bir derdi var onu bulmaya calisin. Belki besin alerjisi karnini falan agritiyordur
Kizimin doktoru bir iki damla sf damlatip aspiratorle cekin demisti
Peki sonuc farklari var mi acaba bilgin var mi hangisi daha iyi. Yani tamamen ayniysa hic domux zımbırtı si vermeyelim bebelere
Biz henuz yaotrimadim ama Bağlum Pursaklar da erkan Öztürk doktoru vardi burada biri tavsiye etmisti. Telefonla arayinca kendisi cevap verdi ve cok tatmin edici konustu. Bebegi hic aglatmiyoruz falan diye. Onu dusunuyoruz bu hafta icinde
Dün bende başladım rutinlere akşam saat 10 da gece uykusuna geçti emzirrfim yatırdım bende uyumuşum ikizleri babası uyutmuş gece bir uyandım saat 2.5 baktım yavaş yavaş mızırdanıyor aldım emzirdim geri uyudu bu arada gece prima premium çare bez aldım onu takıyorum artık gece kaka yapmıyor o sebeple uykusu bölünmesin diye bezini de almıyorum bu sabah çok enerjik kalktım gece 3 te yattı sabah 6.30 da uyandı valla şok içindeyimHemen olmuyor zaten canım baya sabır gerekiyor öncelikle yapmıyorsan kundak yapmaya başla bebeği 3 gün oldu kitabı deneyeli baya baya uymaya çalışıyorum bebekte baya adapte oldu gibi artık çoğunlukla 3 saatte 1 emziriyorum. Geçen gece 5 saat uyudu ben şok oldum. Bebeği uyusa bile gece 10 11 de emzir hafif emecek kadar uyandır ağzına dokun o hemen emmeye başlıyor zaten bizimki 5 6 dk emiyor sonra sabah 4 e kadar uyuyor çok işe yaradı
Rüya öğünü diyorlar ona ikizlerimde çok yapardım uykularında mama verirdim saat 11 gibi sabah 6.30 da gün başlardı bizim için ama tabi bu dediğim 8 aylıkken falan oluyordu etken yapsam daha etkisini görürmüşümYaparken ayrı ağladı çıkarırken ayrı ağladı klispte dedi. Keşke cerrahi olsak bir kere ağlardı dedi
Kolları bir tık sabit olsun daha uzun uyku uyuyacak fark edeceksin. Bizim ki de kundakta deli oluyordu. Şimdi huu huu diye sarki söyleyerek kundak yapıyorum gülmeye bile başladıbir diğer önerim çocuk uyuyor bile olsa gece 10 yada 11 de tekrar emzirmek yada veriyorsanız mama vermek sabah 4e kadar uyutuyor bugün istisna oldu şimdi uyandık ama oda gazdan dolayı çok fena gaz çıkardı şurup aldım oda geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?