Teşekkür ederim . Suni sancıyla normal doğum yaptım 39+3 te bebeğimin suyu tamamen bitmişti kontrolde öğrendim doğuma alındım açılmam hiç yoktu sadece sancı çekiyordum son 1 aydırMerhabalar, hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim. Doğumunuz nasıl oldu, öğrenebilir miyim
1 aya geçer dedi doktor. Konak gibiyse sende hametan vardı ondan sür işe yarıyor.Krem surmeden kendiliğinden gecmezmi acaba canım bu pütürlükler
Oyy maşallah, kaç kilo doğdu yavrunuzTeşekkür ederim . Suni sancıyla normal doğum yaptım 39+3 te bebeğimin suyu tamamen bitmişti kontrolde öğrendim doğuma alındım açılmam hiç yoktu sadece sancı çekiyordum son 1 aydır
Valla canım oğlumda böyle bsy yaşamadım.kizimda oldu.acaba kız bebeklerde mi oluyor.bi süre sonra kendiliğinden geçer mi acaba dedim.sonra bu kremi kullandık bide banyo da yüzünü bastirmadan ovaladim.cani yanmicak şekilde.puturlukler öyle geçti.kremin faydası şöyleki yuzunde döküntü gibi oluyordu o krem iyi geldi.tabi krem kullanmadan da geçer belki bilemiyorum.dr bide bana kaşlarinda döküntü gibi olanlara zeytinyagi kullan dedi.zeytinyagi da kullandım bı iki kez.bu kremi de öyle aman aman düzenli kullanmıyorum aklıma geldikçe.Krem surmeden kendiliğinden gecmezmi acaba canım bu pütürlükler
Kaslarının ortasında falan bendede var canım dokunmuyorum pek çok artmasin diyeValla canım oğlumda böyle bsy yaşamadım.kizimda oldu.acaba kız bebeklerde mi oluyor.bi süre sonra kendiliğinden geçer mi acaba dedim.sonra bu kremi kullandık bide banyo da yüzünü bastirmadan ovaladim.cani yanmicak şekilde.puturlukler öyle geçti.kremin faydası şöyleki yuzunde döküntü gibi oluyordu o krem iyi geldi.tabi krem kullanmadan da geçer belki bilemiyorum.dr bide bana kaşlarinda döküntü gibi olanlara zeytinyagi kullan dedi.zeytinyagi da kullandım bı iki kez.bu kremi de öyle aman aman düzenli kullanmıyorum aklıma geldikçe.
2800 kg 49 cm doğduOyy maşallah, kaç kilo doğdu yavrunuz
Zeytinyağı yapabilirsin çok rahatsız olcak olursan.kulak copuyle masaj yapar gibi cnm bastırmadan.Kaslarının ortasında falan bendede var canım dokunmuyorum pek çok artmasin diye
Hiç bi yan etkisi olmadı canım bizde , ilk dozu doğduğu gün vurulmuştu 2. Doz 1. Ayda vuruluyor yaptır mutlakaKizlar saglik ocagindaki hemsiremiz Tuna'yi aşıya cagirdi haftaya carsamba. Dun tam 30 gunluk olmustu. E-nabiz takviminden gordgm kadarıyla hepatit b 2.dozu vurulacak. Sizler de yaptrdnz dimi? Bi de yan etkileri oldu mu?
Ay bizimki de aynı işte , yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz kremi azaldı baya. Sizin geçti mi ?cinnabon bak bizim böyle oluyor.bu kremi önerdi Dr.aldık sürüyoruz.surunce yağlı yağlı oluyor böyle.
Yan etkisi olmuyor ama tedbir olarak evde calpol olsun dedi bize doktor. Mor calpol. İnşallah Tuna az ağlar iğne vurulurkenKizlar saglik ocagindaki hemsiremiz Tuna'yi aşıya cagirdi haftaya carsamba. Dun tam 30 gunluk olmustu. E-nabiz takviminden gordgm kadarıyla hepatit b 2.dozu vurulacak. Sizler de yaptrdnz dimi? Bi de yan etkileri oldu mu?
Cok tsk ederimHiç bi yan etkisi olmadı canım bizde , ilk dozu doğduğu gün vurulmuştu 2. Doz 1. Ayda vuruluyor yaptır mutlaka
1 aylık olduk biz bizim de doğduğu renk değişmedi ama 6 aya kadar değişiyormuş oMerhaba kızlar, bebekler ilk doğduğunda hepsinin göz rengi grimsi mavi oluyor sanırım. Benimkinin hâlâ öyle. Sizinki değişti mi? Gerçek renkleri ne zaman belli olur acaba, merak ediyorum
Yaptırdık canım evet yan etki olmadıKizlar saglik ocagindaki hemsiremiz Tuna'yi aşıya cagirdi haftaya carsamba. Dun tam 30 gunluk olmustu. E-nabiz takviminden gordgm kadarıyla hepatit b 2.dozu vurulacak. Sizler de yaptrdnz dimi? Bi de yan etkileri oldu mu?
Bebiş iyi çok şükür , pamukçuk olmuş galiba dudağında onu araştırıyordum şimdiCok tsk ederimcinnabon ben de ne zamandir bu kizin sesi cikmiyo diyodum. Bebis nasil sut uyku gaz durumlari?
Ben özel sağlıkta can Özoğluna gidiyorum , Arkadaşımın tavsiyesiyle başlamıştım memnun kaldımİzmirde yaşayan anneler cocuk doktoru önerisi olan var mı?
O hastane nerde ilk defa duydum ben gaziemirdeyim yakın olması iyi olurduBen özel sağlıkta can Özoğluna gidiyorum , Arkadaşımın tavsiyesiyle başlamıştım memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?