Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karbonat ve gazlı bez bizimki çok kötüydü dili damagi iki günde geçtiBebiş iyi çok şükür , pamukçuk olmuş galiba dudağında onu araştırıyordum şimdihiç bitmeyen bi gazımız var uykularımızda fena değil
sen nasılsın , bebiş nasıl ?
Bn temiz mendille siliyorum dilini ama tam silemiyorum elimi sokup günde kaç kere yapmak lazımKarbonat ve gazlı bez bizimki çok kötüydü dili damagi iki günde geçti
Bizim burnumuzda kocaman yuvarlak doğum lekesi var ren geyiği gibiKızlar bebegimin iki kaşının ortasında bir leke var kırmızılık isilik derken gecer sandım ama dogum lekesi sanırım gecer mi acaba olan var mı
Ben de tülbentle yapmıştım olmamıştı annem gazlı bezle yaptı günde birkaç kere tek seferde iki üç kere yaptı geçtiBn temiz mendille siliyorum dilini ama tam silemiyorum elimi sokup günde kaç kere yapmak lazım
Elini tamamen soktumu bı sokamiyoruz agzina parmak anca ucunaBen de tülbentle yapmıştım olmamıştı annem gazlı bezle yaptı günde birkaç kere tek seferde iki üç kere yaptı geçti
İşaret parmağıyla yaptı hepsini soktu neredeyse içten dışa doğru temizledi bebek biraz ağladı ama mecburenElini tamamen soktumu bı sokamiyoruz agzina parmak anca ucuna![]()
Bizde yaptırdık yan etkisi olmadı şükür.ama 2 ay aşıları baya huysuz yaptı kuzumu.3 tane vuruluyor,2 bacak,bı kolKizlar saglik ocagindaki hemsiremiz Tuna'yi aşıya cagirdi haftaya carsamba. Dun tam 30 gunluk olmustu. E-nabiz takviminden gordgm kadarıyla hepatit b 2.dozu vurulacak. Sizler de yaptrdnz dimi? Bi de yan etkileri oldu mu?
Evet kuzum geçti şükür kremle.sacinda var ona da zeytinyağı demişti P petuny_a sağolsun.banyodan yarım saat önce yapıp tariyorum kendi taragiyla.arkasi kaldı oda geçer inşallah yakında.Ay bizimki de aynı işte , yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz kremi azaldı baya. Sizin geçti mi ?
Evet ya 3 tane olanda huzursuzluk oluyomus
Bizim de bebis iyi maşallah gaz bazi geceler hic bitmiyo. Ama benim en büyük derdim sütBebiş iyi çok şükür , pamukçuk olmuş galiba dudağında onu araştırıyordum şimdihiç bitmeyen bi gazımız var uykularımızda fena değil
sen nasılsın , bebiş nasıl ?
Ayy keşke ilk gün yapsaydım antibiyotik kullanmaya da gerek kalmazdıKızlar mastit olanlar şu lahanayı gözünüzü seveyim yapın bakın bana dua edeceksiniz lahanayı sıcak suya koyup ilk sıcağı çıkınca göğsünüze koyun kanalların açılıp ağrınızın hafiflediğini göreceksiniz
Emin misin canım, yani hep sağınca bebeğin çektiğinden az çıkıyor diyorlar ya.. kaç dk hangi tip pompayla sağıyorsun? ben o çekimi az eller serbestle arada sağdım hep 50-60 çıktı ama bebek bayaa doyuyor yaniBizim de bebis iyi maşallah gaz bazi geceler hic bitmiyo. Ama benim en büyük derdim sütmama takviyesi veriyorum tamam ama sütüm saginca anca 30_40 ml cikiyo. Sabahlari bitek 60 ml anca cikariyorum. Gun icinde de emio ama asla doymuyo hep mama vermem lazim devaminda
o kadar da bol su,tahin,dut kurusu,promalt icecek ne varsa deniyorum
![]()
Tunişler çok obur da olabilirBizim de bebis iyi maşallah gaz bazi geceler hic bitmiyo. Ama benim en büyük derdim sütmama takviyesi veriyorum tamam ama sütüm saginca anca 30_40 ml cikiyo. Sabahlari bitek 60 ml anca cikariyorum. Gun icinde de emio ama asla doymuyo hep mama vermem lazim devaminda
o kadar da bol su,tahin,dut kurusu,promalt icecek ne varsa deniyorum
![]()
Lansinoh tekli elektriki ile sagiyorum. En yavaş hiz ve en guclu akisla. Sabahlari 50_60ml max cikiyo. Sabah bebek onunla bi doyuyo gibi arada da biraz emerek. 3 saat kadar sonra aciktiginda yani uyanınca memeyi veriyorum emio ama anliyorum doymuyo. Cekip surunduro memeyi veya emip emip birakiyo,agliyo. Yorgunluktan uyuyakaliyo bu sefer. Yatiriyorum mecbur beli agrimasin kucagimda diye. 15 dk sonra mıkırdaniyo bn de mecbur mama veriyorum 60lik falan onu icinde rahatliyo uyuyo. Aksam olana kadar da tekrar sut sagiyim diyorum ama bazen 20 bazen 30ml fln cikio. E uyaninca sagdigimi veriyorum o da az tabi emzitiyorum ama az sut gelio yine mamaEmin misin canım, yani hep sağınca bebeğin çektiğinden az çıkıyor diyorlar ya.. kaç dk hangi tip pompayla sağıyorsun? ben o çekimi az eller serbestle arada sağdım hep 50-60 çıktı ama bebek bayaa doyuyor yani
Csnim hiç üzülme bendd aynı inan emziriyorum baktım gene ağlıyor doymuyor diyr Mama veriyorum yavrum aç kalmasın yeterkiLansinoh tekli elektriki ile sagiyorum. En yavaş hiz ve en guclu akisla. Sabahlari 50_60ml max cikiyo. Sabah bebek onunla bi doyuyo gibi arada da biraz emerek. 3 saat kadar sonra aciktiginda yani uyanınca memeyi veriyorum emio ama anliyorum doymuyo. Cekip surunduro memeyi veya emip emip birakiyo,agliyo. Yorgunluktan uyuyakaliyo bu sefer. Yatiriyorum mecbur beli agrimasin kucagimda diye. 15 dk sonra mıkırdaniyo bn de mecbur mama veriyorum 60lik falan onu icinde rahatliyo uyuyo. Aksam olana kadar da tekrar sut sagiyim diyorum ama bazen 20 bazen 30ml fln cikio. E uyaninca sagdigimi veriyorum o da az tabi emzitiyorum ama az sut gelio yine mamahep bu döngü icindeyim ve stres yapıyorum
![]()
Geçende yazdım canım gözünden kaçtı muhtemelen ben kendim yaşadım mastiti öyle böyle değildi hemde 2 göğsüm birden neler denedim en son sağolsun bu lahanayı söylediler aynı gün bebeğimi enzirdim mucize gibiydi gerçekten hala buzlupumda bulundururum olurda mastit olursam hemen kullanayım diyeAyy keşke ilk gün yapsaydım antibiyotik kullanmaya da gerek kalmazdı![]()
Cnm mukuslu dediği eğer yanlış bilmiyorsam içinde iplik gibi şeylerin olduğu afedersiniz sümüksü gibi mi acabaKızlar bu gün doktora gittik bizim kızın ağlamaları hiç dinmedi. Aşırı derece reflü sorunu var ve gaz. Şurup damla bir sürütakviye verdi doktorumuz. Süt ve süt ürünlerini kes dedi. Ayrıca dana eti de yeme dedi. Kakası mukuslu mu dedi yok dedim ama sonra 1 haftadır biraz değişik gibiydi. Günde 1 veya 2 günde 1 kaka yapıyoruz. Bu mukuslu kaka nasıl oluyo acaba. Bu sorunu yaşayan biri bebişinin kakasını özelden atabilir mi? Çünkü doktor takip et dedi neyi takip edeceğimi bilemedim. Hardal sarısı ve cıvık kakası var. Pütürler az ama var.