• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kizlar detaylı ultrasondan çıkınca aynı gün dra sonucu gösterebilirmiyiz yoksa rapor vs çıkmasını mi bekliycem yani detayli ultrasonla aynı güne randevu alayimmi
Benim doktorum detaylıdan çıktıktan 1 saat sonraya veya gelemezsen ertesi güne randevu alıp bana gelirsin demişti. 3 martta detaylı randevum var ondan 2 saat sonrasına da doktora alacağım bakalım

Kızlar sanki bir kaçınızın da plasentası benimki gibi öndeydi, anterior plasenta diyorlarmış galiba. Siz bebeğinizin tekmelerini hissetmeye başladınız mı? İlk ne zaman hissettiniz?

Benim ilk hamileliğim, plasentanın konumundan ötürü 24. haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi.
Öyle mi ? Benim de plasenta ile rahim yakınmış 18.haftadayım henüz hissetme yok. Doktor 19.haftadan sonra başlarsın hissetmeye dedi sizin söylediğinizden sonra bi beklentim düştü. Tüh çok geçmiş o hafta

Aynen bu Dr bir de iyi tecrübeli Dr. Başka doktorlarda daha uygun Eskişehir'de. Şehir şehir de farkediyor fiyat işte kuzum. Amin inşallah hepimize inşallah 🥰 🤲

Doktor ne kadar önemli ya gerçekten. Benimki de endişelenecek bir şey yok çıkar demişti ama ben durur muyum takıyorum da takıyorum işte. İnşallah doktorlarımızın dediği gibi çıkar yukarıya zamanla ❤️ yerim ben onu demek bir türlü dönmedi nazlı cimcime yaa🥰😍

Öyle şükür en azından kendi kendimize yetiyoruz kuzum benim ❤️ 😍 benim en büyük endişem böyle yorgun yorgun geçerken günler plesantanin yukarı çıkmaması, sezaryen ihtimalini doğurması, ne bileyim erken doğum olması falan. O kadar dinlenemiyorum ki. Korkuyorum. Benim büyük cimcimem 37+5 de gelmişti. Ya böyle giderse o daha erken olursa bilmem ne diye karartiyorum da karartiyorum içimi. Farkettim de bu gebeliğimde daha karamsarım delirdim iyice 😅

Yerim ben onun göbüş dalgalandıran tekmelerini 😍❤️ benim kız da iki gündür daha da hareketlendi ya hiç durmuyor habire vuruyor yakında bende görürüm herhalde sen gibi ladyim ❤️😍🤲
Korma o şekilde olmayacaktır inşallah plesanta da yukarıya çıkacaktır endişelenme
Güzel düşün güzel olsun herşey kendini bu strese sokma şimdiden
Rabbim yardım ediyor canım benim
Dularım seninle ❤️🤲🏻😘

Vaalbara Vaalbara ben bugün randevu aldım da umarım beni içeriye alırlar 😅😅 uzak hastane de bana tabi gidebilirsem çok iyi olur eşim çalışıyor kızımla gitmek otobüslerle biraz zor 😐 essanli essanli pirelideve pirelideve aldınız mı kızlar
Randevuda böyle diyor bakalım gidince bakacaklar mı bana bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• IMG_2561.png
    IMG_2561.png
    109,7 KB · Görüntüleme: 17
Ay ay ayy!
Az önce ne oldu ??? :rolleyes:

Bebeğim suan hareketli. Bugün daha güçlü vuruyor. Sweatımı kaldırdım. Göbeğimi izlerken fark ettim ki, vuruşları dıştan görülüyor. Karnım dalgalandı 🤩 Kızımı çağırdım. O da gördü. Çok şükür bugünü gösteren Rabbime :KK36:
Yaa muhteşem bir şey bu 😍😊 bizlerede aynısı yaşarız 🙏
Dün eşime kini karnıma koy belki hissedersin dedim de ben hissettim o hissedemedi sanırım dıştan hissedilmesi biraz zaman alacak 😀😀

Vaalbara Vaalbara ben bugün randevu aldım da umarım beni içeriye alırlar 😅😅 uzak hastane de bana tabi gidebilirsem çok iyi olur eşim çalışıyor kızımla gitmek otobüslerle biraz zor 😐 essanli essanli pirelideve pirelideve aldınız mı kızlar
Aynı doktora aldım bnde. 22+0 olcam o tarihte. Tam zamanıdır inşaAllah ve içeri alırlar 😀😃😄 yksa ya özele koşucam ya yatıcak bu iş 😝

Yaa muhteşem bir şey bu 😍😊 bizlerede aynısı yaşarız 🙏
Dün eşime kini karnıma koy belki hissedersin dedim de ben hissettim o hissedemedi sanırım dıştan hissedilmesi biraz zaman alacak 😀😀
Bence eli kulağında :KK36:
Ben de hiç beklemezdim. O küçük vuruşlar bi anda dıştan fark edilir hale geldi.
Bu bebisler durup durup gece niye şahlanıyor 😂 beni sal annem uyuyayım 🙈 işin kötüsü çok uykum var 😂
Ahahahha !
Bence doğum sonrası uykusuz gecelere anneleri hazırlıyorlar. :confused:
günaydın kızlar, ben de aldım şimdi mhrs den 20+5 e denk geleceğim bir tarihe çok mu erken sizce
21 en ideal hafta demişti Dr um 👍🏻

Günaydın herkese. Ankara'da olanlar için ben Gata'dan normal muayene aldım oradaki doktor detaylı için yönlendirme yapıyor ve uygun gün veriyorlar. Etlik Şehir hastanesi çok doluydu yer yok randevu veremiyorlar. Millet 2 ay önceden randevu almaya gidiyormuş Şehir Hastanelerine :/

Canımcim sağolsun essanli randevusunu bıraktı ben aldım benim evim yakın ben salı gidiyorum, size tek tek anlatacağım olup biteni, merak etme senin daha var, ilk ben gidip sizin için durum degerlendirmesi yapacağım, netlestirecegim 🤣 pirelideve pirelideve ben de dha önce o dokyora gitmiştim, başka doktor vardı yerinde ama çok güzel anlatmıştı gördüklerini, ikilide bilmdigim için sordum oda güzel cevap verdi yani, inşallah sizinde güzel gecer

Son düzenleme:
Ayyyy ben en sonun seninle baktıgım perşembe ablam geldi temizlik yapıyoruz randevu kovalamam lazımmm:) Vaalbara Vaalbara

Günaydın herkese. Ankara'da olanlar için ben Gata'dan normal muayene aldım oradaki doktor detaylı için yönlendirme yapıyor ve uygun gün veriyorlar. Etlik Şehir hastanesi çok doluydu yer yok randevu veremiyorlar. Millet 2 ay önceden randevu almaya gidiyormuş Şehir Hastanelerine :/
Devletin bizi düşürdüğü duruma bak:olamaz:
En temel hamilelik takibini yaptırmak için şu halimizle aylar öncesinden randevu kovalamaya başlıyoruz. Yine de yok! Yok!

Ama sosyal devlet
2025 aile yılı
Ve en az üç çocuk! :işsiz:

Bence eli kulağında :KK36:
Ben de hiç beklemezdim. O küçük vuruşlar bi anda dıştan fark edilir hale geldi.

Ahahahha !
Bence doğum sonrası uykusuz gecelere anneleri hazırlıyorlar. :confused:

21 en ideal hafta demişti Dr um 👍🏻
Yaa hadi inşallah bu duyguyu kızıma ve eşime de hissettirmek istiyorum 🥰 özellikle kızımın tepkisini çok merak ediyorum 🥹😁 sürekli kardeşin den bahseder oldu ne zaman gelecek

Ayyyy ben en sonun seninle baktıgım perşembe ablam geldi temizlik yapıyoruz randevu kovalamam lazımmm:) Vaalbara Vaalbara
Ya sen randevunu bana bıraktın sonra gideyim diye, şimdi de bulamazsan üzülürüm, saat ondan sonra sık sık kontrol et ve sabahtan, bırakılan randevular akşam onbucuktan sonra düşüyor ertesi gün işi olan bırakıyor açık oluyor en az bir iki tane, ben de kontrol edeyim sık sık haber veririm sana dusunce

Ya sen randevunu bana bıraktın sonra gideyim diye, şimdi de bulamazsan üzülürüm, saat ondan sonra sık sık kontrol et ve sabahtan, bırakılan randevular akşam onbucuktan sonra düşüyor ertesi gün işi olan bırakıyor açık oluyor en az bir iki tane, ben de kontrol edeyim sık sık haber veririm sana dusunce
Hic vicdan yapma kuzum sen ben daha yeni girdim ultrasona az zaman geçsin dedim kısmet bulurum inş Allah büyük

Canımcim sağolsun essanli randevusunu bıraktı ben aldım benim evim yakın ben salı gidiyorum, size tek tek anlatacağım olup biteni, merak etme senin daha var, ilk ben gidip sizin için durum degerlendirmesi yapacağım, netlestirecegim 🤣 pirelideve pirelideve ben de dha önce o dokyora gitmiştim, başka doktor vardı yerinde ama çok güzel anlatmıştı gördüklerini ikilide bilmdigim için sordum oda güzel cevap verdi yani, inşallah sizinde güzel gecer
Aaa çok iyi 😍 hadi bakalım güzel haberlerle gel bize 🤲🏻❤bu arada kaç haftalık oluyorsun gittiğin zaman
Ben o zaman 23 oluyorum bakarlar mı emin değilim

Back