• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Merhabalar, hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim. Doğumunuz nasıl oldu, öğrenebilir miyim 🥰
Teşekkür ederim . Suni sancıyla normal doğum yaptım 39+3 te bebeğimin suyu tamamen bitmişti kontrolde öğrendim doğuma alındım açılmam hiç yoktu sadece sancı çekiyordum son 1 aydır

Teşekkür ederim . Suni sancıyla normal doğum yaptım 39+3 te bebeğimin suyu tamamen bitmişti kontrolde öğrendim doğuma alındım açılmam hiç yoktu sadece sancı çekiyordum son 1 aydır
Oyy maşallah, kaç kilo doğdu yavrunuz 🥰🥰

Krem surmeden kendiliğinden gecmezmi acaba canım bu pütürlükler
Valla canım oğlumda böyle bsy yaşamadım.kizimda oldu.acaba kız bebeklerde mi oluyor.bi süre sonra kendiliğinden geçer mi acaba dedim.sonra bu kremi kullandık bide banyo da yüzünü bastirmadan ovaladim.cani yanmicak şekilde.puturlukler öyle geçti.kremin faydası şöyleki yuzunde döküntü gibi oluyordu o krem iyi geldi.tabi krem kullanmadan da geçer belki bilemiyorum.dr bide bana kaşlarinda döküntü gibi olanlara zeytinyagi kullan dedi.zeytinyagi da kullandım bı iki kez.bu kremi de öyle aman aman düzenli kullanmıyorum aklıma geldikçe.

Valla canım oğlumda böyle bsy yaşamadım.kizimda oldu.acaba kız bebeklerde mi oluyor.bi süre sonra kendiliğinden geçer mi acaba dedim.sonra bu kremi kullandık bide banyo da yüzünü bastirmadan ovaladim.cani yanmicak şekilde.puturlukler öyle geçti.kremin faydası şöyleki yuzunde döküntü gibi oluyordu o krem iyi geldi.tabi krem kullanmadan da geçer belki bilemiyorum.dr bide bana kaşlarinda döküntü gibi olanlara zeytinyagi kullan dedi.zeytinyagi da kullandım bı iki kez.bu kremi de öyle aman aman düzenli kullanmıyorum aklıma geldikçe.
Kaslarının ortasında falan bendede var canım dokunmuyorum pek çok artmasin diye

Kizlar saglik ocagindaki hemsiremiz Tuna'yi aşıya cagirdi haftaya carsamba. Dun tam 30 gunluk olmustu. E-nabiz takviminden gordgm kadarıyla hepatit b 2.dozu vurulacak. Sizler de yaptrdnz dimi? Bi de yan etkileri oldu mu?

Kizlar saglik ocagindaki hemsiremiz Tuna'yi aşıya cagirdi haftaya carsamba. Dun tam 30 gunluk olmustu. E-nabiz takviminden gordgm kadarıyla hepatit b 2.dozu vurulacak. Sizler de yaptrdnz dimi? Bi de yan etkileri oldu mu?
Hiç bi yan etkisi olmadı canım bizde , ilk dozu doğduğu gün vurulmuştu 2. Doz 1. Ayda vuruluyor yaptır mutlaka 🌸

Yan etkisi olmuyor ama tedbir olarak evde calpol olsun dedi bize doktor. Mor calpol. İnşallah Tuna az ağlar iğne vurulurken 🙏🏼

Merhaba kızlar, bebekler ilk doğduğunda hepsinin göz rengi grimsi mavi oluyor sanırım. Benimkinin hâlâ öyle. Sizinki değişti mi? Gerçek renkleri ne zaman belli olur acaba, merak ediyorum 😍
1 aylık olduk biz bizim de doğduğu renk değişmedi ama 6 aya kadar değişiyormuş o

Kızlar mastit olanlar şu lahanayı gözünüzü seveyim yapın bakın bana dua edeceksiniz lahanayı sıcak suya koyup ilk sıcağı çıkınca göğsünüze koyun kanalların açılıp ağrınızın hafiflediğini göreceksiniz

Yaptırdık canım evet yan etki olmadı

Cok tsk ederim cinnabon cinnabon 🙃 ben de ne zamandir bu kizin sesi cikmiyo diyodum. Bebis nasil sut uyku gaz durumlari? ;)
Bebiş iyi çok şükür , pamukçuk olmuş galiba dudağında onu araştırıyordum şimdi 🥲 hiç bitmeyen bi gazımız var uykularımızda fena değil 🥰
sen nasılsın , bebiş nasıl ?

Back