• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Biz de dün aynı şeyi yaşadık nerdeyse 24 saat sürdü 🤦🏼‍♀️tuvalete gidiyorum ağlıyor koşa koşa çıkıyorum, karnıma ağrılar giriyordu. 30cc bi deneyin ben 90cc veriyorum şuan bir öğünde, bazen içiyor bazen kalıyor.

Golden goat veriyorum. ben baby goata hiç denk gelmedim.
Gerçekten çok zor bi durum. Gaz en büyük bela diyodum bi de bu geldi üstüne. Onun aç olduğunu düşünmek bile psikolojimi dağıttı. Mamayı neyle verdiniz? Biberon direkt meme reddi yapar diye de korkuyorum. Kaşık biberonla da hiç beceremedim daha önce sağdığım sütü verirken. Her yerinden aktı çoğu boşa gitti. Şırınga mı denesem acaba. Gerçi benim göğüs ucum da büyük, çok rahat tutuyo. Hemen vazgeçmez herhalde benden :)

Gerçekten çok zor bi durum. Gaz en büyük bela diyodum bi de bu geldi üstüne. Onun aç olduğunu düşünmek bile psikolojimi dağıttı. Mamayı neyle verdiniz? Biberon direkt meme reddi yapar diye de korkuyorum. Kaşık biberonla da hiç beceremedim daha önce sağdığım sütü verirken. Her yerinden aktı çoğu boşa gitti. Şırınga mı denesem acaba. Gerçi benim göğüs ucum da büyük, çok rahat tutuyo. Hemen vazgeçmez herhalde benden :)
Şuan memeye yapışık yaşama haftasındayız galiba 🤦🏼‍♀️ Philips avent biberonla verdim. Zaten başta ben süt sağıp veriyordum, sonra da mamaya devam ettik süt çıkmayınca. Bizde meme reddi olmadı. Bebekten bebeğe değişebilir ama. Biberonu ayrı seviyor memeyi ayrı 🤣 benim göğüs ucum da büyük hemen tutuyor.

Teşekkür ederim. Şimdi doktorumla görüşebildim 60 cc hazırla içtiği kadar dedi. Gazını rahat çıkarıyo bu gün gaz sancısı gibi de değil. Gazı olduğunda da bi noktada bayılıp 2-3 saat uyuyo. Bu bana da farklı geldi çünkü yarım saat uykuyu hiç aşmadı ve ağlayarak uyanıyo. Emziği eliyle atıp ellerini emiyo ilk kez yaptı bugün. Kucağıma aldığım gibi mememe saldırıyo meme arıyo. Bakalım bi duş aldırıp sonra emzirip üstüne mama vericem. İnş uyur, doyar, huzursuzluğu geçer. Perişan olduk
Bende mama verdim uyumadı 90 CC verdim 😭sonra meme verdim uyuya kaldı artık direk yatağa koymuyorum göğsüme koyup baya bekliyorum dalmasini yavrum beni istiyormuş meğer 😭

Biz ilk şırınga ile verdik baktık olmuyor Philips avent kullanıyorum memenunum ben hatta büyük boyunu ve uçlarını da aldık ayına göre

Teşekkür ederim. Şimdi doktorumla görüşebildim 60 cc hazırla içtiği kadar dedi. Gazını rahat çıkarıyo bu gün gaz sancısı gibi de değil. Gazı olduğunda da bi noktada bayılıp 2-3 saat uyuyo. Bu bana da farklı geldi çünkü yarım saat uykuyu hiç aşmadı ve ağlayarak uyanıyo. Emziği eliyle atıp ellerini emiyo ilk kez yaptı bugün. Kucağıma aldığım gibi mememe saldırıyo meme arıyo. Bakalım bi duş aldırıp sonra emzirip üstüne mama vericem. İnş uyur, doyar, huzursuzluğu geçer. Perişan olduk
Mama verince daha uzun uyuyor canım biraz dinlenirsin sende

Bende mama verdim uyumadı 90 CC verdim 😭sonra meme verdim uyuya kaldı artık direk yatağa koymuyorum göğsüme koyup baya bekliyorum dalmasini yavrum beni istiyormuş meğer 😭
En az yarım saat öyle bekliyorum. Hatta totem yapıyorum 15 dk içinde hiç ses çıkarmazsa koyacağım diye 🤣 bide kolunu kaldırıp bırakıyorum direnç olmazsa uykuya dalmış oluyor.

En az yarım saat öyle bekliyorum. Hatta totem yapıyorum 15 dk içinde hiç ses çıkarmazsa koyacağım diye 🤣 bide kolunu kaldırıp bırakıyorum direnç olmazsa uykuya dalmış oluyor.
Canım benim kaç gündur öyleydi ha ama genede uyaniyordu bugün hep koynunda uyuttum gündüz 😭bittim belim gene kopmuş ama yavrum uyudu çok şükür kollarımda

Cnm annem cay lasigiyla icirince de meme reddi olmaz diyor bana hep

P petuny_a sutunu sagdiktan sonra kalani emzirerek bosaltiyor musun gogsunu? Yoksa pompa cok iyi cekmedigi icin azaliyor olabilir mi. Cunku sutunun azalmasi pek normal gelmedi bana. Cocuk emdikce artar deniyor hep. Az emerse azalir arza gore talep yani

P petuny_a sutunu sagdiktan sonra kalani emzirerek bosaltiyor musun gogsunu? Yoksa pompa cok iyi cekmedigi icin azaliyor olabilir mi. Cunku sutunun azalmasi pek normal gelmedi bana. Cocuk emdikce artar deniyor hep. Az emerse azalir arza gore talep yani
Çok emiyor, sütüm azaldı demeyelim o zaman sütüm artmadı 🤣 dediğiniz gibi talebe yetişemiyor. Doktor da dedi zaten kan değerlerimi yükseltmem lazım artması için.

Kızlar sizce Baby Goat mı? Golden Goat mı?
Bizde baby goat var onu veriyorum üç gündür cirkin bir tadı var bence ama bebegim seviyor
Bennce atak haftası bizimkide cok guzel gaz cikariyor ama memede susuyor sonra cırlama hic bir sey yaptırmıyor kucak ayakta bende mama destegine başladım artık

Kaşık biberon az ml icin iyide suan zor gibi hem uğraştırıcı yarısı dökülüyor avent biberonla verdim ben 1 numara başlık cok yavaş akıyor

Kızlar şu an 27 günlüğüz. Gece 3ten beri 5-6 saat uyuduk. Hiç derin uykuya geçemedi. Sürekli emmek istiyo sütü bitiriyo ve mememle kavga ediyo. Hala koluma elime yapışıyo. Yetmiyo süt sanırım hiç derin uyuyamadık dalamadık. Mama vermek istiyorum ilk kez. Kaç cc vermeliyim. Gece yatmadan denemek istiyorum belki güzel uyur ben de azıcık dinlenirim. Kulağıma yapıştı ağlama sesi, tuvalete bile girsem koşturarak çıkıyorum ağlıyo gibi geliyo. Halbuki duruyo öyle. Bu lohusalık uykusuz kalınca daha beter vuruyo vallahi
Bnm bebe de 30 gunluk. Özellikle geceleri sütüm yetmeyince ki geceye doğru bosalio memeler onu doyuracak sut kalmiyo. Biz 60ml golden goat mama veriyoruz öyle uyuyo.

Gece göğüslerim sertleşmiş ağrı girmiş şekilde uyandım.Üşüme vurdu peşine ateşim çıktı.Sağım sonrası uyudum biraz.Gündüz yine aynı oldu ateşim 38 i geçti yine masaj ve sağım yaptım.Şimdi yine aynısı oluyor.Sağdığımda da bence aşırı fazla süt çıkmıyor.Acaba o kanallar tıkanıyor mu ağrı oluyor.Nasıl geçirebilirim bunu düzenli olarak sağım yapsam 2 saatte geçer mi ? O kadar da yorgun ve uykusuzum ellerim bile tutmaz oldu kaslarım çok ağrıyor 😞.
Küçük boy bir sıcak su torbası gogsumun ustune koymustum penyemi kapatip, elimle de masaj yapmistim bana çok iyi gelmisti.

Kızlar sizce Baby Goat mı? Golden Goat mı?
Bende merak ediyorum nette gördüm.baby goat daha uygun görünüyor.
Gece göğüslerim sertleşmiş ağrı girmiş şekilde uyandım.Üşüme vurdu peşine ateşim çıktı.Sağım sonrası uyudum biraz.Gündüz yine aynı oldu ateşim 38 i geçti yine masaj ve sağım yaptım.Şimdi yine aynısı oluyor.Sağdığımda da bence aşırı fazla süt çıkmıyor.Acaba o kanallar tıkanıyor mu ağrı oluyor.Nasıl geçirebilirim bunu düzenli olarak sağım yapsam 2 saatte geçer mi ? O kadar da yorgun ve uykusuzum ellerim bile tutmaz oldu kaslarım çok ağrıyor 😞
Kuzum geçmiş olsun mastit olmuşsun.dr a gitmeden geçmez maalesef.bi an önce Dr a git.
Merhaba kızlar, bebekler ilk doğduğunda hepsinin göz rengi grimsi mavi oluyor sanırım. Benimkinin hâlâ öyle. Sizinki değişti mi? Gerçek renkleri ne zaman belli olur acaba, merak ediyorum 😍
Bizim 2 buçuk aylık hala aynı.isiga iyice tutunca kahvemsi yeşilimsi ela gibi değişik bsy.

Gece göğüslerim sertleşmiş ağrı girmiş şekilde uyandım.Üşüme vurdu peşine ateşim çıktı.Sağım sonrası uyudum biraz.Gündüz yine aynı oldu ateşim 38 i geçti yine masaj ve sağım yaptım.Şimdi yine aynısı oluyor.Sağdığımda da bence aşırı fazla süt çıkmıyor.Acaba o kanallar tıkanıyor mu ağrı oluyor.Nasıl geçirebilirim bunu düzenli olarak sağım yapsam 2 saatte geçer mi ? O kadar da yorgun ve uykusuzum ellerim bile tutmaz oldu kaslarım çok ağrıyor 😞
Çok geçmiş olsun cumartesi gününden beri ben de aynı durumları yaşıyordum cumartesi sabah kalktım hiçbir şey yok birden iğneler batmaya başladı sol göğsüme bebeği emzirdim sonra sıcak duş altında neredeyse bir saate yakın duşta kaldım sağma yaptım memeyi boşalttım ama ağrı hafifledi bu sefer halsizlik ve üşütme geldi pazar gününe kadar direndim ama en son acile gittik muayene etti ve antibiyotik serum verdi bebeğim çok küçük emziriyorum dedim ama bu antibiyotikler süte geçmiyor ayrıca mastitin ilerlerse genel cerrahiden randevu alıp boşaltmaları gerekiyor dedi Çok tatlı bir doktordu o yüzden antibiyotiğe başladım önceki gün de çocuk doktoruna randevum vardı ona da sordum o da antibiyotiğe devam etmemi bebek için sıkıntı olmayacağını söyledi şu an mastit olan göğsümde neredeyse süt yoktu bugüne kadar 5 gün tekrar süt gelmeye başladı ağrım yok ama antibiyotiğe devam ediyorum Çok geçmiş olsun bence bir doktora git antibiyotiğe başlatsınlar ilerlemeden mastit olan göğsünü olabildiğince boş tutmaya çalış sürekli onu emzir sağ özellikle banyoda sıcak suyun altında

Biz de dün aynı şeyi yaşadık nerdeyse 24 saat sürdü 🤦🏼‍♀️tuvalete gidiyorum ağlıyor koşa koşa çıkıyorum, karnıma ağrılar giriyordu. 30cc bi deneyin ben 90cc veriyorum şuan bir öğünde, bazen içiyor bazen kalıyor.

Golden goat veriyorum. ben baby goata hiç denk gelmedim.
Baby olan Türk markasiymis ama kötü kokuyor diyen çok
Bizde baby goat var onu veriyorum üç gündür cirkin bir tadı var bence ama bebegim seviyor

Bennce atak haftası bizimkide cok guzel gaz cikariyor ama memede susuyor sonra cırlama hic bir sey yaptırmıyor kucak ayakta bende mama destegine başladım artık
Evet en çok onu söylüyorlar şifa olsun inşallah. Ben de acil durumlar için evde bulundurmak için bir tane alıp koymak istiyorum emziriyorum ama geçen gün mastit oldum ve çocuk neredeyse bir buçuk gün aç kaldı Ben de o hastalıkla sağlıklı düşünüp bir mama alamadım şu an mesela hasta çünkü o gün o kadar çok ağladı ve açlık çekti ki resmen sesi kısıldı bir aylık bebek onu gördükçe o kadar çok canım sıkılıyor ki
Bende merak ediyorum nette gördüm.baby goat daha uygun görünüyor.

Kuzum geçmiş olsun mastit olmuşsun.dr a gitmeden geçmez maalesef.bi an önce Dr a git.

Bizim 2 buçuk aylık hala aynı.isiga iyice tutunca kahvemsi yeşilimsi ela gibi değişik bsy.
Evet fiyat olarak Baby daha uygun Türk markasıymış sadece kötü kokuyor diyenler var Bir de bu keçi sütlü mamalarda probiyotik vesaire yok yazıyor acil durumlar için evde bir tane bulunsun diye istiyorum aslında ne olduğu çok da fark etmez

Back