• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Devletin bizi düşürdüğü duruma bak:olamaz:
En temel hamilelik takibini yaptırmak için şu halimizle aylar öncesinden randevu kovalamaya başlıyoruz. Yine de yok! Yok!

Ama sosyal devlet
2025 aile yılı
Ve en az üç çocuk! :işsiz:
Sormayın hele Etlik Şehir Hastanesi için muayene sırası bekledim çok kalabalıktı. Sonra doktor önceden gelmeliydin demez mi :( Bir de hastane ters bir yerde dönmem de sorun oldu bir sürü sıkıntı çektim.

Gata'da da girdim muayeneye detaylı istediğimi söyledim. Takibin burada mı dedi. Yok dedim burada mı devam edeceksin diye sordu. Allah affetsin mecburen evet demek zorunda kaldım :( Çünkü yok özelde devam ediyorum desem yapmayacak gibi bir hali vardı. İçimden, napıyım arada bir gider gelirim evime yakın diye düşündüm. Sonuçta her ay benim sgk primi yatıyor. Takibim orada veya değil ultrasondan yararlanabiliyor olmam gerekir. Garip işler.

Evet zaman varda devlet hastanesi işte bazen sistemleri o kadar değişiyor ki
Haftasından çok ileride değilse bakarlar bı problem olmaz, bikac gün gerideyse daha rahat bakarlar, bebişin gelisimine göre de değişir, ilerleyen haftalarda ayrıntılı göremedikleri için bakmıyorlar

Haftasından çok ileride değilse bakarlar bı problem olmaz, bikac gün gerideyse daha rahat bakarlar, bebişin gelisimine göre de değişir, ilerleyen haftalarda ayrıntılı göremedikleri için bakmıyorlar
Hadi bakalım inşallah
Sen hele bir git de ne diyorlar alıyorlar mı almıyorlar mı ne belli olur inşallah alırlar da boşuna gitmemiş olursun

Bence eli kulağında :KK36:
Ben de hiç beklemezdim. O küçük vuruşlar bi anda dıştan fark edilir hale geldi.

Ahahahha !
Bence doğum sonrası uykusuz gecelere anneleri hazırlıyorlar. :confused:

21 en ideal hafta demişti Dr um 👍🏻
Ahaha bende öyle düşünüyorum gece 2 de zar zor uyudum sonra saat gece kaçtı bilmiyorum dalmışım bı vurdu ama karnımda garip bişey hissettim sanki derilerimi tek tek katladı gibi elimi karnıma koydum tamamen karnımı yusyuvarlak yapmış ve kafasıyla da ittiriyo sanırım çünkü portakal büyüklüğünde bı sertlik vardı gece gece korktum sonra olayı kavrayıp elimi karnıma koydum uyudum 😂 uyku sersemi olmasaydım kesin dışardan bakıldığında bı hareket görürdüm karnım top gibiydi sırt üstü yattigima kızmış zaar 😂

Günaydın herkese. Ankara'da olanlar için ben Gata'dan normal muayene aldım oradaki doktor detaylı için yönlendirme yapıyor ve uygun gün veriyorlar. Etlik Şehir hastanesi çok doluydu yer yok randevu veremiyorlar. Millet 2 ay önceden randevu almaya gidiyormuş Şehir Hastanelerine :/
Evet ben bilkentte 12. Haftada dr detaylı için bankodan randevu al dedi hemen verdiler 21. Haftaya ama suan almak zor olabilir belki iyi ki dr yönlendirmiş erkenden

Kızlar bizde de gelişme var. Yaklaşık 3' haftadır kızımın tekmelerini çok net hissediyordum her gün eşim de dokunuyordu ama hissedemiyordu. Bu sabah normalde erken uyanmaz eşim konuşunca vurmaya başladı hafif. Dokun ve konuş dedim. Biraz sonra tüm gücüyle vurdu veeeee babası da ilk tekmeyi hissetti 🥰🎊 Mutlaka iletişim kurun hem siz hem babası her gün konuşsun bizim müzik saatimiz de var sevdiği birkaç çocuk şarkısı bulduk onlara hemen tepki veriyor 💞

Eczacıda açık açık soylemeye çekinmiş sanırım senide pek etkilememek için ama doktorunu ara sor istersen yarin baska bi ilaca gecersen kafan da rahat olur
Ben regenesis kullaniyorum gebeligin basindan beri icerigi de guzel onu sorabilirsin doktoruna onerirse onu kullan
Bende içeriği daha zengin el 2 de kullandım

Kızlar uçuk çıktı dün. İlaç kullanabiliyor muyuz bunun için? bebişkolarımıza zararı olur mu uçuğun dr a sormaya gerek var mı acep :işsiz:

Kızlar bende 18. Haftadayim (18+4 ) dr ye gittim detaylı ulturoson yaptı herseye güzel dedi ama kalbini göremedi başka bir yere yönlendirdi küçük diyemi acaba erken yapmamışmı sizce bu haftada detaylı ulturoson varmı

Kızlar bende 18. Haftadayim (18+4 ) dr ye gittim detaylı ulturoson yaptı herseye güzel dedi ama kalbini göremedi başka bir yere yönlendirdi küçük diyemi acaba erken yapmamışmı sizce bu haftada detaylı ulturoson varmı
18+4 19. Hafta oluyor.
Prosedür olarak var. Detaylı 19-22 haftalar arası diyorlar ama 19 haftada organların gelişimi tam tamamlanmış olmayabiliyor.

Back