Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Günaydınlar bizim 40ımız uçtu çok şükür kalça göz muayenesi de olduk bir problem yok ancak önce beyaz beyaz sivilce hibiydi şimdi pütürlü oldu yanakları egzama dedi mustela intense krem varmış onu önerdi konak için yine mustela şampuan önerdi d3 bizim marka farklı bitince ocean al dedi prebiyotik bi gaia dedi ama fiyatına baktım gerçek mi bilmiyorum 2800 civarı küçücük şişe

Maşallah size. Bizde göz muayenesine gidecektik sabah uyanamadık 6da uyuyunca 8.30daki randevuya gidemedik. Mustela şampuanda kullandık Sebamedde kullandık. Zeytinyağı ile nemlendirip hametanda sürdük. O konaklar geçmiyor. Tepesindekiler geçti, arkalarda başladı. Bi gaia ben 1400e görmüştüm.

Bigaia damla şu an piyasada bulunmuyor. Elinde tek tük kalan o fiyata veriyordur. Eczanelere sorsanıza, daha ucuzdur varsa.

Bnm kız çok zor kilo alıyor.mamayi bı ay oldu keseli.sarilik bitince kesmiştim.kilo alması yavaş olunca alayım bı tane mama die dusunuyorum bende.bazen oluyor ki doymuyor sanki.
Gözünüz aydın canım bizde de vardı onlardan.yuzu çok kötüydü ben bide banyoda yanaklarını acitmadan ovdum suyla yumuşar çıkar die.onunda çok faydası oldu.saçında kepek gibi konak vardı. Mustela nemlendirici krem aldık yüzüne kulaklarına ondan kullanıyorum.sacina da zeytinyağı ettim taradım tepe tarafları geçti arkalarında hala daha var.d vitamini biz devletin verdiğini çok az kullandık. Ocean almıştık onu kullanıyoruz. Probiyotik olarak maflor kullanıyoruz. İşe yarıyor mu hiç bı fikrim yok.kakayi zor yapıyor yine.normalde bağırsaklarını düzenlemesi gerek .

Malt icecek iciyorum 2 gunden beri, bebem dun gece baktim ishal olmus. Kakasi bayagi su gibiydi. Sizce malt icecek ishal yapar mi? Bu arada full anne sutu icemio onu doyuracak kadar olmadığı icin, mama takviyeli gidiyoruz.

Bizimkinin de yüzü pütür pütür kırmızılık var acaba egzama mi

Kizlar goz muayemesine iki ay bitince mi gidiliyor kirk cikinca mi?

3. aya kadar oluyormuş göz kontrolü. Aile hekimine dediğimde erkene randevu vermişler biraz gözleri açılsın demişti kalça muayenesiyle aynı zamana getirmeye çalışacağım bu sefer. 2 ay civarı bence iyi gibi.

Emin olmamakla birlikte sanırım bize aşırı gaz yaptı sürekli gaz çıkarmaya çalışıyor çıkarıyor tekrar kızarıp ıkınıyor bugün vermeyeceğim bi ya fark edecek mi

Bize de egzema gibi duruyor dedi dr.mustela nin kremini önerdi.eger onla geçmezse kortizonlu krem yazayım dedi.simdilik geçti gibi.puturluk geçti ama kaslarında kepeksi gibi arada oluyor.sacinda da var gerçi
canim cok gecmis olsun.bizim oğlanin yuzude putur putur ayni kafasida öyle kepekli şeklinde . Mustelanin hangi kremi acaba görsel atar mısın

Bu canım.atopia olanlar daha iyisi dedi.
evet ben de bunu kullandım üstelik düzenli değil birkaç sabah sürdüm çok hafifletti. yalnız ebe bana egzama değil tüm yenidoğanlarda görülen yenidoğan aknesi olduğunu söyledi. iki haftalıkken itibaren başladı dört haftalığız hafif de olsa hala var.

kızlar yurtdışındayım burada kalça ultrasonunu 5. haftada ilk ay aşısını da 6. haftada yapıyorlar Türkiye’den farklı sanırım. Göz muayenesini ise söylemediler kendim soracağım sizden duydukların kadarıyla. Bakalım nasıl geçecrk güzel geçer umarım

Aşının içeriği de şu herhalde: DTaP, IPV, Hib, Hepatit B ve rotavirüs

içerik de Türkiye’de farklı mı acaba?

Kızlar bizim beden hıçkırık gibi ama genizden sanki bir ses geliyor tam olarak ne olduğunu anlamadım başına gelen varmı hık diye ama boğazdan sanki

Aynen bende düzenli sürmüyorum ama bı kaç kez sürmem de bile etki etti.ben sadece kızımda var sanıyordum ama burda çoğu kişi yazınca yenidoganlarda oluyor büyük ihtimal. Arada kaşlarinda kepeksi gibi şeyler oluyor sürüyorum geçiyor.baya güzel bı kremmis. Ama saçına suremiyorum. Saç diplerine yediremiyorum.onu da zeytinyağıyla halletmeyi düşünüyorum artık.zaten tepe kısımlarında geçti alt taraflarda kulak arkalarinda kulak hisasi kafasinda kaldı.

Krem surmeden kendiliğinden gecmezmi acaba canım bu pütürlükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…