Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Hmm anladım bende şurubu kullanınca kusması kesilir sandım yani aslında çok fazla kusmuyor günde 2 3 defa diğerleri çok az gazını çıkarırken attığı gibi anlamadım bu da normal değil mi dr direk reflü dedi şurup önerdi. Bende emzirdikten sonra omzuma alıyorum bi müddet sonrasında da yan koyuyorum zaten emzirdikten kısa süre sonra kusuyor sonrasında kusmuyor. Off zor yaa hafifi bile olsa bebeler hasta olmasın
Sizinki çok fenaymış neyseki geçmiş Allahtan da ek gıdaya geçince düzelmiş, bizim o kadar değil çok şükür sadece şuruba rağmen kusunca yaramadı mı diye düşündüm

Bu durum devam ediyor mu? Gündüz 4 5 kere kendi kaka yaptı, gece ve sabah yine yapamadı masajla ben yaptırdım. Yine cıvık kaka, kabız da değil. Geceleri yapamıyor. Hareketsiz olduğu için mi acaba?
Bizimkide iki üc günde bir yapmaya başladı ama bir doktor var ismi aklıma gelmedi cocuk doktoru video atıyor gecende demistim bebekler kaka yapamadığı icin aglamaz gazdan dolayı zorlanır kaka yaparken gaz çıkısı oldunca rahatlar diyordu

Kızlar piyanolu oyun halısıni nerden aldınız? Fisher priceinki biraz pahalı Trenyolda muadilleri de var ama hangisini alsam karar veremedim. Memnun kaldıysanız bir link atar misiniz

Bu durum devam ediyor mu? Gündüz 4 5 kere kendi kaka yaptı, gece ve sabah yine yapamadı masajla ben yaptırdım. Yine cıvık kaka, kabız da değil. Geceleri yapamıyor. Hareketsiz olduğu için mi acaba?
Bı aya yakındır kızımda geceleri hiç kaka yapmıyor ama hiç yani..gunduzleri de zorlanıyor yaparken.pazartesi Dr a soyledim zor kaka yapıyor die.cay kaşığının ucunda zeytinyağı verebilirsin dedi.
Benim 40gun lekenlenmem sürdü.ama böyle kahvemsi sarımsı gibi.sonra geçti. böyle kokulu gibi akıntı gibi vardı.dr a soyledim antibiyotik ve fitil verdi.fitili kullanamadim çünkü 4saat emzirme yasak. Antibiyotik de bı icimlikti.onu içtim..10gun sonra benden 2 3 damla kan gelmişti.dedim sanırım regl oluyorum.cunku karnım da hafiften bı kaç gün ağrıdı regl ağrısı gibi.o 2 damladan sonra karnimda agrimadi regl de olmadım. Nedeni ne bilmiyorum.ama arada yan bosluklarim agrio.acaba idrar enfeksiyonu fln mi oldu Dr idrar tahlili istemedi.

Canım şekeri dusuncey nasıl oluyor oğlun cokmu ağlıyor
Ağlamıyor halsiz oluyor. Uykudan zor uyanıyor. Ama hiç 4 saati geçirmedim ben ona rağmen öyle. Siz de önlem olarak öyle yapın. Bizim hastanede iken daha şekeri düşmüştü. Tamam ağlıyordu sizinki gibi uykudan uyanınca ama halsizdi. O yüzden anlamazsın şekeri düşünce. Sen yine 4 saati geçirme.

Canım senin bebiş gündüz uyuyormu kaç uyku yapıyor bizimki bir kaç gündür gündüz uyku yoknasıl oyalicami şaşırdım artık tek başımayım gündüz geceye kadar

Merhabalar, hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim. Doğumunuz nasıl oldu, öğrenebilir miyim

Sürekli ıkınma olunca ben kaka diye düşündüm.
Osman Gönülal mı doktor?

Ben de fitil kullandım bi 20 gün önce ama emzirme dememişti. Sizin kullandığınızın adı neydi?

Kizlar bebekleri kaç günden kaç güne banyo yaptiriyorsunuz
Biz nerdeyse her gün yıkıyoruz. Daha önce bahsettiğim kovaya su koyup içine bebeği sokma yöntemiyle daha çok. Bu hafta komple yıkadık hep konakları için yağ sürüyoruz kafasına o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…