• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Eşimde çok oralı gelmedi gelin felan demedi ama size geleceğiz diyen anne babasın da gelmeyin diyemedi haliyle. Sadece ikisi olsa gene neyse ama ardından herkese telefon açması garip oldu. Biraz önce bna telefonda bayrama börek baklava yapacak mısın diye sordu🙄 mümkünse kimse gelmesin gelen olursa da şekerini lokumunu alsın gitsin kimseyi duyuramam dedim 🤦🏼‍♀️
Ay yok artık yani evet yapıcam sanada birer tepsi yapayım deseydiniz yok demezdi bence :KK34:

. Biraz önce bna telefonda bayrama börek baklava yapacak mısın diye sordu🙄
Yapacak halim var mı dinlenicem deseneee, ay daha ben sana da yapayım demesi gerekmiyor mu ya 🙄 geçen benim ki yeni baklava tarifi bulmuş, alicam iki kilo bana kim geleeck dedim, ben yapicam ikimize de dedi, yani ben böyle gördüğümden mı bana normali böyle geliyor 🤦🏻‍♀️

Öyle diyor cidden, ben davet edeyim büyükleri ayıp olur desem bana da diyor millete hizmet mı edicen rahat batıyor sana diyor e anne ayıp diyorum, ayıp değil ayiplayanin da lafı bana gelir bana bırak diyor 😂 bayramdan sonra da temizliğe girecek dip köşe, ramazanda kıyamadım müsade etmedim bayramdan sonraya anlaştık 😂 😂 😂
Güzel insanlar iyi insanlar merhametli insanlar hep olsun hayatımızda valla ailemden yanada eşimin ailesinden yanına da hamdolsun sıkıntım yok Allah sıkıntı yaşayanlara da sabırlar versin valla

Öyle diyor cidden, ben davet edeyim büyükleri ayıp olur desem bana da diyor millete hizmet mı edicen rahat batıyor sana diyor e anne ayıp diyorum, ayıp değil ayiplayanin da lafı bana gelir bana bırak diyor 😂 bayramdan sonra da temizliğe girecek dip köşe, ramazanda kıyamadım müsade etmedim bayramdan sonraya anlaştık 😂 😂 😂
Bana temizliğe gelmeyi bırak bayram temizliği yapılacak camlar falan filan diye her bayram öncesi konuşurken hep arada söylüyor ben pek üstüme alınmıyordum zaten başka sehirdeyim kendi camımı bile silemiyorum artık bu haldeyken demez inşallah 😅

Bana temizliğe gelmeyi bırak bayram temizliği yapılacak camlar falan filan diye her bayram öncesi konuşurken hep arada söylüyor ben pek üstüme alınmıyordum zaten başka sehirdeyim kendi camımı bile silemiyorum artık bu haldeyken demez inşallah 😅
Anladım ya cidden benim ki bı acayipmis o zaman 😂😂😂

Hahaha doğru :KK39:

sağol bacım. 💐

Ay ne bayram temizliği? Bize kim gelecek bayramda? Küçük değil miyiz biz ? (Az daha küçüleyim de cebinize gireyim. :-))

Şaka bi yana benim Kv başka şehirde. En büyük gelin benim. Bayramda görümce, kayın-elti bana geliyor iki senedir :eek:

Öyle bi durumunuz yoksa salın. Asıl doğuma yakın temizlik gerek.

Pas! Multivitamin kullanmadım hiç.

Benim bacım var ama kendini kayıramıyor su an. Hem bebeği var, hem çalışıyor yavrum.

Annen hakkında şunu diyeyim. Senin sahibin Allah. Dışarıdan gelen yardım güzel ama inan hepsi kısa süreli, elbet bir gün bitiyor, herkes evine dönüyor. En önemli yardım evdeki eşin yardımıdır. 💐

Ben tek başıma kızıma baktım. Karşı komşum Kv idi. Allah kolaylığını verdi. Elbet hepimiz için Allah’ın bir planı var. :KK51:

Sözleşmeli olanlar dahil değil sanırım di mi ?
Kardeşim akademisyen ama henüz kadro alamadı. Hoş kadrolu olsa ona uysa bile o topa girer mi bilmiyorum. 🤔 Üniversiteler ilim irfan yuvası değil, ben çocukken izlediğim Brezilya dizileri ortamı. Hırs, haset, ihtiras … :ıslık:
Tabiiki en önemki yardım eşinki ben de beraber hallederiz sanıyordum ama ben erkeğin de en azından 1 aylık doğum izni oluyordur diye düşünüyordum meğersem 5 günmüş 🤣 5 gün olduğunu duyduğumdan beri tek başıma ne yapacağım diye düşünmekten deli olacağım. O günlere ulaşalım da hayırlısıyla, hepsi hallolur bakalım Allah büyüktür 🥰
Ben de aynı durumdayım, kız kardeşim zaten yok. Ailelere 10 saat mesafedeyiz. Eşimle elimizden geldiğince yapıyoruz ikimiz artık olduğu kadar. Cam falan silemem valla. Doğuma yakın bir kadınla anlaşıp dip bucak temizletmeyi planlıyorum.
Eşim gerekirse ben yaparım ama kimseyi tutmam temizlik için diyor. Yardım eder sağolsun o konuda sorun yok ama sizce de erkeklerin çoğu yaptığı işi biraz yarım yamalak yapmıyor mu🤦🏼‍♀️ Zaten işe gidiyor sonuçta asla yap da diyemem mecbur yine ben yapıcam bir şekilde. Yavaş yavaş kadın tutma fikrine alıştırmaya çalışayım bence ben son çarem artık🤣
Ay ne güzel🙈 benimde cumartesi günü dışarıda iftar daveti vardı davet veren başkası davet sonunda herkese gelin eve gidelim çay içelim dedi kimsenoralı olmadı benim kvdem ve kayınpederim zorla bize gelmeye kalktılar hadi geldiler başım üstüne milleti de topladılar. O günde bir yorulmuştum ki anlatamam ayaklarım felan davul gibiydi sözde beş dakika içilecek bi kahveyken iki demlik çaya döndü iş 🙄 en son gözlerinin içine bakıyordum gitsinler diye kimse de demedi benim gelinim size hizmet etmek zorunda mı diye 🤦🏼‍♀️
Aynı benim kv. Düğün mevlüt vs olduğunda çıkışta tüm akrabalara hadi oğluma gidelim der. Yanında olduğum halde bana müsait misin, evin müsait mi diye sormaz. İnsanlar anlayışlı, hiç hadi gidelim diyeni duymadım. Ama benim kv zorla davet eder arabalara doluşturur insanları ve yukarı bari çıkmayalım diyenlere de iyi o zaman arabada bekleyin ben çıkar kahvemi içerim der. Mecbur insanlar cümbür cemaat bana doluşurdu. Aramız açık bir süredir de 7 aydır kafa dinliyorum çok şükür. Muhtemelen bayramda aramız düzelir ve benim misafir mesaileri yine başlar hamile vs diyen de olmaz inadına daha çok yormaya çalışır🤣 Neyse canımı sıkmayayım anın tadını çıkarayım şimdilik rahatım🌸

Eşim gerekirse ben yaparım ama kimseyi tutmam temizlik için diyor. Yardım eder sağolsun o konuda sorun yok ama sizce de erkeklerin çoğu yaptığı işi biraz yarım yamalak yapmıyor mu🤦🏼‍♀️ Zaten işe gidiyor sonuçta asla yap da diyemem mecbur yine ben yapıcam bir şekilde. Yavaş yavaş kadın tutma fikrine alıştırmaya çalışayım bence ben son çarem artık🤣
Neden kabul etmiyor anlamadım 🤔

Neden kabul etmiyor anlamadım 🤔
Annesi karşıydı hep, şimdi de eşim sürdürüyor bu geleneği🤣 1,5 yıl önce evlendim evlenirken taşınacağımız ev çok pisti ve badana gerekiyordu. Benim ailem parasını vereceğiz temizlikçi tutalım badanacı tutalım dediler karşı taraf asla kabul etmedi. Benim çeyize aldığım tüm bezleri camlarda yerlerde her yerde kullanarak kirletip atmış, temizlik malzemelerini de bitirip güya temizlik yaptığını iddia etti kv. Tekrar malzeme alıp tekrar temizlemek zorunda kaldım. Daha çok masrafa girdim. Badana konusunda da yardım etmedik diye olay çıkardı.
Geçen sene başka eve taşındım burda da ev büyük ve çok fazla cam var en azından camlar için birini tutalım dedim eşime asla kabul etmedi temmuz sıcağında 130 mt2 evi 2 günde temizledim🤣
İnşallah doğum zamanı bakış açıları değişir biraz 🤣

Annesi karşıydı hep, şimdi de eşim sürdürüyor bu geleneği🤣 1,5 yıl önce evlendim evlenirken taşınacağımız ev çok pisti ve badana gerekiyordu. Benim ailem parasını vereceğiz temizlikçi tutalım badanacı tutalım dediler karşı taraf asla kabul etmedi. Benim çeyize aldığım tüm bezleri camlarda yerlerde her yerde kullanarak kirletip atmış, temizlik malzemelerini de bitirip güya temizlik yaptığını iddia etti kv. Tekrar malzeme alıp tekrar temizlemek zorunda kaldım. Daha çok masrafa girdim. Badana konusunda da yardım etmedik diye olay çıkardı.
Geçen sene başka eve taşındım burda da ev büyük ve çok fazla cam var en azından camlar için birini tutalım dedim eşime asla kabul etmedi temmuz sıcağında 130 mt2 evi 2 günde temizledim🤣
Ya inanılmaz ya. Kendin biraz biriktirip yaptırsan nasıl olur? Anlam veremiyorum niye işkence ediyorlar sana 😥

Ben de şişle hiç öremiyorum. 🤷‍♀️

Perdenin kenarı yırtılmış. Cama da uzun geliyor boyu, yere alıyor uç kısımları. Eşim, ufak tefek her şeyi terziye götürüyoruz. Tadilatlara bi sürü para veriyoruz. YouTube dan izledim çok kolaymış perde kısaltmak dedi. He de dedim. Hiç ses etmedim. Adam dikiş makinesi almış gelmiş :KK57:

Diyor ki ben makineyi aldım. Dikme işi sende. :bicak:Video vardır netten bakarsın dedi. :olamaz: Üç gündür kutusunda duruyor. Sabah dedi ki hadi bunu aç. Kullan bakalım, çalışmıyorsa geri götüreyim. YouTube a baktım, kutu açılışı vardı, izledim kurdum. Perdenin kenarını diktim. Kendime gelinlik dikmiş gibi bi hava geldi :sampiyon::KK6:

Annem kardeşim giysi, elbise vs her şeyi diker. Ama evde makine old halde hiç elimi sürmemiştim dedim. Şakayla karışık bana dedi ki. işimize yaramayan bebekler örüyorsun, bunu yap bari faydamıza dedi. :tokat:

İki günden beridir şu kızçeyi örüyorum, az önce bitti.:pEki Görüntüle 3560404
Allahım mükemmel olmuş eline sağlık 🥰🥰

Amaan kv konusuna girince çıkılmıyor dipsiz bir kuyu🤣 Güzel şeylerden bahsedelim🌸
Ne yapıyor bebişleriniz?
Günleriniz nasıl geçiyor?
Bayramda neler giymeyi planlıyorsunuz havalar ısınır mı elbise giyilir mi acaba 🥰
Mesaneyi trambolin yapti pit bı tekme çiş kaçtı kacacak hale geliyorum iki gündür sık.sk, suyu da arttirdim o yüzden de ekstra bı hissettiriyor 😂😂

Hamile olmasanız tamam ama hamilesiniiz yani kadın ile erkek bir degil ki temizlik konusunda bazı erkekler haric :)
Ben bol bol geziyorum valla 1 haftadır ablamdaydım yarın kayınvalideme geçiyorum 1 haftada orda kalırım:) eşim uzakta olunca malesef
Bayrama bol bir elbise aldım elbise ile daha rahat ediyorum efil efil siz ne giyeceksiniz

Bende bugün kontrole gittim şükür kalp atışlarını bebişi gördük kızımla beraber 🥰🥰
Şeker yüklemesi için perşembe günü aç karınla gel yapalım dedi bakalım sonuç ne çıkacak
Bu arada vitamin ilacı olarak ne kullanıyorsunuz
Ben en son elenatal 2 kullanıyordum sordum doktora devam et dedi
bende hala kullanıyorum canım

Hamile olmasanız tamam ama hamilesiniiz yani kadın ile erkek bir degil ki temizlik konusunda bazı erkekler haric :)
Ben bol bol geziyorum valla 1 haftadır ablamdaydım yarın kayınvalideme geçiyorum 1 haftada orda kalırım:) eşim uzakta olunca malesef
Bayrama bol bir elbise aldım elbise ile daha rahat ediyorum efil efil siz ne giyeceksiniz
Bende ince bir tulum ve elbise aldım daha gelmedi ama bakalim insallah havada güzel olur da efil efil giyeriz:)))

İyi akşamlar🌸 Elele'nin park yatağına baktım da, normal modeli ile 6in1 modeli arasında ne gibi önemli farklar var acaba? İkisinin arasında 2 bin tl fark var bu farkı vermeye değer mi sizce ne düşünüyorsunuz?
Bir de otomatik sallanan ana kucaklarından almaya gerek var mı sizce? Normal eski modellerden mi almalıyım yoksa otomatik daha mı iyi olur?
İkiside aynı aslında 6in de ek olarak ana kucağı birde alt açma aparati var diye biliyorum ben 6in aldım digerinden farkli gorduklerim bunlardı.

Back
X