Evet kimliğe yazılırsa mahkemeyle çözülüyormuşBende onu anlamıyorum iki soyisim var.bi sorun dimi.iki soyismin de anne soyismi olduğu açık bellidir..Allah'tan farketmiş eşin.yoksa bide onla uğraş dur artik
Kaç günde verdi 300 gramı? Tuniş de ilk gün 120gr ikinci gün 90 gr verdi. Bugün doktorla görüştüm ilk 5 gün kilo vermesi normal, 10. Gün doğum kilosuna dönmesi lazım dedi.Kızlar bebeğim 300 gram vermiş kilo kaybı Çokmuş yarın yenidoğan polikinliğine gidicem umarım bi sıkıntı olmaz. Birde hafif sarılığı var
Doğum belgesi veya kimlikle birlikte aile ve sosyal hizmetler bakanlığı na gidip başvuru yapacaksın cnmGünay
2 kez aliniyor canim
Nerden basvuruluyor ay ona
Bizim bebişler nüfus artışını etkilemiyor cnmAy evet bende onu gördüm şimdi buraya yazmak için girdim sen yazmissin cnm.cok saçma bence.benim doğum 11 Ocakti normalde kızım erken doğdu 6aralikta.aralikta doğan yada daha öncesi çocuklar çocuk değil mi.oncesi cocuk olanlar nüfusa kayıtlı değiller mi.nufus artışı icin yapılıyor madem.
Bizim bebiş erken doğmasaydı bizim planlı sezeryan tarihimiz de 31 Aralık tıKiz bn ne yapayim 31 aralikta dogurdum. Cok yanlis bnde sikayete bulunucam 1 gun icin cok buyuk haksizlik olur.
Insallah bir duzenleme gelir ikimizinde 3 bebesi uzucu bir durum bez ihtiyacini bile karsilasa ne guzel olurBizim bebiş erken doğmasaydı bizim planlı sezeryan tarihimiz de 31 Aralık tı
2 günde verdi. Tekrar tekrar ölçmüş hemşire hatta çok fazla vermiş demiş.Evet kimliğe yazılırsa mahkemeyle çözülüyormuş
Kaç günde verdi 300 gramı? Tuniş de ilk gün 120gr ikinci gün 90 gr verdi. Bugün doktorla görüştüm ilk 5 gün kilo vermesi normal, 10. Gün doğum kilosuna dönmesi lazım dedi.
Sanmıyorum cnm ama yine de fırsatını bulduğum ilk anda cimere yazacagımInsallah bir duzenleme gelir ikimizinde 3 bebesi uzucu bir durum bez ihtiyacini bile karsilasa ne guzel olur
Var enfeksiyon dedi damla verdi günde 1 kez 2. Gün iyi geldiKizlar bebeginizin gozunde akinti var mi ?
Akintisi durdu mu canimVar enfeksiyon dedi damla verdi günde 1 kez 2. Gün iyi geldi
Teşekkür ederim yorumunuzu yeni gördüm ama maalesef işyerim kabul etmedi bende bir süre çalışıp işten çıkacağım şuan 3 ay daha ücretsiz izindeyim , döndüğümde tam mesai haftanın 6 günü çalışıcam bu da zor olucak yapamıcam mecbur çıkıcamYarim gun calisma ve kismi calisma farkli kavramlar. Bizlerin analik izin hakkı sonrasi yani ucretli izin ve uzerine 6 ay ucretsiz izinleri kullandiktan sonra başlayan bir kismi calisma hakkimiz var. O da cocuk ilkokul cagina gelene kadar haftalik 30 saati aşmayacak sekilde, esimizin de calistigini belgelerek kismi calisma dilekcesini isverene verebiliyoruz. Bu surecte sut izni kullanilamiyor. Yani hem sut izni kullaniyim hem kismi calisayim hakkimiz yok. Kismi olmadan normal mesaiye devam edersek sayet sut izni hakki doguyor. Ben size mevzuati da gondereyim orda kanun maddesi var. Avukat degilim ama bir avukat kadar bilgi sahibi oldum bu konuda
Ben oğlumda vermedim baya pişmanlık yaşadım.bide kolik ve gazlı bebekti.ama kızımda aldım denedim.simdi arada veriyorum mesela hastaneye fln gittiğimde çok işime yarıyor maşallah alıyor oralarda.ama evde bazen atiyor.Philips avent aldım onu çok iyi die duymuştum.Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle tecrübeli anneler. Ben emzik aldım ama bir çok kişi verme diyor. Çok kararsızım
Bibs marka aldim ama bogulacak gibi olup geri atiyorKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle tecrübeli anneler. Ben emzik aldım ama bir çok kişi verme diyor. Çok kararsızım
Kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuzKuzum çok geçmiş olsun bizde aynı şeyleri yasadik 19 çıktı ertesi gün öğlen 12 ye düştü çok şükür ben şuan mamada veriyorum biraz rengi daha düzelmedi yavrumun benim meme uclarim çok kötü oldu emzirmekte de çok zorlanıyorum ama dayanmaya çalışıyorum arkadaşım
Kaç günlük oldu ? İnşallah sarılığı da artmaz.Bize de doktor bugün hafif sarılık var dedi yarın 1 haftalık olacakKızlar bebeğim 300 gram vermiş kilo kaybı Çokmuş yarın yenidoğan polikinliğine gidicem umarım bi sıkıntı olmaz. Birde hafif sarılığı var
Ben arada veriyorum kurtarıcı oluyor.hemşire 1 hafta sonra istersen ver demişti.hemen de tuttu emziğiKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle tecrübeli anneler. Ben emzik aldım ama bir çok kişi verme diyor. Çok kararsızım
2 gğnlük daha canımKaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz
Kaç günlük oldu ? İnşallah sarılığı da artmaz.Bize de doktor bugün hafif sarılık var dedi yarın 1 haftalık olacak
Ben arada veriyorum kurtarıcı oluyor.hemşire 1 hafta sonra istersen ver demişti.hemen de tuttu emziği
Ben onu denedim tuttu. Sürekli emmek istemiyor arada emiyorBibs marka aldim ama bogulacak gibi olup geri atiyortutsa iyi aslinda ama tutmadi gibi
hemen geçer inşallah2 gğnlük daha canımsık sık emzirmeye çalışıyorum inşallah artmaz
Isyeriniz kismi calismayi kabul etmediyse size tazminat ve tum haklarinizi odeyip isten çıkarmak zorunda. Ve size bunu yazili bildirecek tabi sizin de talebiniz yazili olmali. O kurumda çalışalı ne kadar oldu peki? Ayrica donunce tam mesai degil sut izniniz var cocuk 1 yasina gelene kadar.Teşekkür ederim yorumunuzu yeni gördüm ama maalesef işyerim kabul etmedi bende bir süre çalışıp işten çıkacağım şuan 3 ay daha ücretsiz izindeyim , döndüğümde tam mesai haftanın 6 günü çalışıcam bu da zor olucak yapamıcam mecbur çıkıcam
Canım 6-7 . Gün daha iyi oluyorsun merak etme kendini sal bırak etrafındakiler pervane olsun bi kaç gğnYani hemen Google amcaya sordum tabi kan pıhtılaşma önlemek içinmiş ilk doğumumda vermemislerdi. Gerçi bunda da vitamin falan vermemsi. Antibiyotik, demir, ağrı kesici arveles parol ve kan sulandırıcı iğne vermiş. Ay iki gün oldu çok ağrım var halageçip gitseydi bebisimle daha rahat ilgilenseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?