Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Bende onu anlamıyorum iki soyisim var.bi sorun dimi.iki soyismin de anne soyismi olduğu açık bellidir..Allah'tan farketmiş eşin.yoksa bide onla uğraş dur artik
Evet kimliğe yazılırsa mahkemeyle çözülüyormuş
Kızlar bebeğim 300 gram vermiş kilo kaybı Çokmuş yarın yenidoğan polikinliğine gidicem umarım bi sıkıntı olmaz. Birde hafif sarılığı var
Kaç günde verdi 300 gramı? Tuniş de ilk gün 120gr ikinci gün 90 gr verdi. Bugün doktorla görüştüm ilk 5 gün kilo vermesi normal, 10. Gün doğum kilosuna dönmesi lazım dedi.

Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle tecrübeli anneler. Ben emzik aldım ama bir çok kişi verme diyor. Çok kararsızım

Bizim bebişler nüfus artışını etkilemiyor cnm

2 günde verdi. Tekrar tekrar ölçmüş hemşire hatta çok fazla vermiş demiş.

Teşekkür ederim yorumunuzu yeni gördüm ama maalesef işyerim kabul etmedi bende bir süre çalışıp işten çıkacağım şuan 3 ay daha ücretsiz izindeyim , döndüğümde tam mesai haftanın 6 günü çalışıcam bu da zor olucak yapamıcam mecbur çıkıcam

Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle tecrübeli anneler. Ben emzik aldım ama bir çok kişi verme diyor. Çok kararsızım
Ben oğlumda vermedim baya pişmanlık yaşadım.bide kolik ve gazlı bebekti.ama kızımda aldım denedim.simdi arada veriyorum mesela hastaneye fln gittiğimde çok işime yarıyor maşallah alıyor oralarda.ama evde bazen atiyor.Philips avent aldım onu çok iyi die duymuştum.

Bibs marka aldim ama bogulacak gibi olup geri atiyor tutsa iyi aslinda ama tutmadi gibi

Kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz
Kızlar bebeğim 300 gram vermiş kilo kaybı Çokmuş yarın yenidoğan polikinliğine gidicem umarım bi sıkıntı olmaz. Birde hafif sarılığı var
Kaç günlük oldu ? İnşallah sarılığı da artmaz.Bize de doktor bugün hafif sarılık var dedi yarın 1 haftalık olacak
Ben arada veriyorum kurtarıcı oluyor.hemşire 1 hafta sonra istersen ver demişti.hemen de tuttu emziği

2 gğnlük daha canım sık sık emzirmeye çalışıyorum inşallah artmaz

Isyeriniz kismi calismayi kabul etmediyse size tazminat ve tum haklarinizi odeyip isten çıkarmak zorunda. Ve size bunu yazili bildirecek tabi sizin de talebiniz yazili olmali. O kurumda çalışalı ne kadar oldu peki? Ayrica donunce tam mesai degil sut izniniz var cocuk 1 yasina gelene kadar.

Canım 6-7 . Gün daha iyi oluyorsun merak etme kendini sal bırak etrafındakiler pervane olsun bi kaç gğn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…