- 15 Şubat 2024
- 1.842
- 1.851
- 48
- 31
Evet canım kafa tası kemiklerinin erken birleşmesi. çocuğu olan herkes rutin kontrollerde farketmiştir hocalar hep muayenelerde bakar kapandı mı daha büyür mü vs diye. Evet bu kadar erken normalde kapanmamalı ve bunu neonatal hocası allahtan farketmiş tebrik etmek lazım. Bol bol dua edeceğim. Allah sağlıkla kucağına kavuştursun yavrunuKızlar günaydin. Dün iyi ve özellikle kötü bir haber ile sarsıldık eşimle. İyi haber oğlumun cıkıs için bugün arayacak olmaları ıdı. Fakat kötü haber kızım için kafatasının tepe kısmı erken kapanmıs. Şuan daha anne karnında olması gereken zaman aslında biliyosunuz anne karnından kapalı olarak dogacakmısmıs erken doğmasalardı. Allah razı olsun yeni doğan hocamız erken fark etti. Tomo mr çekilip beyinde bişeyi var mı dıye bakılmıs. Çok şükür hiç biseyi yok. Fakat çocukta ciddi kafatası şekil bozukluğu olarak büyümüş olacakmıs ameliyat olmazsa. Etrafınızda hiç bu durumu yasayan ve ameliyat olan var mı. Geç kalmadan kızım büyümeye baslayıp kafatası da büyümeden yaptırıcaz ameliyatını inşallah. Küvözden cıkmasında normalde bir sıkıntı kalmadı kızın da ama çıkmadan orda gözetim de iken olsun istiyoruz. Alnı öne doğru buyuyecekmiş yapılmazsa... Dün çok kötüydük eşimle ikimiz oglumun gelecek olmasına bıle gerektiği gibi sevinemedik. Sizden bir de ricam olacak mümkünse kızım ameliyat olacagı gün ve saati size yazsam buradan okumayı bılen arkadaslarımız kızım için okuyabilir mı çok korkuyorum bısey olursa ona ameliyatta ya da ameliyat sonrasında diye. Çok uzun yazdım kusura bakmayın