Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şaka gibiler zaten hastane müdürü saldı doktor kendi parasının peşine düşmüş.Diğer doktor arkadaşıyla anlaşmış belli.Hastane de kabul etmiş.Seni yolmayi denemişler resmen
Evet canım ya zaten sezaryenden çıkmıştım o can acımla bir de bunlarla uğraştım.Özel hastanelere güvenim kalmadı resmenAynen tam da dediğin bıçak parası ne alsak kâr diye bakıyorlar. Senin talebinle mi girdi 2. Uzman? Hayır. Doktor söyleyince sen de her seferinde sigorta ile görüşeceğim de geç.
Kuzum çok geçmiş olsun bizde aynı şeyleri yasadik 19 çıktı ertesi gün öğlen 12 ye düştü çok şükür ben şuan mamada veriyorum biraz rengi daha düzelmedi yavrumun benim meme uclarim çok kötü oldu emzirmekte de çok zorlanıyorum ama dayanmaya çalışıyorum arkadaşımKızlar selam
Ben sanırım doğumdan itibaren giremedim 10 ocakta doğum yaptım bende bebişimde elhamdüllillah şu an daha iyiyiz. 38+4 te planlı sezaryen ile 3090 gr 50 cm doğdu bizde ABO kan uyuşmazlığından dolayı sarılık ile uğraşıyoruz hatta fototerapi bile aldık sütüm var çok şükür zor da olsa emziriyorum sağıpta veriyorum hatta arada mama da veriyorum ama bizim yine yüksek çıkıyor maalesef. İlk 10 günü atlattıktan sonra rahatlayacağım
Aaa bizim yurtdışındaki doktorlar gibi hissettim onlar da hep böyle açıklama yapıp sorulara cevap vermiyor gerekli diyor mesela sadece tüm hamileliğim böyle geçti doğum da böyle geçecek gibi ama neden kullanman gerekiyor bilgim yok benim deKızlar doğumdan sonra hastaneden çıkarken reçete veriyorlar ya bana kan sulandırıcı iğne yazmış deri altından vurulacak. Neden dedim gerekli dedi hamileliğimde kullanmadım şimdi doğum sonrası verince şaşırdım. Sezeryan ile doğum yaptım
Yani hemen Google amcaya sordum tabi kan pıhtılaşma önlemek içinmiş ilk doğumumda vermemislerdi. Gerçi bunda da vitamin falan vermemsi. Antibiyotik, demir, ağrı kesici arveles parol ve kan sulandırıcı iğne vermiş. Ay iki gün oldu çok ağrım var hala geçip gitseydi bebisimle daha rahat ilgilenseydimAaa bizim yurtdışındaki doktorlar gibi hissettim onlar da hep böyle açıklama yapıp sorulara cevap vermiyor gerekli diyor mesela sadece tüm hamileliğim böyle geçti doğum da böyle geçecek gibi ama neden kullanman gerekiyor bilgim yok benim de
Dur daha da verirsin.sonra bı yerde takilirsin.10kgya yakın verdim bı anda.sonra takıldım kaldım bı yerdeama ne cnm isterse saat kaç olursa olsun yiyip içiyorum.sadece kuru soğan yemiyorum gaz yaparmış çocukta.74 ile doğuma girdim bebiş 3.500 Gr doğdu sabah tartıldım 68 olmuşum
Bende 2soyisim kullanıyorum.hastaneden başvuru varmış saglikocagindaki ebemiz söylemişti.ama hastane sanırım iki soyisimden dolayi bsy demedi.bizim bide hastane de kalma surecimiz olduğu için .daha hastaneden çıkmadan eşim gidip nüfustan yaptırdı.hatta yoğun bakimdayken bile bnm iki soyismimi kullaniyorlardi bebek için. Sıkıntı yaşanıyorduKızlar bu arada biz kimliğe hastaneden başvurduk demiştim, ama kimlik işlemleri annenin soyismi ile yapılıyormuş. Ben kendi 2 soyismi kullanıyorum o yüzden bebeğe de 2 soyisimle işlem başlatmışlar iptal etmek zorunda kaldık.
Benim cikisim hafta sonuna denk geliyordu ozamn.nobetci Dr hem hastanede kaldığım sürece kan sulandirici vurdurdu.hemde reçeteye 10tane yazdırmış.biz hafta sonu çıkmadık.ertesi güne kaldık.kendi doğum yaptıran Dr muz reçeteyi kendi yazdı ve kan sulandırıcıyi yazmamış.bende sormuştum neden kan sulandirici yazdı nöbetçi Dr die.hemsire de vurunman gerekli demekki herkese veriyorlar sezaryen sonrası demişti.velhasil sadece doğum sonrası hastanede vurdular o kadarKızlar doğumdan sonra hastaneden çıkarken reçete veriyorlar ya bana kan sulandırıcı iğne yazmış deri altından vurulacak. Neden dedim gerekli dedi hamileliğimde kullanmadım şimdi doğum sonrası verince şaşırdım. Sezeryan ile doğum yaptım