- 17 Nisan 2021
- 4.301
- 3.970
- 83
Bol su artık yapışık ikiz gibiyiz su mataramla kız kaşıntı tuttu tatil falan unuttum çok lanet bişey mantar mı oldu enfeksiyondan mı bilmiyorumOhh harika şu iç canım sütüne de iyi gelir bol su dınlen keyfine bak 5 günlük bir tatil gibi düşün
Canım vallahi ayriyeten hiç bişey yapmadım 2 haftadır haftada 100 gr alıyordu bende üzülüyordum besleyemiyorum diye bu haftada ful hasta geçirdim ama bebişin kilosu güzel geldi ama ultrasondan ultrasona fark var doğunca farklı çıkabiyormuş. Benimki devlet hastanesi çok iyi bir aletle bakıldığını düşünmüyorumHey maşallah canım ne yedin ne içtin sen bebişin haftasına göre kilosu çok iyi bende son haftalar kilo aldırıyom diyorum ama yiyemiyorum midem almıyor artık.
İnşallah çok çok kolay bir doğum olur vaktinde saatinde
Hareketleri yavaş yavaş attırırım heralde ya ben çok sabırısızım hemen kokusunu almak kucağıma almak istiyorumHarika haberler hadi bakalım neler bekliyor seni
İkisi arasında fark varmı inan bilmiyorum bana hep açıklık kontrolü dediler catı muayenesi nasıl oluyor bilmiyorum ilk hamileliğimBu açıklık kontrolü çatı muayenesi mi yoksa normal muayene mi oluyo
Ya benim vucut bozuldu galiba aksine sola yatinca reflü de aziyo mide yanmasi da aziyo jsbxjsnxkdnd beni midem ters şekilde gelisti bu yaşıma kadar herhalde başka aciklamasi yok