• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bende salı günü tekrar kontrole gidicem. Doktor haftaya gel tekrsr bi bkarız demişti ama bi sorın yoksa bende ayın 20sini okeylicem sezaryen için 😬 39+5 oluyor doya doya anne karnında kalsın napalım 😂 önümüzde ki hafta full yağmurlu bide hiç iç açıcı değil doğum için 😁 sonraki hafta açıyor havalar fjfkkdld

Oğlumda 39 da hiç bı şey yokken gece suyum gelmişti ya bu tamamen bebeğe bağlı bı durum🥰 doktorun ne demişti en son ne zman gitmiştin
En son cuma gittim 39+1 bugün. Doktor normal doğum için bekletiyor sancı vs yok. 41 kadar yolu var denildi. :/ bir yanım korku dolu diğer yanım doğsun artık diyor

Kızlar bende salı günü tekrar kontrole gidicem. Doktor haftaya gel tekrsr bi bkarız demişti ama bi sorın yoksa bende ayın 20sini okeylicem sezaryen için 😬 39+5 oluyor doya doya anne karnında kalsın napalım 😂 önümüzde ki hafta full yağmurlu bide hiç iç açıcı değil doğum için 😁 sonraki hafta açıyor havalar fjfkkdld
Benimde 20 siydi bebiş kanala girmiş yarın belli olacak yeni tarih🥲 sağlıkla gelsinler inşallah

En son cuma gittim 39+1 bugün. Doktor normal doğum için bekletiyor sancı vs yok. 41 kadar yolu var denildi. :/ bir yanım korku dolu diğer yanım doğsun artık diyor
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah canım korku da normal heycan da normal ❤️🥰 çömelme hareketi yap, secde hareketi bunlar normal doğumu tetikler

Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah canım korku da normal heycan da normal ❤️🥰 çömelme hareketi yap, secde hareketi bunlar normal doğumu tetikler
Yapıyorum yani deniyorum olduğum yerde kalıyorum. :( ilk gebelik tecrubesizlik kabus oldu artık her gün rüyamda doğurmaya calisiyorum. Beceremiyorum bir çoğumuz doğumu atlattı sanki sezaryen olmam gerekmiş gibi hissediyorum artik

Ben doğurmuş görünsem de daha doğuramadım 40+1 oldu. Aynen 41e kadar yolu var. Ben artık kabus görüyorum rüya da değil.

Yapıyorum yani deniyorum olduğum yerde kalıyorum. :( ilk gebelik tecrubesizlik kabus oldu artık her gün rüyamda doğurmaya calisiyorum. Beceremiyorum bir çoğumuz doğumu atlattı sanki sezaryen olmam gerekmiş gibi hissediyorum artik
Ben tüm tuşlara bastım ikinci dogum açıklık olması ve kanalda olmasına ragmen gelmiyor 38+6 yım vakti saati var demek ki canım sadece insan bir an önce sağlıkla kucağına almak istiyor

Benimde yarın 38+4 oluyorum sabah 10 da sezaryenim var zorunlu sezaryen olduğu için planlı olsun istedik yarın sabah kızım kollarımdansallah bizede dua edin teyzeleri💖

Herkese selamlar kızlar doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi doğum yapacaklara da güzel sağlıklı bir doğum dilerim. Ben 7 sinde doğum yaptım aynı gün gece 12 de bebeğime AB0 kan uyuşmazlığı nedeniyle olan sarılıktan mavi işık verilmeye başlandı ve düne kadar anne bebek uyum servisinde yattık ama ben çok kötü oldum her günüm ağlayarak geçti evdeki oğlum çok etkilendi küçük bebeğim de ilk günden öyle olunca üstüne de lohusalık eklenince kabus gibiydi dün taburcu olduk bilirubini 11 e düşmüştü yarın kontrol var ama aklım çıkıyor yine yatıracaklar diye. Bu sorunu başka yaşayan var mı onu sormak İstedim neler yaptınız

Back