- 8 Mayıs 2024
- 175
- 194
- 18
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktor bebeğin hareketlerinde azalma olursa beni ara demişti o yüzden endişelendimBen bazrn günboyu hareket hissetmiyorum. Gece yatınca hissediyorum![]()
Evet canım olabilir ama işte insan bi tedirgin oluyor son kontrolde dr da azalma oöursa ara demişti o yüzden ekstra dikkat ediyorum sanırımUyuyor olabilir canım onlarında düzenleri var bugun hissetmissin zaten
Arada oynuyor ama sert değil işte mesela dün 15 dk boyunca sürekli oynayan bebek bugün 1 dk oynuyor kesiliyor hareketlerBı şey yoktur canım çikolata ye biraz su iç bakalım napiyor
Çarşamba sezaryen kuzumBenim ilk gün sancım baya sıktı yerimde duramadim ertesi gün sahada fenaydı canım bu hafta belki gelir senin bebişhayırlısıyla insallah
Olabilir canım ama yanında olmasına alışınca hiç özlemicen bu günleriAy sanırım ben bebişimin karnımda artık olmayacağı düşüncesinden korkuyorum![]()
Takipteyim kuzum bi doğursakta rahatlasakCanım benim de geçen haftalarda hareket hissetmediğim günler oldu doppler ile kontrol ettim hatta. Bazen çok yorgun oluyorlar bazen gıcık oluyorlarertesi gün normale döndü ama. Bugün hissettiysen yarın da bi bak duruma.
Canım Allah kolaylık versin sağlıkla kavuş oğluna
Ben de bugün bütün tuşlara bastım sayısız hurma yedim bebiş içerde medineye varamadım diye ilahi söylüyordur3 4 km yürüdüm, 10 kat merdiven çıktım. Bakalım bekliyoruz
![]()
Haklısın canım olabilirsırtını dönmüştür. içeriye vurunca hissedilmiyor
Ben oldum. Burun spreyi öksürük için sadece işe yaramıştı. Bir an önce doktora gıdıp 2 günlük de olsa antibiyotik iç bence. Belkı serumla da halledilebilir. Belki sezeryan tarihin ileri çekilirKızlar deliricem artık , şimdide boğaz ağrısı basladı öksürük krizi hiç geçmiyor pazartesi sabah 10 da sezeryanım var ne içtiysem işe yaramıyor 1 aydır hastayım resmen . Kullandığınız işe yarayan bişey oldu mu hiç böyle olan varmı
Acaba suni sancıyı son dozda verselerdi açılma olur muydu?Evet sancısız. Sonrasında da sancım olmadı açılmam da olmadı. Suni sancı verdiler yine tık olmayınca sezaryene alındım en son
Sezeryan da korkacak tek nokta şu demeyi çok isterdim ama korkacak hiç birşey yok. Sabaha kadar normal doğum denemiş biri olarak kesinlikle sezeryan daha iyiydi. Canından can gidiyor biraz da etkisi olsun tabiPeki sonucta doktorun dokunmalarını bebeği almalarını hissettin ve bundan hiç rahatsız olmadın mı canım? Yani korkar ve travmatik bi durum yaşarım diye korkuyorum..
Evet canım öyle maalesef ben de çok zorlandım hatta sırf tuvalet sonrası belden aşağı yıkasam mı diye düşündümAfedersiniz kızlar ama artık tuvalette taharetlenemiyorum. Karnımdan, bel ağrısından hareket edemiyorum resmen. Son haftalarda böyle olan var mı? Aslında çok büyümedi de karnım ama eğilemiyorun
Canım ben komple uyudum venöz yetmezlikten dolayı 10 dk da bebek alındı 30 dk da dikiş toplam 40 dk kendime gelmem sürdü ten tene temas yapamadık ama yavrum yanıma gelince sütüm geldi mememi tuttu şükür sezeryanın en zor anı ilk yürütme anı dikiş yerlerim yandı sızladı sonra kendim 3 4 kere kalktım yürüdüm yürüdükçe de rahatladım yatakta otururken kalkarken ter basıyodu ama şimdi kendim yattım enteresan şekilde uykum gelmedi gazımın çıkmasını bekliyorumKızlar ben sezeryanden aşırı korkan biriydim hep, şimdi de spinal ya da epiduralle doğum yapma korkusu sardı.. acaba panik olur muyum, çekiştirmeler rahatsız eder mi falan diye.. genel anestezi olsam ne olur ki? Valla 3 gün kaldı ben iyice panik oldum.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çok geçmiş olsun tekrardanKızlar deliricem artık , şimdide boğaz ağrısı basladı öksürük krizi hiç geçmiyor pazartesi sabah 10 da sezeryanım var ne içtiysem işe yaramıyor 1 aydır hastayım resmen . Kullandığınız işe yarayan bişey oldu mu hiç böyle olan varmı
Onları hiç hissetmedim o an seninle konuşuyorlar kafana acayip dağılıyor zaten yatman kesmeleri bebeğin çıkması falan çok hızlı geçiyor. Bebek çıktıktan sonra o gidiyor seni dikmeye başlıyorlar o kısım da biraz sıkıldım sadece ama öyle aman aman bir zaman değil oda.Peki sonucta doktorun dokunmalarını bebeği almalarını hissettin ve bundan hiç rahatsız olmadın mı canım? Yani korkar ve travmatik bi durum yaşarım diye korkuyorum..
Olabilirdi belkide canım çünkü ben çok uzun süre suni sancı almadım ve dayanılmıcak kadar da değildiAcaba suni sancıyı son dozda verselerdi açılma olur muydu?
Merhaba. Çok üzüldüm. Bebeğiniz şuan nasıl oldu? Merak ettim. Rabbim şifa versin inşallah.![]()
MerhabaBenim de dün ultrason da doktor böyle bir şey görür gibiyim ama teşhis içim çok erken dedi. O zaman söyleme de mi? Moralim çok bozuldu. Zaten zor bir hamilelik geçiriyorum. Asıl teşhis 22. Haftada net konulabilir dedi. Aort damar darlığı gibi bir şeyden bahsetti. Böyle bir durumda doğunca ameliyat ediyorlar dedi. Sanırım sizin durumunuz da böyle bir şey. Sizin kaçıncı haftada teşhis konmuştu?
Çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin yavrunuzaMerhaba
Bebeğim açık kalp ameliyatı oldu 2 günlükken ve şu an 15 günlük hala yogun bakımda sadece bir kere görebildim yavrumu ama durumu iyiye gidiyor diyorlar sadece kilosu çok düşmüş
20. Hafta detaylı ultrasonda doktor 1 saat sadece kalbi inceledi sonra süphe var ama geçebilir de dedi sonra 22. Hafta tekrar gittim yine aynı süphe var fetal eko yaptırmanız gerek dedi cocuk kardiyolojie gittim karnımda bebeğin kalbine ayrıntılı baktı görünüyor dedi ama yüzde yüz teshis koyamıyoruz ancak dogduktan sonra belli oluyor dedi o yüzden cocuk kardiyoloji olan bir hastanede dogum yapmanız gerekiyor dedi tabi bende kendimi kötüye sartlandırmamak için normal hayatıma devam ettim gittiğim hastaneyi değiştirmedim filan ama sonra bebek dogdu biz cocuk kardiyoloji doktoru getirttik hastaneye özel ücretle ve olanlar oldu bebeğimi hemen aldılar yogun bakıma yatırdılar bir daha da göremedim benden uzaga farklı bir sehire sevk ettiler ambulansla sonra ameliyat oldu ve en önemlisi bebek emmeye devam etseydi o an daha hastaneden bile taburcu olmadan hayatını kaybedebilirdi dedi doktorlar çocuk morarmaya baslamıştı
Cnm benim inşallah gececek bu günler. Sadece uzulerek hatirlayacaksin. Yıpratma kendini. Sutun falan kesilir bak. Bebisinin sütün e ve saglikli bir anneye cok ihtiyaci var. O geldigi zaman ona sarilir koklarsin ve anlatirsin senin sagligin icin katlandik diye eminim o herseyi anliyordur. Ne zaman taburcu olacak. İlgi verdiler mi hicMerhaba
Bebeğim açık kalp ameliyatı oldu 2 günlükken ve şu an 15 günlük hala yogun bakımda sadece bir kere görebildim yavrumu ama durumu iyiye gidiyor diyorlar sadece kilosu çok düşmüş
20. Hafta detaylı ultrasonda doktor 1 saat sadece kalbi inceledi sonra süphe var ama geçebilir de dedi sonra 22. Hafta tekrar gittim yine aynı süphe var fetal eko yaptırmanız gerek dedi cocuk kardiyolojie gittim karnımda bebeğin kalbine ayrıntılı baktı görünüyor dedi ama yüzde yüz teshis koyamıyoruz ancak dogduktan sonra belli oluyor dedi o yüzden cocuk kardiyoloji olan bir hastanede dogum yapmanız gerekiyor dedi tabi bende kendimi kötüye sartlandırmamak için normal hayatıma devam ettim gittiğim hastaneyi değiştirmedim filan ama sonra bebek dogdu biz cocuk kardiyoloji doktoru getirttik hastaneye özel ücretle ve olanlar oldu bebeğimi hemen aldılar yogun bakıma yatırdılar bir daha da göremedim benden uzaga farklı bir sehire sevk ettiler ambulansla sonra ameliyat oldu ve en önemlisi bebek emmeye devam etseydi o an daha hastaneden bile taburcu olmadan hayatını kaybedebilirdi dedi doktorlar çocuk morarmaya baslamıştı
Çok çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşir ve kavuşursunuz.Merhaba
bence başka bir doktora git. 16. haftada oğlum çok net soylemistiKızlar şimdiden doğum yapan herkese hayırlı olsun bebişlerSiz ileri hafta olduğunuz için mutlaka yaşayan duyan vardır diye yazmak istedim. Cinsiyeti bir türlü öğrenemiyorum başına böyle birşey gelen var mı ? 16da doktor %90 kız dedi, 18de gittim 1 hafta ileride dedi alışveriş yapıcam cinsiyeti %100 netleştirelimmi dedim önce kız dedi sonra baktı alışveriş yapma erkek gibi bu dedi tabi ben kabullenmekte zorlandım :) doktor net erkekte demedi kızda bu sefer erkek vibe aldım dedi kafamı kaldırıp baktım bacak arası kordonu falan çok netti ve bacak arasında beyaz bir kabartı bölgesi vardı çıkıntı değilde kabartı gibi eee kız işte dedim daha bu haftada çok küçük ne bekliyorsun ki dedi sonra ısrar etmedim bende… Yani 18de erkek olsa net çıkıntı olur diye düşünüyorum, kız olsa o kabarıklık bu haftada olması normal mi bilemedim
Merhaba
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda miniğimize şifa versin inşallah. İsmi neydi? Ben onun için de dua etmek isterim. Rabbim tüm miniklerimizi korusun inşallaj. Allahım imtihanınızı kolay eylesin size de sabır versin inşallah. Herşey düzelecek Allah’ın izni ile. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.Merhaba