• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar deliricem artık , şimdide boğaz ağrısı basladı öksürük krizi hiç geçmiyor pazartesi sabah 10 da sezeryanım var ne içtiysem işe yaramıyor 1 aydır hastayım resmen . Kullandığınız işe yarayan bişey oldu mu hiç böyle olan varmı

Ben bazrn günboyu hareket hissetmiyorum. Gece yatınca hissediyorum 🙄
Bana doktor bebeğin hareketlerinde azalma olursa beni ara demişti o yüzden endişelendim
Uyuyor olabilir canım onlarında düzenleri var bugun hissetmissin zaten
Evet canım olabilir ama işte insan bi tedirgin oluyor son kontrolde dr da azalma oöursa ara demişti o yüzden ekstra dikkat ediyorum sanırım
Bı şey yoktur canım çikolata ye biraz su iç bakalım napiyor
Arada oynuyor ama sert değil işte mesela dün 15 dk boyunca sürekli oynayan bebek bugün 1 dk oynuyor kesiliyor hareketler
Benim ilk gün sancım baya sıktı yerimde duramadim ertesi gün sahada fenaydı canım bu hafta belki gelir senin bebiş☺️hayırlısıyla insallah
Çarşamba sezaryen kuzum 🥰 bu akşam 18.05 te bir vurdu sancı gözlerim doldu şiddetinden. Tam 18.19 da bitti.
Ay sanırım ben bebişimin karnımda artık olmayacağı düşüncesinden korkuyorum 🥲
Olabilir canım ama yanında olmasına alışınca hiç özlemicen bu günleri 🥰
Canım benim de geçen haftalarda hareket hissetmediğim günler oldu doppler ile kontrol ettim hatta. Bazen çok yorgun oluyorlar bazen gıcık oluyorlar 🤣 ertesi gün normale döndü ama. Bugün hissettiysen yarın da bi bak duruma.

Canım Allah kolaylık versin sağlıkla kavuş oğluna 🥰

Ben de bugün bütün tuşlara bastım sayısız hurma yedim bebiş içerde medineye varamadım diye ilahi söylüyordur 🤣 3 4 km yürüdüm, 10 kat merdiven çıktım. Bakalım bekliyoruz 🤗
Takipteyim kuzum bi doğursakta rahatlasak 🤭
sırtını dönmüştür. içeriye vurunca hissedilmiyor
Haklısın canım olabilir 👍

Kızlar deliricem artık , şimdide boğaz ağrısı basladı öksürük krizi hiç geçmiyor pazartesi sabah 10 da sezeryanım var ne içtiysem işe yaramıyor 1 aydır hastayım resmen . Kullandığınız işe yarayan bişey oldu mu hiç böyle olan varmı
Ben oldum. Burun spreyi öksürük için sadece işe yaramıştı. Bir an önce doktora gıdıp 2 günlük de olsa antibiyotik iç bence. Belkı serumla da halledilebilir. Belki sezeryan tarihin ileri çekilir

Peki sonucta doktorun dokunmalarını bebeği almalarını hissettin ve bundan hiç rahatsız olmadın mı canım? Yani korkar ve travmatik bi durum yaşarım diye korkuyorum..
Sezeryan da korkacak tek nokta şu demeyi çok isterdim ama korkacak hiç birşey yok. Sabaha kadar normal doğum denemiş biri olarak kesinlikle sezeryan daha iyiydi. Canından can gidiyor biraz da etkisi olsun tabi 😅 . Güle oynaya, espri yaparak gırmeni tavsiye ederim. Bebeğin çıkması 9 dk sürmüyor 😅 neye uğradığını anlamayacaksın bile.. herşey güzel olacak bebişim.. içini ferah tut ve o izlediğin abartılı doğum videolarını unut 😅

Afedersiniz kızlar ama artık tuvalette taharetlenemiyorum. Karnımdan, bel ağrısından hareket edemiyorum resmen. Son haftalarda böyle olan var mı? Aslında çok büyümedi de karnım ama eğilemiyorun
Evet canım öyle maalesef ben de çok zorlandım hatta sırf tuvalet sonrası belden aşağı yıkasam mı diye düşündüm

Kızlar ben sezeryanden aşırı korkan biriydim hep, şimdi de spinal ya da epiduralle doğum yapma korkusu sardı.. acaba panik olur muyum, çekiştirmeler rahatsız eder mi falan diye.. genel anestezi olsam ne olur ki? Valla 3 gün kaldı ben iyice panik oldum.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım ben komple uyudum venöz yetmezlikten dolayı 10 dk da bebek alındı 30 dk da dikiş toplam 40 dk kendime gelmem sürdü ten tene temas yapamadık ama yavrum yanıma gelince sütüm geldi mememi tuttu şükür sezeryanın en zor anı ilk yürütme anı dikiş yerlerim yandı sızladı sonra kendim 3 4 kere kalktım yürüdüm yürüdükçe de rahatladım yatakta otururken kalkarken ter basıyodu ama şimdi kendim yattım enteresan şekilde uykum gelmedi gazımın çıkmasını bekliyorum

Çok geçmiş olsun tekrardan😔 bal limon ılık su ben sürekli bunu içerek düzeldim. Birde portakal mandalina ekstra yiyordum. Sonra klasik ıhlamur kuşburnu bal limon karıştırıp içtim. Sürekli c vitamini almak iyi geldi. İnşallah toparlarsın canım tabi yine de doktorla konuşmakta fayda var belki ilaç verir 🙏

P pankekkk sanırım sizde henüz doğum yapmamıştınız :) beni de gece bebeğim uyandırdı geri uyuyamıyorum her zamankinden daha hareketli. acaba bugun dogar mı heyecanlandım ilk kez yokladı sanki. sizi de mi bebek uyutmadı normal doğum mu bekliyorsunuz🤭

Peki sonucta doktorun dokunmalarını bebeği almalarını hissettin ve bundan hiç rahatsız olmadın mı canım? Yani korkar ve travmatik bi durum yaşarım diye korkuyorum..
Onları hiç hissetmedim o an seninle konuşuyorlar kafana acayip dağılıyor zaten yatman kesmeleri bebeğin çıkması falan çok hızlı geçiyor. Bebek çıktıktan sonra o gidiyor seni dikmeye başlıyorlar o kısım da biraz sıkıldım sadece ama öyle aman aman bir zaman değil oda.

Merhaba. Çok üzüldüm. Bebeğiniz şuan nasıl oldu? Merak ettim. Rabbim şifa versin inşallah. 😞

Benim de dün ultrason da doktor böyle bir şey görür gibiyim ama teşhis içim çok erken dedi. O zaman söyleme de mi? Moralim çok bozuldu. Zaten zor bir hamilelik geçiriyorum. Asıl teşhis 22. Haftada net konulabilir dedi. Aort damar darlığı gibi bir şeyden bahsetti. Böyle bir durumda doğunca ameliyat ediyorlar dedi. Sanırım sizin durumunuz da böyle bir şey. Sizin kaçıncı haftada teşhis konmuştu?
Merhaba
Bebeğim açık kalp ameliyatı oldu 2 günlükken ve şu an 15 günlük hala yogun bakımda sadece bir kere görebildim yavrumu ama durumu iyiye gidiyor diyorlar sadece kilosu çok düşmüş
20. Hafta detaylı ultrasonda doktor 1 saat sadece kalbi inceledi sonra süphe var ama geçebilir de dedi sonra 22. Hafta tekrar gittim yine aynı süphe var fetal eko yaptırmanız gerek dedi cocuk kardiyolojie gittim karnımda bebeğin kalbine ayrıntılı baktı görünüyor dedi ama yüzde yüz teshis koyamıyoruz ancak dogduktan sonra belli oluyor dedi o yüzden cocuk kardiyoloji olan bir hastanede dogum yapmanız gerekiyor dedi tabi bende kendimi kötüye sartlandırmamak için normal hayatıma devam ettim gittiğim hastaneyi değiştirmedim filan ama sonra bebek dogdu biz cocuk kardiyoloji doktoru getirttik hastaneye özel ücretle ve olanlar oldu bebeğimi hemen aldılar yogun bakıma yatırdılar bir daha da göremedim benden uzaga farklı bir sehire sevk ettiler ambulansla sonra ameliyat oldu ve en önemlisi bebek emmeye devam etseydi o an daha hastaneden bile taburcu olmadan hayatını kaybedebilirdi dedi doktorlar çocuk morarmaya baslamıştı

Merhaba
Bebeğim açık kalp ameliyatı oldu 2 günlükken ve şu an 15 günlük hala yogun bakımda sadece bir kere görebildim yavrumu ama durumu iyiye gidiyor diyorlar sadece kilosu çok düşmüş
20. Hafta detaylı ultrasonda doktor 1 saat sadece kalbi inceledi sonra süphe var ama geçebilir de dedi sonra 22. Hafta tekrar gittim yine aynı süphe var fetal eko yaptırmanız gerek dedi cocuk kardiyolojie gittim karnımda bebeğin kalbine ayrıntılı baktı görünüyor dedi ama yüzde yüz teshis koyamıyoruz ancak dogduktan sonra belli oluyor dedi o yüzden cocuk kardiyoloji olan bir hastanede dogum yapmanız gerekiyor dedi tabi bende kendimi kötüye sartlandırmamak için normal hayatıma devam ettim gittiğim hastaneyi değiştirmedim filan ama sonra bebek dogdu biz cocuk kardiyoloji doktoru getirttik hastaneye özel ücretle ve olanlar oldu bebeğimi hemen aldılar yogun bakıma yatırdılar bir daha da göremedim benden uzaga farklı bir sehire sevk ettiler ambulansla sonra ameliyat oldu ve en önemlisi bebek emmeye devam etseydi o an daha hastaneden bile taburcu olmadan hayatını kaybedebilirdi dedi doktorlar çocuk morarmaya baslamıştı
Çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin yavrunuza 🤲

Merhaba
Cnm benim inşallah gececek bu günler. Sadece uzulerek hatirlayacaksin. Yıpratma kendini. Sutun falan kesilir bak. Bebisinin sütün e ve saglikli bir anneye cok ihtiyaci var. O geldigi zaman ona sarilir koklarsin ve anlatirsin senin sagligin icin katlandik diye eminim o herseyi anliyordur. Ne zaman taburcu olacak. İlgi verdiler mi hic

Merhaba kızlar bugün 37+0 ım ve nişan gelmesi durumu yasadım nst bağladılar max 37 yi gördüm 25,5,15,20 gibi dalgalandı arttı azaldı adet öncesi ağrısı var nisandan ne kadar süre sonra doğum yaptınız birde kaçıncı haftadaydınız ? Korkuyorum 😔

Merhaba
Çok çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşir ve kavuşursunuz. ❤️

Kızlar şimdiden doğum yapan herkese hayırlı olsun bebişler❤️ Siz ileri hafta olduğunuz için mutlaka yaşayan duyan vardır diye yazmak istedim. Cinsiyeti bir türlü öğrenemiyorum başına böyle birşey gelen var mı ? 16da doktor %90 kız dedi, 18de gittim 1 hafta ileride dedi alışveriş yapıcam cinsiyeti %100 netleştirelimmi dedim önce kız dedi sonra baktı alışveriş yapma erkek gibi bu dedi tabi ben kabullenmekte zorlandım :) doktor net erkekte demedi kızda bu sefer erkek vibe aldım dedi kafamı kaldırıp baktım bacak arası kordonu falan çok netti ve bacak arasında beyaz bir kabartı bölgesi vardı çıkıntı değilde kabartı gibi eee kız işte dedim daha bu haftada çok küçük ne bekliyorsun ki dedi sonra ısrar etmedim bende… Yani 18de erkek olsa net çıkıntı olur diye düşünüyorum, kız olsa o kabarıklık bu haftada olması normal mi bilemedim

Kızlar şimdiden doğum yapan herkese hayırlı olsun bebişler❤️ Siz ileri hafta olduğunuz için mutlaka yaşayan duyan vardır diye yazmak istedim. Cinsiyeti bir türlü öğrenemiyorum başına böyle birşey gelen var mı ? 16da doktor %90 kız dedi, 18de gittim 1 hafta ileride dedi alışveriş yapıcam cinsiyeti %100 netleştirelimmi dedim önce kız dedi sonra baktı alışveriş yapma erkek gibi bu dedi tabi ben kabullenmekte zorlandım :) doktor net erkekte demedi kızda bu sefer erkek vibe aldım dedi kafamı kaldırıp baktım bacak arası kordonu falan çok netti ve bacak arasında beyaz bir kabartı bölgesi vardı çıkıntı değilde kabartı gibi eee kız işte dedim daha bu haftada çok küçük ne bekliyorsun ki dedi sonra ısrar etmedim bende… Yani 18de erkek olsa net çıkıntı olur diye düşünüyorum, kız olsa o kabarıklık bu haftada olması normal mi bilemedim
bence başka bir doktora git. 16. haftada oğlum çok net soylemisti

Eklentiler

• 1000022900.webp
    1000022900.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba
Merhaba
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda miniğimize şifa versin inşallah. İsmi neydi? Ben onun için de dua etmek isterim. Rabbim tüm miniklerimizi korusun inşallaj. Allahım imtihanınızı kolay eylesin size de sabır versin inşallah. Herşey düzelecek Allah’ın izni ile. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah. 🤲 Sizin bebeğinizin rahatsızlığının ismi neymiş?

Back
X