• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar deliricem artık , şimdide boğaz ağrısı basladı öksürük krizi hiç geçmiyor pazartesi sabah 10 da sezeryanım var ne içtiysem işe yaramıyor 1 aydır hastayım resmen . Kullandığınız işe yarayan bişey oldu mu hiç böyle olan varmı

Ben bazrn günboyu hareket hissetmiyorum. Gece yatınca hissediyorum 🙄
Bana doktor bebeğin hareketlerinde azalma olursa beni ara demişti o yüzden endişelendim
Uyuyor olabilir canım onlarında düzenleri var bugun hissetmissin zaten
Evet canım olabilir ama işte insan bi tedirgin oluyor son kontrolde dr da azalma oöursa ara demişti o yüzden ekstra dikkat ediyorum sanırım
Bı şey yoktur canım çikolata ye biraz su iç bakalım napiyor
Arada oynuyor ama sert değil işte mesela dün 15 dk boyunca sürekli oynayan bebek bugün 1 dk oynuyor kesiliyor hareketler
Benim ilk gün sancım baya sıktı yerimde duramadim ertesi gün sahada fenaydı canım bu hafta belki gelir senin bebiş☺️hayırlısıyla insallah
Çarşamba sezaryen kuzum 🥰 bu akşam 18.05 te bir vurdu sancı gözlerim doldu şiddetinden. Tam 18.19 da bitti.
Ay sanırım ben bebişimin karnımda artık olmayacağı düşüncesinden korkuyorum 🥲
Olabilir canım ama yanında olmasına alışınca hiç özlemicen bu günleri 🥰
Canım benim de geçen haftalarda hareket hissetmediğim günler oldu doppler ile kontrol ettim hatta. Bazen çok yorgun oluyorlar bazen gıcık oluyorlar 🤣 ertesi gün normale döndü ama. Bugün hissettiysen yarın da bi bak duruma.

Canım Allah kolaylık versin sağlıkla kavuş oğluna 🥰

Ben de bugün bütün tuşlara bastım sayısız hurma yedim bebiş içerde medineye varamadım diye ilahi söylüyordur 🤣 3 4 km yürüdüm, 10 kat merdiven çıktım. Bakalım bekliyoruz 🤗
Takipteyim kuzum bi doğursakta rahatlasak 🤭
sırtını dönmüştür. içeriye vurunca hissedilmiyor
Haklısın canım olabilir 👍

Kızlar deliricem artık , şimdide boğaz ağrısı basladı öksürük krizi hiç geçmiyor pazartesi sabah 10 da sezeryanım var ne içtiysem işe yaramıyor 1 aydır hastayım resmen . Kullandığınız işe yarayan bişey oldu mu hiç böyle olan varmı
Ben oldum. Burun spreyi öksürük için sadece işe yaramıştı. Bir an önce doktora gıdıp 2 günlük de olsa antibiyotik iç bence. Belkı serumla da halledilebilir. Belki sezeryan tarihin ileri çekilir

Peki sonucta doktorun dokunmalarını bebeği almalarını hissettin ve bundan hiç rahatsız olmadın mı canım? Yani korkar ve travmatik bi durum yaşarım diye korkuyorum..
Sezeryan da korkacak tek nokta şu demeyi çok isterdim ama korkacak hiç birşey yok. Sabaha kadar normal doğum denemiş biri olarak kesinlikle sezeryan daha iyiydi. Canından can gidiyor biraz da etkisi olsun tabi 😅 . Güle oynaya, espri yaparak gırmeni tavsiye ederim. Bebeğin çıkması 9 dk sürmüyor 😅 neye uğradığını anlamayacaksın bile.. herşey güzel olacak bebişim.. içini ferah tut ve o izlediğin abartılı doğum videolarını unut 😅

Afedersiniz kızlar ama artık tuvalette taharetlenemiyorum. Karnımdan, bel ağrısından hareket edemiyorum resmen. Son haftalarda böyle olan var mı? Aslında çok büyümedi de karnım ama eğilemiyorun
Evet canım öyle maalesef ben de çok zorlandım hatta sırf tuvalet sonrası belden aşağı yıkasam mı diye düşündüm

Kızlar ben sezeryanden aşırı korkan biriydim hep, şimdi de spinal ya da epiduralle doğum yapma korkusu sardı.. acaba panik olur muyum, çekiştirmeler rahatsız eder mi falan diye.. genel anestezi olsam ne olur ki? Valla 3 gün kaldı ben iyice panik oldum.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım ben komple uyudum venöz yetmezlikten dolayı 10 dk da bebek alındı 30 dk da dikiş toplam 40 dk kendime gelmem sürdü ten tene temas yapamadık ama yavrum yanıma gelince sütüm geldi mememi tuttu şükür sezeryanın en zor anı ilk yürütme anı dikiş yerlerim yandı sızladı sonra kendim 3 4 kere kalktım yürüdüm yürüdükçe de rahatladım yatakta otururken kalkarken ter basıyodu ama şimdi kendim yattım enteresan şekilde uykum gelmedi gazımın çıkmasını bekliyorum

Back