• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Sancısız direkt suyun mu geldi? Ne bileyim artık vücut kendini doğuma hazırlar bebek artık doğum kanalına falan girer diye bekliyor insan. Ben de eşime artık şubata kadar doğmayacağına inandığımı söyledim. Çok bekledik çok istedik. Artık insan gelsin de istiyor bir yandan.
ben de doğum kendi başlasın çok isterim, günüm geliyor ama bir yandan da aynı bedende son günler bitecek bir daha alıp içime sokamayacağım 💔 Annelik şimdiden delilik

ben de doğum kendi başlasın çok isterim, günüm geliyor ama bir yandan da aynı bedende son günler bitecek bir daha alıp içime sokamayacağım 💔 Annelik şimdiden delilik
Kucağıma almak isteyen tek deli de benim sanırım. Ama önceki gebeliğimden biliyorum bu günleri de çok özleyeceğim. Sanırım sırf bu yüzden bile 2. Çocuk yapılabilir annelik mucizevi bir şey. Çocuma kavuşmak için sabırsızlanıyorum.

Afedersiniz kızlar ama artık tuvalette taharetlenemiyorum. Karnımdan, bel ağrısından hareket edemiyorum resmen. Son haftalarda böyle olan var mı? Aslında çok büyümedi de karnım ama eğilemiyorun

Sancısız direkt suyun mu geldi? Ne bileyim artık vücut kendini doğuma hazırlar bebek artık doğum kanalına falan girer diye bekliyor insan. Ben de eşime artık şubata kadar doğmayacağına inandığımı söyledim. Çok bekledik çok istedik. Artık insan gelsin de istiyor bir yandan.
Evet sancısız. Sonrasında da sancım olmadı açılmam da olmadı. Suni sancı verdiler yine tık olmayınca sezaryene alındım en son

Afedersiniz kızlar ama artık tuvalette taharetlenemiyorum. Karnımdan, bel ağrısından hareket edemiyorum resmen. Son haftalarda böyle olan var mı? Aslında çok büyümedi de karnım ama eğilemiyorun
Beeenn aşırı zorlanıyorum. Eziyet gibi geliyo artık

Kızlar ben sezeryan ile doğum yaptım 6 gün korse takmaya başladım, doktora sormadım acirsa çıkarırım diye düşündüm çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Her gün takıyorum ilk dogumumda almıştım buna benziyor ben çok memnunum.

Az önce şeyime bir baskı yedim Allah'ım çıkıyor sandım 😒 son günlerin stresi de baskısı da çok zormuş oğlumda hiç böyle hissetmemistim. İnsan başına ne geleceğini bilince daha mı zorlaniuor ne

Kızlar ben sezeryanden aşırı korkan biriydim hep, şimdi de spinal ya da epiduralle doğum yapma korkusu sardı.. acaba panik olur muyum, çekiştirmeler rahatsız eder mi falan diye.. genel anestezi olsam ne olur ki? Valla 3 gün kaldı ben iyice panik oldum.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Kızlar doktor bebek başını çok aşağıya kadar indirmiş eski sezeryan dikişlerine zarar verebilir gününden erken alabilirim dedi ve evde yatış verdi pazartesi gününe kadar kalkmayacaksin dedi. Pazartesi doktora gitmeden önce duş alsam sorun olur mu acaba ayakta mi tabure de oturarak mi yapsam daha az riskli

Kızlar ben doğumdan çıktım komple uyuttular bebek iyi bende iyiyim biraz dikiş yeri ağrısı var süt az da olsa geldi ama bebek yorgun sanırım memeyi tam kavrayamadı çok şükür her şey yolunda
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
Evet ya korse konusunu ben de merak ediyorum İlk sezeryanımdan sonra korse kullanmamıştım biraz göbüşüm kalmıştı en erken ne zaman başlanabilir en iyi korse nedir önerileriniz nelerdir kullanıp memnun kaldığınız korseler linkler yeşillendirin kızlar buraları 🤣🤣🤣
Ben bı kaç gün sonra eşarpla sardı kardeşlerim sonra korse yaptılar üstüne.ama ben yapamadım çıkardım.oglumda yapmıştım.karnim dümdüzdu kilo verdim.suan kızımda da kilo verdim ama göbek var daha.
Kızlar doğum yaptım çok şükür 🤣 sonda takılmadı bende serumları yiyip yiyip küçük tuvaletimi tutmuşum ağrıdan geberiyordum tuvaleti yapınca rahatladım
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Baharays Baharays cnm benim de 15.01 bebisin beklenme vakti de. Senin doktorun ne diyor ne zamana kadar bekleyeceksiniz. Benimki kirk dolunca suni verecek gibi görünüyor. Haftaya gel goruselim plan yapalim dedi. Ama benim bekleyesim de var. Sende durumlar nasil

Kızlar ben sezeryanden aşırı korkan biriydim hep, şimdi de spinal ya da epiduralle doğum yapma korkusu sardı.. acaba panik olur muyum, çekiştirmeler rahatsız eder mi falan diye.. genel anestezi olsam ne olur ki? Valla 3 gün kaldı ben iyice panik oldum.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Oğlumu spinal anestezi ile dünyaya getirdim ben ne zman baslarsiniz derken bebeği çıkarmışlardi zaten korkacak hiç bı şey yok canım. Hiç stres olma. Genel anestezi de uyanırken ağrı çok oluyormuş doktor da önermiyor zaten önce spinal deneniyor sonra eğer bir sıkıntı olirsa o an seni genel bayiltuyorlar haberin bile.olmuyor

Oğlumu spinal anestezi ile dünyaya getirdim ben ne zman baslarsiniz derken bebeği çıkarmışlardi zaten korkacak hiç bı şey yok canım. Hiç stres olma. Genel anestezi de uyanırken ağrı çok oluyormuş doktor da önermiyor zaten önce spinal deneniyor sonra eğer bir sıkıntı olirsa o an seni genel bayiltuyorlar haberin bile.olmuyor
Peki sonucta doktorun dokunmalarını bebeği almalarını hissettin ve bundan hiç rahatsız olmadın mı canım? Yani korkar ve travmatik bi durum yaşarım diye korkuyorum..

Kızlar bugün 37+5 im sabah beri hareketlerini hissettim bebeğin ama deminden beri aman aman bi hareket hissetmiyorum uzun uğraş sonucu dürtükleye dürtükleye bi kaç hareket hissettim ama gümbür gümbür davranmıyor. Sorun yoktur değil mi? Hangi durumda doktoru aramalıyım.
sırtını dönmüştür. içeriye vurunca hissedilmiyor

Baharays Baharays cnm benim de 15.01 bebisin beklenme vakti de. Senin doktorun ne diyor ne zamana kadar bekleyeceksiniz. Benimki kirk dolunca suni verecek gibi görünüyor. Haftaya gel goruselim plan yapalim dedi. Ama benim bekleyesim de var. Sende durumlar nasil
Canım pazartesi kontrolüm var, o zaman belli olacak ne olacağı, son kontrolde pazartesi karar veririz artık demişti bakalım.
Benim de herşey yolundaysa bekleyesim var, bu kadar bekledik, hiç sezaryen olasım yok 🤷🏻‍♀️

Back