• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Bende vardı şişlik indi.masallah 7 8 kg verdim ben.gobekte az bsy kaldı.korse taktim ilk bi kaç günden sonra.cok yapmadım ama.yogun bakımda kızımın yanında kalınca korseyi takamadim.eve çıktık yine yapmadım.korseyi tak hmn.ben yine takmaya baslicam .
Biz buggun kontrole gittik sarılık çıktı kan verdik duruma göre yatış yaoabilirmer dua edin bize kızlar😭

cinnabon cinnabon çok sevindim canım iyi olmanıza darısı başımıza inşallah Milan ve sana kocaman 🧿🧿 inşallah annesini bol bol emer paşa çok heyecanlı ya gerçekten kucağa almak çok değişik bir duygudur eminim

Biz buggun kontrole gittik sarılık çıktı kan verdik duruma göre yatış yaoabilirmer dua edin bize kızlar😭
İnşallah iyi olur annesi ilk başlarda sarılığı atmak için mama vermekten çekinmeyin diyorlar yapacak bir şey yok önemli olan bebeğin tuvaletini yaparak sarılığı atması hep mama vereceğimiz anlamına gelmez ben mama da almadım artık hastane merkezi bir yerde diye

Yaa başın sağolsun Allah bir daha evlat acısı yaşatmasın. Bu haftalardan sonra genelde çok kilo almıyorlar diye biliyorum. Ya şey beni çok rahatlatıyor, normal doğum başladı diyelim herhangi bir şey yolunda gitmezse sezeryana dönülebilir.
Amin amin sağlıkla gelsinler de bence senin kanala da girmiş, 4 cm sonrası zaten aktif evre diye geçiyor. Çok bekletmez minik
Benim 4 cm ama pasifte kalmiş heralde nazlı gelmiyor 🤣

Kızlar merhaba 🌸 dün sabah doğum oldu. Spinal+epidural yapıldı. Her şey olması gerektiği gibi ilerledi. Hala ağrılarım var ama çok çok normal yani bu. Bebeğimiz de iyi çok şükür 🙏🏻 3560 gr 52 cm doğdu teyzelerimiz 🥰 emzirme konusunu çözmeye çalışıyoruz , birbirimize alışmaya çalışıyoruz öyle geçiyor süreç. Çok yoğun geçiyor bir de etrafım çok kalabalık onunda etkisi var tabii.
Canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün 😘

Çok geçmiş olsun canım bnde oğlum da hep yattığım için yapışıklık gibi bı şey olmuştu odem gibi herhangi bir sıvı gelmedi ama iki üç yıl orası kabarık kalmıştı sebebi de ben yattım hep yürümedim hareket etmedin dendi. Anlamadım şimdi sezeryan dan sonra hareket etseeeen böyle etmesen öyle......
Valla bende anlamadım. Oysa ki yürüdükçe daha da rahat ediyorum ama ben mi abarttım ki. Temizlik filan da yaptım ben

Bu arada ben randevulu şekilde sezaryene geldim ama iki kere açıklık muayenesi yaptılar o canımı çok yaktı ne gerek vardıysa

Yaa başın sağolsun Allah bir daha evlat acısı yaşatmasın. Bu haftalardan sonra genelde çok kilo almıyorlar diye biliyorum. Ya şey beni çok rahatlatıyor, normal doğum başladı diyelim herhangi bir şey yolunda gitmezse sezeryana dönülebilir.
Amin amin sağlıkla gelsinler de bence senin kanala da girmiş, 4 cm sonrası zaten aktif evre diye geçiyor. Çok bekletmez minik
Amin Allah razı olsun.
Bakalım neler olacak, zamanında ve sağlıkla gelsinler 🤲🥰

Kızlar merhaba 🌸 dün sabah doğum oldu. Spinal+epidural yapıldı. Her şey olması gerektiği gibi ilerledi. Hala ağrılarım var ama çok çok normal yani bu. Bebeğimiz de iyi çok şükür 🙏🏻 3560 gr 52 cm doğdu teyzelerimiz 🥰 emzirme konusunu çözmeye çalışıyoruz , birbirimize alışmaya çalışıyoruz öyle geçiyor süreç. Çok yoğun geçiyor bir de etrafım çok kalabalık onunda etkisi var tabii.
Ayy canım çok sevindim, Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin , maşaAllah size 🤲🥰

Kızlar ben doğurdum sezaryenle spinal anestezi oldu iyi geçti bebeğim 3430 gram doğdu ağrılar oluyor tabi beklediğim bişeydi tansiyonum yükseliyordu yine yükseldi doğuma girerken ama sıkıntı olmadı ben çok şükür bebeğime kavuştum darısı hepinize inşallah 🌺🧡
MaşaAllah size, Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütsün, darısı başımıza 🤲🥰

Gebe eğitiminde kişiden kişiye değişir ama 5 kilo civarı gidiyor demişlerdi.Daha fazla gideni de duydum.Kilomdan da geçtim bebişim sağlıkla gelsin çok merak ediyorum kime benzeyecek ultrasonla benziyorlar mı acaba😍Ocak ayını yarıladığımızda artık çoğu kişi doğurmuş olur.Diğer gruplarda görüyorum emzirme vs konuşuyorlar hep biz de sağlıkla o aşamalara geçsek🥰
İnşallah geçeriz bizde yakın zamanda o sohbetlere 🤗 Tuniş ultrasonda teyzesine çok benziyordu. Bakalım öyle mi olacak. Eşim sarışın renkli gözlü ben kahverengi gözlü saçlıyım bakalım kime benzeyecek. Sağlıkla gelirler inşallah 🥰🤗

Bu arada ben randevulu şekilde sezaryene geldim ama iki kere açıklık muayenesi yaptılar o canımı çok yaktı ne gerek vardıysa
Ultrasonla baktı mı dr peki? Bende randevulu gideceğim her şey yolunca giderse ama son bi usgyle bakar mı merak ediyorum

Cok sukur kavustun bebisine🥰😍 senin ve bebegin de iyi olmasi sevindirici. Spinal +epidural kismi nasil gecti? Musait oldugunda benim gibi bu durumu merak eden bacılarıni bilgilendirirsen sevinirim. Benim de 16 günüm kaldi doğuma 🫣

Kızlar benim bebe sürekli uyuyor ya gece zaten uyuyor gündüz de uyumaya başladı yemek saatinde kalkmiyo önceden kalkardı ses verince anca kalkıyor veya elleyince kendi isteğiyle zor kalkıyor 😏

İnşallah geçeriz bizde yakın zamanda o sohbetlere 🤗 Tuniş ultrasonda teyzesine çok benziyordu. Bakalım öyle mi olacak. Eşim sarışın renkli gözlü ben kahverengi gözlü saçlıyım bakalım kime benzeyecek. Sağlıkla gelirler inşallah 🥰🤗
Çevremde herkesin bebeği babaya benziyor😂Ben de sanki hep ona benzeyecek gibi düşünüyorum.O minnak elleri ayakları ay bir gelseler sağlıkla😍😍

Canım hayırlı uğurlu olsun maşallah Milan bebişe uzun boylu olmuş 🥰 en son kaç kg demişlerdi ultrasonda. Emzirme benim korkulu rüyam inşallah kolayca hallederiz hepimiz 🤣
Çevremde herkesin bebeği babaya benziyor😂Ben de sanki hep ona benzeyecek gibi düşünüyorum.O minnak elleri ayakları ay bir gelseler sağlıkla😍😍
Babanın, benim ve kardeşimin mükemmel bir karışımı olur inşallah hem fiziksel hem de huy olarak 🤗

Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Sezaryen benim ilki çok zordu ondan ben çok paniktim ama bu çok rahat geçti inşallah hepinizin öyle rahat geçer 🧡
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻☺️ bu arada planlı sezaryende neden açıklığa baktılar ki o korkuttu beni benim de planlı olacak ama yarın kontrolüm var tarih netleşecek

Back