- 26 Haziran 2012
- 1.781
- 2.024
- 333
Sondayi ne zaman çıkarırlarayaga kalkana kadar uzerıme pijama üstü giymiştim. ayaga kalkıp sonda cıkarılınca normal pijama altını giydim yürümeye kalkarken rahat oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sondayi ne zaman çıkarırlarayaga kalkana kadar uzerıme pijama üstü giymiştim. ayaga kalkıp sonda cıkarılınca normal pijama altını giydim yürümeye kalkarken rahat oldu.
uyusukluk gecip yurumeye kaldıracakları zaman cıkardılar .Sondayi ne zaman çıkarırlar
Benim 5bin adım attığım gün hiçbir şey olmadı sadece yoruldum şükürler olsun ki bugün bebek odamız geldi kuruldu. Ben bunu takıntı haline getirmiştim bebek gelecek odası yok diye. Oysa oda da bile yatmayacakSoracağım yarın kilosu fazla değildi son kontrolde 3200 çıktı karnın büyük durmuyor ama zayıf olanlar bazen bizi şaşırtabilir kiloda dedi.Eğer açıklık yoksa bebek doğum kanalına inmediyse hiç sancı da başlamadıysa yine de suni sancı veriliyor mu ?
Yarın gideceğim 5 bin adım attım evde yerleri sildim tüm evin içinden geçtim ama bir iki kere karnım sertleşti sancı olmadı
Rica ederim bir faydam olursa ne mutlu banaÇok çok teşekkür ederim. Yapacağım bu hareketi de. Senin de ilk doğum mu? Normalden korkuyor musun? Genelde sezeryan oluyor herkes. O sebeple bi gerildim. Doğru ıkınabilir miyim, her şey yolunda gider mi vs
Bu arada zam gelmiş 45 bin normal dogum epidural olursa 55 gebeligin basında 29du ne ara buralara geldi
Merhaba siz normal doğum mu bekliyorsunuz sezaryen ne kadar acaba bende Şubatta Ankara Medicanada doğum yapacağımKlinige gidiyorum ama dogum medicana ankara
Belki o da odasını bekliyordu gelir Ben devlet hastanesine gitmek istemiyorum diye 38 den sonra bıraktım kalabalık oluyordu . özeldeki doktor da normal doğum deyince sorun olmaz diyordum.Şimdi o da 40 ı geçince sezaryen diyor aklım çok karışık.Suni sancıyı sorayım yarın. 13 kilo aldım ama 3 kilosu falan son haftalarda arttı.Bir de arkadan gören bana hamile demez çok kilo almış gibi durmuyorum.13 kilo nerede bilmiyorum artık bebiş de tombik değilBenim 5bin adım attığım gün hiçbir şey olmadı sadece yoruldum şükürler olsun ki bugün bebek odamız geldi kuruldu. Ben bunu takıntı haline getirmiştim bebek gelecek odası yok diye. Oysa oda da bile yatmayacak
Sen kaç kilo aldın hamilelikte?
Hayırlı olsun cnm.korkma bı iki güne verirler.bnm 10gun kaldı.kilo kaybı da oldu sarilikta oldu.enfeksyon da kapmış bende olan idrar enfeksiyonundan.allaha şükür şuan yanımda.dikkatimi çekti genelde kiz bebekler hep aceleciKızlar hepinize teşekkür ederim, cevap vermeye fırsat olmadı dün ilk doktor kontrolümüz vardı. Maalesef kilo kaybı ve sarılık sebebiyle küvöze aldılar onu bırakıp eve gelmek çok zordu inşallah toparlanacak kızım, sizler de dua edin
Canım Ben pijama giydim iki dogumumda daSezeryan olan kızlar doğumdan sonra oda gelince ilk giydiğiniz pijama mi gecelik takımı hangisi ilk etapta daha rahat oluyor
Valla maşallah canım iyi dayandin.ben erken dogurmasaydim da çalışabilir raporumu bozdururdum.oglumda bu kadar zorlanmamistim.38 39haftaya kadar zordu.Ay kızlar okulda son iki günüm yarın da gelecem son. Bu çalışan annelerin doğuma iki hafta kala ya kadar çalışmasına izin verilmesi normal değil bence doğum sonrası kullanirim.diye geliyorum ama şu son üç gün zor geçiyor
Yürümeye kalkacagim de çıktı.allahim kimseyi muhtaç etmesin yatalak etmesin.cok kotu bsy ya.oglumda belden uyusturduktan sonra yaptırmıştim.bunda dinlemediler uyusmadan taktı takarken nasıl kastiysam artık çığlık attım.Sondayi ne zaman çıkarırlar
Ben de 14 15 kilo aldım ama pantolonlarım falan hep oluyor sadece kapanmıyorlar göbekten erkek bebek böyle oluyor herhalde. Doğumda 8-10 kilosu gider diye umut ediyorum bebeğiydi suyuydu eşiydi derken.Belki o da odasını bekliyordu gelir Ben devlet hastanesine gitmek istemiyorum diye 38 den sonra bıraktım kalabalık oluyordu . özeldeki doktor da normal doğum deyince sorun olmaz diyordum.Şimdi o da 40 ı geçince sezaryen diyor aklım çok karışık.Suni sancıyı sorayım yarın. 13 kilo aldım ama 3 kilosu falan son haftalarda arttı.Bir de arkadan gören bana hamile demez çok kilo almış gibi durmuyorum.13 kilo nerede bilmiyorum artık bebiş de tombik değil
Gebe eğitiminde kişiden kişiye değişir ama 5 kilo civarı gidiyor demişlerdi.Daha fazla gideni de duydum.Kilomdan da geçtim bebişim sağlıkla gelsin çok merak ediyorum kime benzeyecek ultrasonla benziyorlar mı acabaOcak ayını yarıladığımızda artık çoğu kişi doğurmuş olur.Diğer gruplarda görüyorum emzirme vs konuşuyorlar hep biz de sağlıkla o aşamalara geçsekBen de 14 15 kilo aldım ama pantolonlarım falan hep oluyor sadece kapanmıyorlar göbekten erkek bebek böyle oluyor herhalde. Doğumda 8-10 kilosu gider diye umut ediyorum bebeğiydi suyuydu eşiydi derken.
Merhaba evet ama sezaryen icinde +10 bin demisti 55 oluyor belki benim doktorum fazla alıyordur hastanenin güncel fiyatını bilmiyorum sizi yanıltmayım sadece doğumda gideceğimMerhaba siz normal doğum mu bekliyorsunuz sezaryen ne kadar acaba bende Şubatta Ankara Medicanada doğum yapacağım
Ay uyusmadan takmasin ya iyi söyledin bnde soyleyeyimHayırlı olsun cnm.korkma bı iki güne verirler.bnm 10gun kaldı.kilo kaybı da oldu sarilikta oldu.enfeksyon da kapmış bende olan idrar enfeksiyonundan.allaha şükür şuan yanımda.dikkatimi çekti genelde kiz bebekler hep aceleci
Canım Ben pijama giydim iki dogumumda da
Valla maşallah canım iyi dayandin.ben erken dogurmasaydim da çalışabilir raporumu bozdururdum.oglumda bu kadar zorlanmamistim.38 39haftaya kadar zordu.
Yürümeye kalkacagim de çıktı.allahim kimseyi muhtaç etmesin yatalak etmesin.cok kotu bsy ya.oglumda belden uyusturduktan sonra yaptırmıştim.bunda dinlemediler uyusmadan taktı takarken nasıl kastiysam artık çığlık attım.
Gözünüz aydın .Hayırlı ugurlu olsun . Saglıklı uzun ömürleriniz olsun inşALLAHKızlar merhaba dün sabah doğum oldu. Spinal+epidural yapıldı. Her şey olması gerektiği gibi ilerledi. Hala ağrılarım var ama çok çok normal yani bu. Bebeğimiz de iyi çok şükür 3560 gr 52 cm doğdu teyzelerimiz emzirme konusunu çözmeye çalışıyoruz , birbirimize alışmaya çalışıyoruz öyle geçiyor süreç. Çok yoğun geçiyor bir de etrafım çok kalabalık onunda etkisi var tabii.
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende sadece sezaryen doğuma gideceğim doktorumun kendi muayenesi varMerhaba evet ama sezaryen icinde +10 bin demisti 55 oluyor belki benim doktorum fazla alıyordur hastanenin güncel fiyatını bilmiyorum sizi yanıltmayım sadece doğumda gideceğim
Evet canim. Acilma sanci vs yokken su gelmeden kirkinci hafta dolunca suni sanci veriliyor dogum yine baslamazsa o zaman sezeryan oluyor özel bir istisnai durum yoksa. Bebegin cok kilolu da degilmis. Tabi doktorun daha iyi bilirSoracağım yarın kilosu fazla değildi son kontrolde 3200 çıktı karnın büyük durmuyor ama zayıf olanlar bazen bizi şaşırtabilir kiloda dedi.Eğer açıklık yoksa bebek doğum kanalına inmediyse hiç sancı da başlamadıysa yine de suni sancı veriliyor mu ?
Yarın gideceğim 5 bin adım attım evde yerleri sildim tüm evin içinden geçtim ama bir iki kere karnım sertleşti sancı olmadı
Evet ablam 40 da tamamen suni sancıyla başlattı süreci. Bebek doğum kanalına sancılar esnasında iniyor çok zaman. Zaten açıklık da sancı ile oluyor.Eğer açıklık yoksa bebek doğum kanalına inmediyse hiç sancı da başlamadıysa yine de suni sancı veriliyor mu ?
Yaa başın sağolsun Allah bir daha evlat acısı yaşatmasın. Bu haftalardan sonra genelde çok kilo almıyorlar diye biliyorum. Ya şey beni çok rahatlatıyor, normal doğum başladı diyelim herhangi bir şey yolunda gitmezse sezeryana dönülebilir.Rica ederim bir faydam olursa ne mutlu bana
Daha önce 20 haftalık ve 13 haftalık iki erken doğumum var ama doktor onları sayma bebekler çok küçüktü dedi.
Bunu ilk gibi düşün dedi, korkuyorum ne yalan söyleyeyim.
38+6 yız bugün dün 3650 kg çıktı, 1 hafta daha bekleyeceğiz doğum için o arada çok kilo alırsa nasıl olur normal doğum bilmiyorum, omuz takılması vs aklıma geliyor çok tedirgin oluyorum
Allah hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, şu son 1 hafta geçmek bilmiyor bakalım neler olacak.
Evet canim. Acilma sanci vs yokken su gelmeden kirkinci hafta dolunca suni sanci veriliyor dogum yine baslamazsa o zaman sezeryan oluyor özel bir istisnai durum yoksa. Bebegin cok kilolu da degilmis. Tabi doktorun daha iyi bilir
sağolun kızlar yarın doktoruma soracağım suni sancıyla başlatmayı eğer gördüğü farklı bir risk varsa da söyler ona göre sezaryen der.Evet ablam 40 da tamamen suni sancıyla başlattı süreci. Bebek doğum kanalına sancılar esnasında iniyor çok zaman. Zaten açıklık da sancı ile oluyor.
Yaaa hadi gözün aydın darısı bize öpüşün koklasin oğlunla bundan sonrasındaKızlar merhaba dün sabah doğum oldu. Spinal+epidural yapıldı. Her şey olması gerektiği gibi ilerledi. Hala ağrılarım var ama çok çok normal yani bu. Bebeğimiz de iyi çok şükür 3560 gr 52 cm doğdu teyzelerimiz emzirme konusunu çözmeye çalışıyoruz , birbirimize alışmaya çalışıyoruz öyle geçiyor süreç. Çok yoğun geçiyor bir de etrafım çok kalabalık onunda etkisi var tabii.