• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
herkese merhaba, herkesin hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığını henüz gelmeyen sabırlı bebişlerin de bir an önce sağlıkla ailesine kavuşmasını dilerim. Umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır canım anneler. ben de 8+1 haftalık minik bir hamile olarak sizin tecrübelerinizden faydalanmak ve merak ettiğim bir soruyu sormak isterim umarım vaktiniz vardır :) istanbul avrupa yakasında özel hastenede doğum yapan anneler için hastane tecrübelerini paylaşmalarını rica edeceğim... mümkünse fiyatını da belirtebilir misiniz? görüştüğüm her doktor ve hastane çok ciddi fiyatlarla dönüş yaptı ve şimdiden süreçle ilgili tedirginliklerim arttı...

herkese sağlıklı ve evladıyla mutlu günler dilerim.

Sezeryan olan kızlar doğumdan sonra oda gelince ilk giydiğiniz pijama mi gecelik takımı hangisi ilk etapta daha rahat oluyor

Bu hareketi çok sık yapıyorum, bol yürüyüş ve emekleme pozisyonunda duruyorum .
Aslında emeklemem gerek ama dilerim asla tutmuyor🤦🏻‍♀️
Dikişten kaynaklı inememiş bizim bebeler aşağı ama hareketle iniyor canım, bol hareket etmeye çalış.

Çok çok teşekkür ederim. Yapacağım bu hareketi de. Senin de ilk doğum mu? Normalden korkuyor musun? Genelde sezeryan oluyor herkes. O sebeple bi gerildim. Doğru ıkınabilir miyim, her şey yolunda gider mi vs

Çok çok teşekkür ederim. Yapacağım bu hareketi de. Senin de ilk doğum mu? Normalden korkuyor musun? Genelde sezeryan oluyor herkes. O sebeple bi gerildim. Doğru ıkınabilir miyim, her şey yolunda gider mi vs
Doktorlar bunun için var canım onlar süreci yönetecek zaten ekstrem bir şey olursa müdahale ederler🌺Benim de ilk doğumum normali deneyimlemek istiyorum bir sürü adım attım pilates topuna oturuyorum ama tık yok.39+5 oldum doktorum 40 ı geçerse sezaryen dedi

Kızlar ben doğurdum sezaryenle spinal anestezi oldu iyi geçti bebeğim 3430 gram doğdu ağrılar oluyor tabi beklediğim bişeydi tansiyonum yükseliyordu yine yükseldi doğuma girerken ama sıkıntı olmadı ben çok şükür bebeğime kavuştum darısı hepinize inşallah 🌺🧡

Kızlar ben doğurdum sezaryenle spinal anestezi oldu iyi geçti bebeğim 3430 gram doğdu ağrılar oluyor tabi beklediğim bişeydi tansiyonum yükseliyordu yine yükseldi doğuma girerken ama sıkıntı olmadı ben çok şükür bebeğime kavuştum darısı hepinize inşallah 🌺🧡
Gözün aydın canımmm. Bebiş nasıl sen nasılsın💜

Cnm normal dogumdan hic korkma. Tabiki insanin cani aciyor ama gececek nasilsa. İkinma konusunda da ebeler yardımcı oluyorlar zaten. Gerekirse karnina bastiriyorlar. O an bir şekilde geçiyor 😵‍💫😵‍💫

Doktorlar bunun için var canım onlar süreci yönetecek zaten ekstrem bir şey olursa müdahale ederler🌺Benim de ilk doğumum normali deneyimlemek istiyorum bir sürü adım attım pilates topuna oturuyorum ama tık yok.39+5 oldum doktorum 40 ı geçerse sezaryen dedi
Evet haklısın, doktoruma güvendiğim için normal doğuma tamam dedim. Şimdi işte doğru ıkınma ve nefes egzersizi videoları izliyorum.
Senin durumunda sezeryandan önce suni sancı denenmesi gerekmez mi? Kilosu mu çok fazla?

Once suni sanci verecekler ama değil mi. Suni ile gelmezse o zaman sezeryan oluyor cunku normalde

Ay kızlar okulda son iki günüm yarın da gelecem son. Bu çalışan annelerin doğuma iki hafta kala ya kadar çalışmasına izin verilmesi normal değil bence🤣 doğum sonrası kullanirim.diye geliyorum ama şu son üç gün zor geçiyor

Ne zaman gideceksin doktora canım ben perşembe gideceğim tekrar ama bence benim sancım yarın gelecek gibi bugün baya zorluyor. Dün gece de çok sancım oldu ama düzenli değildi bi oluyor 2 saat olmuyor bi peşpeşe oluyor.

Evet haklısın, doktoruma güvendiğim için normal doğuma tamam dedim. Şimdi işte doğru ıkınma ve nefes egzersizi videoları izliyorum.
Senin durumunda sezeryandan önce suni sancı denenmesi gerekmez mi? Kilosu mu çok fazla?
Once suni sanci verecekler ama değil mi. Suni ile gelmezse o zaman sezeryan oluyor cunku normalde
Soracağım yarın kilosu fazla değildi son kontrolde 3200 çıktı karnın büyük durmuyor ama zayıf olanlar bazen bizi şaşırtabilir kiloda dedi.Eğer açıklık yoksa bebek doğum kanalına inmediyse hiç sancı da başlamadıysa yine de suni sancı veriliyor mu ?
Ne zaman gideceksin doktora canım ben perşembe gideceğim tekrar ama bence benim sancım yarın gelecek gibi bugün baya zorluyor. Dün gece de çok sancım oldu ama düzenli değildi bi oluyor 2 saat olmuyor bi peşpeşe oluyor.
Yarın gideceğim 5 bin adım attım evde yerleri sildim tüm evin içinden geçtim ama bir iki kere karnım sertleşti sancı olmadı🥲

Back