• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Geçen hafta 3700 ölçmüştü . Şimdi 4 çıktı canım. Omzu takılır riske atmayalım dedi. Yani 3 buçuk da doğabilir ama 4 buçuk da doğabilir riske atmayalım diyorum ama ille de istersen yapalım dedi . Ben de istemedim .

Geçen hafta 4200 ölçtüm bir bebeği 4550 doğdu normal denesek takılırdı omzu dedi

Sezaryen olacak canım
Merhaba, bebeğiniz hep böyle önde mi gidiyordu acaba? Geçen hafta 31. Haftamdı, 33. Hafta ile uyumlu 1943 gr çıktı kilosu.

Geçen hafta 3700 ölçmüştü . Şimdi 4 çıktı canım. Omzu takılır riske atmayalım dedi. Yani 3 buçuk da doğabilir ama 4 buçuk da doğabilir riske atmayalım diyorum ama ille de istersen yapalım dedi . Ben de istemedim .

Geçen hafta 4200 ölçtüm bir bebeği 4550 doğdu normal denesek takılırdı omzu dedi

Sezaryen olacak canım
Bacım ne yiyip içiyorsun bize de söyle 😅

İnşallah iyi olur annesi ilk başlarda sarılığı atmak için mama vermekten çekinmeyin diyorlar yapacak bir şey yok önemli olan bebeğin tuvaletini yaparak sarılığı atması hep mama vereceğimiz anlamına gelmez ben mama da almadım artık hastane merkezi bir yerde diye
Bazen kan gruplari etkileyebiliyor Muş fototerapi alıyoruz🙁bu gece hastanedeyiz

Merhaba, bebeğiniz hep böyle önde mi gidiyordu acaba? Geçen hafta 31. Haftamdı, 33. Hafta ile uyumlu 1943 gr çıktı kilosu.
Merhabalar 🌹 evet bizim hep önde gitti sonraları azalır diye düşündük ama düzelmedi . Şekerden şüphelendiler şeker fe çıkmadı sonra genetik dediler

Tam olarak yani değerlerle aynı tabloyu yaşadık. Bizim de bgn 11.gunumuz. 16,5 la 12 saat hastanede fototerapi aldık 10,50 la taburcu olduk. 3 gün sonra 9,5 tu. Dr gayet iyi dedi 1 ay sonra çağırdı. Sürekli emziriyorum ve sağıp da veriyorum ekstradan. Kızımda da olmuştu. Maalesef hemen geçmiyor 3 ay surmustu kızımda da. İlaveten mama da verebilirsiniz kısa süre. Geçecek bunlar normal değerler. 🌸
Bizim bebişte de sarılık 19 çıktı bu gecelik.fototerapi verdi doktor sonrası nasıl.olacak rengi düzeliyor gibi

Bacım ne yiyip içiyorsun bize de söyle 😅
Valla inanmazsın ama ben gebeliğin başından beri iştahsızlık çekiyorum . En çok bu zorladı beni . Hiç yiyemedim. İlk 4 ay mide bulantısından öldüm . Sonra da mide yanmasından yiyemedim. Rahat yediğim tek şey meyveydi .
Doktor genetik dedi canım. Yeğenim de 4300 doğdu .

Bazen kan gruplari etkileyebiliyor Muş fototerapi alıyoruz🙁bu gece hastanedeyiz
Ben de duydum bunu inşallah en kısa sürede iyileşir🙏🏻Sarılık çok duyuyorum inşallah hemencecik değerleri düşecek kucağına gelecek🌺
Kızlar selam biraz önce lavaboya gittiğimde çok çok açık pembe neredeyse somon rengi bir akıntı geldi sizce bu nişan mıdır
Belki de olabilir sanki bir arkadaştan da gelmişti ama doğumu daha sonra olmuştu. nişanı gelen arkadaşlar ne diyecek bakalım

Valla inanmazsın ama ben gebeliğin başından beri iştahsızlık çekiyorum . En çok bu zorladı beni . Hiç yiyemedim. İlk 4 ay mide bulantısından öldüm . Sonra da mide yanmasından yiyemedim. Rahat yediğim tek şey meyveydi .
Doktor genetik dedi canım. Yeğenim de 4300 doğdu .
Oy masallah. 4.300 kg ile normal mi acaba sezeryan mi.

Bizim bebişte de sarılık 19 çıktı bu gecelik.fototerapi verdi doktor sonrası nasıl.olacak rengi düzeliyor gibi
Fototerapi de rengi açılıyor ama ertesi gün yine koyulasiyor bol bol emzirmek gerekiyor ben ilave olarak 1 öğün de mama veriyorum çok geçmiş oldun sabırlı ve güçlü olun çok zor gerçekten bizim bugün 12. Günümüz daha yeni yeni uyku hali azalmaya başladı 8. Gün 10.50 di sonucumuz

Fototerapiyle 12-13 e düşecektir tahminim. Benm iki çocuğumda da sarılık oldu ikisinde de hastanede yattık. İlkinde çok kötüydüm çok ağladım. İkincide yani bunda bildiğim bir süreçti daha rahattım. Sarılık 2.-3. Gün başlıyor 7-10. Gün civarında da pik yapıyor. 10.gunden sonra da düşüşe geçiyor. Fototerapiden sonra sık besleyerek düşmesine destek oluyorsunuz. Ama öyle hemen hızlı düşmüyor. Yavaş yavaş düşüyor. Kızımda 3 ay boyunca rengi sarıydı. Siz şimdi sık besleyin gerekirse mama desteği de verin Dr yönlendirmesi ile tabi. ABO sariligi ise anne 0 kan grubu bebek A ya da B kan grubu ise olan bir durum. Benimkiler tamamen erken doğum nedeniyle sarılık oldu. Geçip gidiyor ama hepsi. Acil şifalar dilerim🌸🥰

Back