Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mart 2024
- 261
- 644
- 18
Merhaba, bebeğiniz hep böyle önde mi gidiyordu acaba? Geçen hafta 31. Haftamdı, 33. Hafta ile uyumlu 1943 gr çıktı kilosu.Geçen hafta 3700 ölçmüştü . Şimdi 4 çıktı canım. Omzu takılır riske atmayalım dedi. Yani 3 buçuk da doğabilir ama 4 buçuk da doğabilir riske atmayalım diyorum ama ille de istersen yapalım dedi . Ben de istemedim .
Geçen hafta 4200 ölçtüm bir bebeği 4550 doğdu normal denesek takılırdı omzu dedi
Sezaryen olacak canım
Canım merhaba nasılsın bebişin nasıl gözün aydınTeşekkür ediyorum kızlarrrr , sağlıkla gelsin tüm bebeler
- 12 Kasım 2021
- 3.558
- 4.368
- 83
Ayy hadi gözünüz aydın canım.. allah bağışlasın, bebeğini mutlulukla büyütmek nasip etsinTeşekkür ediyorum kızlarrrr , sağlıkla gelsin tüm bebeler
Bacım ne yiyip içiyorsun bize de söyleGeçen hafta 3700 ölçmüştü . Şimdi 4 çıktı canım. Omzu takılır riske atmayalım dedi. Yani 3 buçuk da doğabilir ama 4 buçuk da doğabilir riske atmayalım diyorum ama ille de istersen yapalım dedi . Ben de istemedim .
Geçen hafta 4200 ölçtüm bir bebeği 4550 doğdu normal denesek takılırdı omzu dedi
Sezaryen olacak canım
- 8 Mayıs 2024
- 169
- 180
- 18
- 26
Bazen kan gruplari etkileyebiliyor Muş fototerapi alıyoruzbu gece hastanedeyizİnşallah iyi olur annesi ilk başlarda sarılığı atmak için mama vermekten çekinmeyin diyorlar yapacak bir şey yok önemli olan bebeğin tuvaletini yaparak sarılığı atması hep mama vereceğimiz anlamına gelmez ben mama da almadım artık hastane merkezi bir yerde diye
- 8 Mayıs 2024
- 169
- 180
- 18
- 26
Canım Rabbim analı babali büyütmeyi nasip etsin inşallahTeşekkür ediyorum kızlarrrr , sağlıkla gelsin tüm bebeler
- 28 Ağustos 2023
- 1.682
- 1.505
- 53
- 32
Merhabalar evet bizim hep önde gitti sonraları azalır diye düşündük ama düzelmedi . Şekerden şüphelendiler şeker fe çıkmadı sonra genetik dedilerMerhaba, bebeğiniz hep böyle önde mi gidiyordu acaba? Geçen hafta 31. Haftamdı, 33. Hafta ile uyumlu 1943 gr çıktı kilosu.
Bizim bebişte de sarılık 19 çıktı bu gecelik.fototerapi verdi doktor sonrası nasıl.olacak rengi düzeliyor gibiTam olarak yani değerlerle aynı tabloyu yaşadık. Bizim de bgn 11.gunumuz. 16,5 la 12 saat hastanede fototerapi aldık 10,50 la taburcu olduk. 3 gün sonra 9,5 tu. Dr gayet iyi dedi 1 ay sonra çağırdı. Sürekli emziriyorum ve sağıp da veriyorum ekstradan. Kızımda da olmuştu. Maalesef hemen geçmiyor 3 ay surmustu kızımda da. İlaveten mama da verebilirsiniz kısa süre. Geçecek bunlar normal değerler.
Ben de negatifim uyuşmazlık iğnesi olmuştum bakalım ben de öğrendim kan gurubunun etkilediğini hayırlısı bakalımBazen kan gruplari etkileyebiliyor Muş fototerapi alıyoruzbu gece hastanedeyiz
- 28 Ağustos 2023
- 1.682
- 1.505
- 53
- 32
Valla inanmazsın ama ben gebeliğin başından beri iştahsızlık çekiyorum . En çok bu zorladı beni . Hiç yiyemedim. İlk 4 ay mide bulantısından öldüm . Sonra da mide yanmasından yiyemedim. Rahat yediğim tek şey meyveydi .Bacım ne yiyip içiyorsun bize de söyle
Doktor genetik dedi canım. Yeğenim de 4300 doğdu .
Ben de duydum bunu inşallah en kısa sürede iyileşirSarılık çok duyuyorum inşallah hemencecik değerleri düşecek kucağına gelecekBazen kan gruplari etkileyebiliyor Muş fototerapi alıyoruzbu gece hastanedeyiz
Belki de olabilir sanki bir arkadaştan da gelmişti ama doğumu daha sonra olmuştu. nişanı gelen arkadaşlar ne diyecek bakalımKızlar selam biraz önce lavaboya gittiğimde çok çok açık pembe neredeyse somon rengi bir akıntı geldi sizce bu nişan mıdır
- 29 Mart 2024
- 261
- 644
- 18
Teşekkürler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Merhabalar evet bizim hep önde gitti sonraları azalır diye düşündük ama düzelmedi . Şekerden şüphelendiler şeker fe çıkmadı sonra genetik dediler
Oy masallah. 4.300 kg ile normal mi acaba sezeryan mi.Valla inanmazsın ama ben gebeliğin başından beri iştahsızlık çekiyorum . En çok bu zorladı beni . Hiç yiyemedim. İlk 4 ay mide bulantısından öldüm . Sonra da mide yanmasından yiyemedim. Rahat yediğim tek şey meyveydi .
Doktor genetik dedi canım. Yeğenim de 4300 doğdu .
- 8 Temmuz 2024
- 28
- 95
- 3
- 34
Fototerapi de rengi açılıyor ama ertesi gün yine koyulasiyor bol bol emzirmek gerekiyor ben ilave olarak 1 öğün de mama veriyorum çok geçmiş oldun sabırlı ve güçlü olun çok zor gerçekten bizim bugün 12. Günümüz daha yeni yeni uyku hali azalmaya başladı 8. Gün 10.50 di sonucumuzBizim bebişte de sarılık 19 çıktı bu gecelik.fototerapi verdi doktor sonrası nasıl.olacak rengi düzeliyor gibi
- 28 Ağustos 2023
- 1.682
- 1.505
- 53
- 32
Yok denedi ablam ama yapamadı sezaryen olduOy masallah. 4.300 kg ile normal mi acaba sezeryan mi.
- 12 Mayıs 2024
- 217
- 264
- 18
- 31
2670 doğmuştu taburcu olurken 2500dü. Ama kontrol günü 2400 olmuştuNe kadarlık bı kilo kaybı varmış kaç gün kalacakmış söyledi mi doktor
- 13 Kasım 2020
- 1.297
- 2.466
- 83
Fototerapiyle 12-13 e düşecektir tahminim. Benm iki çocuğumda da sarılık oldu ikisinde de hastanede yattık. İlkinde çok kötüydüm çok ağladım. İkincide yani bunda bildiğim bir süreçti daha rahattım. Sarılık 2.-3. Gün başlıyor 7-10. Gün civarında da pik yapıyor. 10.gunden sonra da düşüşe geçiyor. Fototerapiden sonra sık besleyerek düşmesine destek oluyorsunuz. Ama öyle hemen hızlı düşmüyor. Yavaş yavaş düşüyor. Kızımda 3 ay boyunca rengi sarıydı. Siz şimdi sık besleyin gerekirse mama desteği de verin Dr yönlendirmesi ile tabi. ABO sariligi ise anne 0 kan grubu bebek A ya da B kan grubu ise olan bir durum. Benimkiler tamamen erken doğum nedeniyle sarılık oldu. Geçip gidiyor ama hepsi. Acil şifalar dilerimBizim bebişte de sarılık 19 çıktı bu gecelik.fototerapi verdi doktor sonrası nasıl.olacak rengi düzeliyor gibi
Ablana da maşallah iyi cesaret etmisYok denedi ablam ama yapamadı sezaryen oldu