- 27 Aralık 2019
- 9.172
- 10.815
- 248
Benim önceki doğumumda olmuştu canım. Ayaklarım felan şişti zaman sonra düzeldiDoğum yapan anneler sizinde ayakve bacaklarda şişme oldumu yarın kontrol var doktora sorucam genede bide göbekler nezaman iner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim önceki doğumumda olmuştu canım. Ayaklarım felan şişti zaman sonra düzeldiDoğum yapan anneler sizinde ayakve bacaklarda şişme oldumu yarın kontrol var doktora sorucam genede bide göbekler nezaman iner
05.01 in gecesi kasılma ve sancı oldu ihtimal vermedim 3 kere 20 dk arayla olunca birde belim ağrıyınca ve mide bulantısı eşlik edince hastaneye gittim sancı çıktı ama az miktarda 1 cm açıklık ve rahim ağzım çok sertti , eve gönderdiler ama ebe sen sabah gelirsin bence dedi sabaha kadar sancı çektim hareketler,duşlar,masajlar, mide bulantısı kusma derken sabah kendimi hastaneye attım 2cm olmuş açıklık normal doğum bekleyelim dedi doktorum bende sezeryan istiyorum dedim çünkü ağrıyı ve bulantıyi tolare edemedim 24 saat anca doğurursun dedi doktorum birşeyler yemiştim açlık beklendi 3 de kızımı aldım kucağımaAa hadi gözünaydın sancın falan yoktu sanki noldu birden mi geldi
Hiç aklıma gelmemişti. Öyle yaptım şu an.. çok teşekkür ederim..Cnm benim bilgim yok peçete cok saglikli olmayabilir. Hava aldirmaz yani. Pamuklu atlet eskisi falan koysan daha iyi olmaz mi
Doğumdan önce hastahane önlüğü giyildiği için pijama giymiyorsun. Doğumdan sonra pijama giyiyorsun. Hamile olmadan önce s bedendim. Hamilelikle l yada xl idim. Pijamalarımı sonrada giyerim diye m almıştım. İyi ki öyle yapmışım. Göbek gidiyor zaten. Yumuşak bir göbek kalıyor. Pijamanın üst kısmı uzun olursa kalçanı kapatırsa daha çok rahat edersin bence. Çünkü altında bez bağlı oluyor. M olan pijamalarımı doğumdan 6 gün geçmesine rağmen çok rahat giyiyorum şu an
Arkadaşlar doğumun hemen sonrası 32 33 haftalardaki halimizdeki kilomuzda mı oluyoruz, pijamaları ona göre al dedilerde.33 haftayım olanımı alayım yoksa 39 40a göre daha büyükmü alsam
Aminn hepimiz inşallah doğum bekleyenlerimiz sağlıkla kavuşun doğum yapmış olanlar sağlıkla büyütsün inşallahGözün aydın canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Canimm Normal doğum olarak başladı sezeryanla bitti sancılarım yeterli gelmedi açılma az oldu eve git gel derken ben dayanamadım ve sezeryan istedim, yalnız sezeryan da öyle basite alınacak birşey de değilmişGözün aydın canım nasılsın bebiş nasılSüreç nasıl başladı
Çok geçmiş olsun canım bnde oğlum da hep yattığım için yapışıklık gibi bı şey olmuştu odem gibi herhangi bir sıvı gelmedi ama iki üç yıl orası kabarık kalmıştı sebebi de ben yattım hep yürümedim hareket etmedin dendi. Anlamadım şimdi sezeryan dan sonra hareket etseeeen böyle etmesen öyle......Merhabalar hanımlar.. 5 gün önce sezeryan oldum ve estetik dikiş atıldı. Bugün doktor kontrolüne gittiğim de doktorum iltihap kaptığını söyledi ve enfeksiyon ilaçlarımı 2 katına çıkardı. Doğumdan sonra 2 günlüğüne bebeğimi kuvöze aldıklarını için hiç yatmadım ve uyumadım. Sürekli oturdum yada iş yaptım. Nedeni olarak hiç yatmadığım için olduğunu söyledi.. şu an dikiş yerlerımden sarı ve kanlı su gelıyor. Bende peçete ile kapattım. Doktoruma yarın soracağım ama durumun normal olup olmadığıyla ilgili bilgisi olan var mı? İltihap ve kan gelmesi normal mi?
Akşam Anneme çıktim iki dk tahin nasıl demezsin dedi bı kaşık içirdi hemen geçirdi anne sözü dinlemek lazımmış aklınızda bulunsun tahin bana iyi geldi ilaçtan önce başınıza gelirse denemekte fayda varMidem o kadar yanıyor ki boğazıma kadar geliyor süt içtim geçmedi, gaviskon falan da yok evde hiç olmamıştı bu hamileliğimde çünkü, tahin ye bı kaşık dedi annem onu denemedim ne iyi gelir buna ya
Geçmiş olsun canım üzme kendini dinlenmeye çalış sende sürede , günlerdir doğan bebeklerden sarılık olmayan olmadı nerdeyse kuvozden geçti hepsiKızlar hepinize teşekkür ederim, cevap vermeye fırsat olmadı dün ilk doktor kontrolümüz vardı. Maalesef kilo kaybı ve sarılık sebebiyle küvöze aldılar onu bırakıp eve gelmek çok zordu inşallah toparlanacak kızım, sizler de dua edin
Yaa öyle mi takip edemedim tabi bu süreçte doğum yapan herkese hayırlı olsun, iyileşme ihtiyacı olan herkese de Allahım şifa versinGeçmiş olsun canım üzme kendini dinlenmeye çalış sende sürede , günlerdir doğan bebeklerden sarılık olmayan olmadı nerdeyse kuvozden geçti hepsi
Ne kadarlık bı kilo kaybı varmış kaç gün kalacakmış söyledi mi doktorYaa öyle mi takip edemedim tabi bu süreçte doğum yapan herkese hayırlı olsun, iyileşme ihtiyacı olan herkese de Allahım şifa versin
Evet normal, benimde sezaryenden 2 hafta sonra dikişlerimde iltihap vardı ama sadece iltihap kurutucu krem kullanmıştım geçmişti yara yerim sarımsı olmuştu ve yanıyordu. Asla nemli bırakmayın banyo sonrası iyice kurutun ilaçlarınızı düzenli kullanın geçer inşallah, geçmiş olsunMerhabalar hanımlar.. 5 gün önce sezeryan oldum ve estetik dikiş atıldı. Bugün doktor kontrolüne gittiğim de doktorum iltihap kaptığını söyledi ve enfeksiyon ilaçlarımı 2 katına çıkardı. Doğumdan sonra 2 günlüğüne bebeğimi kuvöze aldıklarını için hiç yatmadım ve uyumadım. Sürekli oturdum yada iş yaptım. Nedeni olarak hiç yatmadığım için olduğunu söyledi.. şu an dikiş yerlerımden sarı ve kanlı su gelıyor. Bende peçete ile kapattım. Doktoruma yarın soracağım ama durumun normal olup olmadığıyla ilgili bilgisi olan var mı? İltihap ve kan gelmesi normal mi?
Evet canım bayağı şişmiştim ilk doğumumda 1 haftada geçiyor göbekte 2 haftaya sönüyor ama tabi eskisi gibi olmuyor hemen . Sürekli yatma arada yürüyüş yap ve bol su içDoğum yapan anneler sizinde ayakve bacaklarda şişme oldumu yarın kontrol var doktora sorucam genede bide göbekler nezaman iner
Bebeğin kanala inmesi için bir şey yaptın mı? Bende de aynı problem var. Açıklık var ama bebek yukarıda.Ay keşke öyle olsa canım da, ben 1 haftadır bu açıklıkla duruyorum, ama bebek kanala inmiyordu şimdi inmeye başlamış karnımda aşağı düşmeye başladı belki bir kaç güne ben de doğururum
Benim 2. Oğlumda doktor 300 adım at birde sıcak duş al demişti aynen öyle yaptım o gece doğum yaptım hemde kolay bir doğum oldu deneyebilirsinizBebeğin kanala inmesi için bir şey yaptın mı? Bende de aynı problem var. Açıklık var ama bebek yukarıda.
benım ıkıncı dogumumumda olmustu. bana bol su iç biraz yürüyüş yap dediler. yürüyünce indi. dogumdan sonra hareketsiz kalmıştım sanırım .Doğum yapan anneler sizinde ayakve bacaklarda şişme oldumu yarın kontrol var doktora sorucam genede bide göbekler nezaman iner
300 mü 3000 mi? Bugün yürüyeyimBenim 2. Oğlumda doktor 300 adım at birde sıcak duş al demişti aynen öyle yaptım o gece doğum yaptım hemde kolay bir doğum oldu deneyebilirsiniz
Bebeğin kanala inmesi için bir şey yaptın mı? Bende de aynı problem var. Açıklık var ama bebek yukarıda.
300300 mü 3000 mi? Bugün yürüyeyim