• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Canım bende gittiğimde 1 parmak açıklık vardı sancım da vardı ertesi günü doğurdum😅
Ay keşke öyle olsa canım da, ben 1 haftadır bu açıklıkla duruyorum, ama bebek kanala inmiyordu şimdi inmeye başlamış karnımda aşağı düşmeye başladı belki bir kaç güne ben de doğururum 🤲😁

Amiin amiin canım şuan benim yine başladı karın ağrısı eşliğinde tuhaf karın sertleşmesi geçen hafta 1.5 cm açılmam vardı heralde o büyüyor ondan böyle
Benim açılmam yoktu geçen hafta ama rahim agzın yumuşamış baya demişti. Çarşamba yine gidicem bakalım ne diyecek

Ay keşke öyle olsa canım da, ben 1 haftadır bu açıklıkla duruyorum, ama bebek kanala inmiyordu şimdi inmeye başlamış karnımda aşağı düşmeye başladı belki bir kaç güne ben de doğururum 🤲😁
Bende 3 cm ke bir haftadır bekliyorum 🤣 nazlı çıktılar

Arkadaşlar doğumun hemen sonrası 32 33 haftalardaki halimizdeki kilomuzda mı oluyoruz, pijamaları ona göre al dedilerde.33 haftayım olanımı alayım yoksa 39 40a göre daha büyükmü alsam

Merhabalar hanımlar.. 5 gün önce sezeryan oldum ve estetik dikiş atıldı. Bugün doktor kontrolüne gittiğim de doktorum iltihap kaptığını söyledi ve enfeksiyon ilaçlarımı 2 katına çıkardı. Doğumdan sonra 2 günlüğüne bebeğimi kuvöze aldıklarını için hiç yatmadım ve uyumadım. Sürekli oturdum yada iş yaptım. Nedeni olarak hiç yatmadığım için olduğunu söyledi.. şu an dikiş yerlerımden sarı ve kanlı su gelıyor. Bende peçete ile kapattım. Doktoruma yarın soracağım ama durumun normal olup olmadığıyla ilgili bilgisi olan var mı? İltihap ve kan gelmesi normal mi?

Kuzum lansinoh krem eşime aldırdım kalkan almadım kremden fayda olmazsa bide öyle denicem kremi sürüyorum üstüne tişörtümü indiriyor bişey takmaya gerek varmı göğüs oedi falan .kremi tam sürüyorum bebiş ağlıyor meme istiyor😅 acısı gerçekten çok kötü 😭kahve kisminida vermeye çalışıyorum da çoğu zaman almıyor ya deniyorum genede🙁
İşte tişörte degmemesi gerek.tisort emer kremi ve kurutur memeyi.ben krem artı kalkanla çare buldum.

Doğum yapan anneler sizinde ayakve bacaklarda şişme oldumu yarın kontrol var doktora sorucam genede bide göbekler nezaman iner😭
Bende vardı şişlik indi.masallah 7 8 kg verdim ben.gobekte az bsy kaldı.korse taktim ilk bi kaç günden sonra.cok yapmadım ama.yogun bakımda kızımın yanında kalınca korseyi takamadim.eve çıktık yine yapmadım.korseyi tak hmn.ben yine takmaya baslicam .

Merhabalar hanımlar.. 5 gün önce sezeryan oldum ve estetik dikiş atıldı. Bugün doktor kontrolüne gittiğim de doktorum iltihap kaptığını söyledi ve enfeksiyon ilaçlarımı 2 katına çıkardı. Doğumdan sonra 2 günlüğüne bebeğimi kuvöze aldıklarını için hiç yatmadım ve uyumadım. Sürekli oturdum yada iş yaptım. Nedeni olarak hiç yatmadığım için olduğunu söyledi.. şu an dikiş yerlerımden sarı ve kanlı su gelıyor. Bende peçete ile kapattım. Doktoruma yarın soracağım ama durumun normal olup olmadığıyla ilgili bilgisi olan var mı? İltihap ve kan gelmesi normal mi?
Cnm benim bilgim yok peçete cok saglikli olmayabilir. Hava aldirmaz yani. Pamuklu atlet eskisi falan koysan daha iyi olmaz mi

İnşallah sağlıkla doğar bebiş sen de iyi olursun. Hepimiz bir bir dökülüyoruz benim de çarşamba net tarih belli olacak Cuma ya da pazartesi olacak gerçekten heyecan korku her şeyi düşünüyormuş insan Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Sağlıkla gelsin bebeğin sürecin çok güzel geçsin inşallah🌺🌺

Hadi canım sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah ♥️

Sağ sağlim kavuşursun inşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın 😻❤️
Çok teşekkür ederim kızlar sağolun herkese sağlıklı güzel doğumlar dilerim görüşmek üzere 🌺🧡

Back