Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Benim mide bulantım yok ama o bıçak saplanması bende de oluyor extra karnımın sertl şmesi de cabası

Öğrencilerin sınavlarına başladım canım son iki günde onları tamamlamam lazım . Bugün fe zorlucam olmadı cuma gitmem herhalde
Allah yardimcin olsun canim ya
Oh maşallah bugun dogsa bile bisey olmaz hadi hakkinda hayirlisi haber ver bize
Evet 2. Olduğı için doktorum öyle dedi. Vücut bi kere o çatının açılmasını yaşadı, şimdi daha hızlı yapıyor alıştı çünkü dedi.
Kiz ondan mi bizim totmuz başimiz tutmuyor çati agrisindan yürüyemiyorum bi daha cocuk istersem beni dövün diyorum herkese

Kızlar bende bıktım artık gebelik şekeri olayı beni çok strese sokuyor. Geçen hafta okulda yerli malı haftası vardı haliyle kaçamaklarım oldu yüksek çıkması normal diyorum (200 leri bulmadı hiç). Ama bu hafta dikkat ettiğim halde yüksek çıkıyor. Artık bıktım bu durumdan iyice strese girdim. Dün şeker ölçüm cihazını yere düşürdüm acaba cihaz mı bozuldu .

Benimde suyun hep fazlaydı detaylidan beri gecenki kontrolde az cikti ama doktor artik azalmasini bekleriz demişti canım açıklık ne kadardı kocaman olmuş kuzu sağlıkla gelsin inşallah

Çok şükür hafta çok iyi kilosu da maşallah güzel hiçbir sıkınt olmaz inşallah canım , aslında bu haftalarda azalması normal değil mi bazı doktorlar öyle söylüyor diye biliyorum sen bebeğin hareketlerini her zaman ki gibi hissediyor musun peki

Stres maalesef daha da çok etkiliyor şekeri belki de ondan kaynaklıdır bir de tabi insan canı isteyip yiyemedikçe bu dönemde moralsiz oluyor yorulduk da bayadır diyet olayından haklı olarak ama az kaldı stres yapmayın kendinize hiç o yüzden yükselmiştir son haftalarda da dengesizlik daha çok oluyormuş ama siz yine de kaçamak yapmamaya çalışın ben bu haftalarda meyve bile pek yemiyorum

Kızlar sağlık ocağından çağırdılar bu hafta rutin kontrolüm varmış, kilo tansiyon kan tahlili alındı. Crp 0-0.5 olması gerekirken 0.8 çıkmış doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi tek kullanımlık toz şase yazdı. Daha önceki aylarda 2 tane içmiştim bunu da içersem 3 olacak. Zararlı bir şey mi? Diğer ikisinide birini sağlık ocağı diğerini perinatolog yazmıştı. Kadın doğum doktorum hiç vermedi enfeksiyon için ilaç , hep ilaçlık seviyede değil bol su iç diyordu.doktor randevuma 10 gün var içeyim mi sizce

Canım bende de enfeksiyon çıktı tek sözlük şase verdi kadın dogumcum bir hafta sonra tekrar gel idrar alalım dedi dün verdim işte sonucu daha göstermedim bende

Kızlar su gelişi varmış bir tane test yapılmıştı amniosure diye o pozitif çıkmış doğuma giriyorum bş kaç saate güzel enerjilerinizi bekliyorum
Oyy canım benim Allah yardımcın olsun sağlıcakla bebisini al kucağına inşallah hiç korkma güzel şeyler düşün bebeğinle kavuşacağım anı düşün çok heyecanlı

Kızlar su gelişi varmış bir tane test yapılmıştı amniosure diye o pozitif çıkmış doğuma giriyorum bş kaç saate güzel enerjilerinizi bekliyorum
Ayy ikiniz için de kolaylıkla su gibi geçsin inşallah canım Sağlıkla mutlulukla bebişini kucağını al dua edeceğim sizin için

Kuzum bende olmuştu doktor enfeksiyon dan demişti idrar tahlilinde de enfeksiyon çıkmıştı sen baktirdin mi idrar belki ondan olabilir.ben bebiş yapıyor saniyordum
Evet canım bende de enfeksiyon var . Doktor tek kullanımlık ilaç verdi onu kullandım . Diğer hafta tekrar test vermek istiyorum bakalım

İnşallah her şey çok güzel bir şekilde geçer sağ salim bebeğine kavuşursun. Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle

Evet canım bende de enfeksiyon var . Doktor tek kullanımlık ilaç verdi onu kullandım . Diğer hafta tekrar test vermek istiyorum bakalım
Bend aynı öyle kullandım idrar verdim gene dün canım sonucu göstermedim daha inşallah temiz çıkar sonuclsrimiz

Benim CRP 23 felan ama idrar yolu enfeksiyonu olmadığı için benim Dr. Bunun yüksekliğini hiç problem yapmadı. Aslında gebelik bağlı yükseklik diyor.

Benim CRP 23 felan ama idrar yolu enfeksiyonu olmadığı için benim Dr. Bunun yüksekliğini hiç problem yapmadı. Aslında gebelik bağlı yükseklik diyor. İd
İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan bebeğini kucaklarsin canım . Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…