Kendin baktın mı canım değerlerine enabızdan kaç çıktı acabaBend aynı öyle kullandım idrar verdim gene dün canım sonucu göstermedim dahainşallah temiz çıkar sonuclsrimiz
Maşallah tunişeBen de şimdi kontrolden geldim 60 üstü 3 sancım çıktı. Ki akşamları olan sancılarıma göre hissetmedim bile bunları. Tuniş 2800 olmuş. Suyum yine üst sınırda fazla biraz. Haftaya tekrar kontrol. Çatı muayenesi yapmadı. Doktor bir şey demeyince ben de hiç ses etmedimo da haftaya kaldı gibi. Kafasına bu sefer normal dedi. Önceki iki kontrolde biraz büyük demişti, şimdi normali yakalamış. 2 hafta daha dayanırsak tam istediğim kiloda doğacak ocağın ilk haftası 3000-3200 arası diye anlaşmıştık oğlumla daha büyüğünü taşıyamam diye korkuyorum.
Baktimda anlamadım canım enfeksiyon değeri olarak neye bakmam.lazimKendin baktın mı canım değerlerine enabızdan kaç çıktı acaba
Geçen teyzem dedi bana 3. Yüde yap diye oldu dedim başka sipariş var mıAllah yardimcin olsun canim ya
Oh maşallah bugun dogsa bile bisey olmaz hadi hakkinda hayirlisi haber ver bize
Kiz ondan mi bizim totmuz başimiz tutmuyor çati agrisindan yürüyemiyorum bi daha cocuk istersem beni dövün diyorum herkese
Ay allah kolaylik versin canim haber verKızlar su gelişi varmış bir tane test yapılmıştı amniosure diye o pozitif çıkmış doğuma giriyorum bş kaç saate güzel enerjilerinizi bekliyorum
Bugun eşimin halasinin kizi aradi yayik agizli 3.yü düşünüyormusun dediGeçen teyzem dedi bana 3. Yüde yap diye oldu dedim başka sipariş var mıbende daha doğurmam allah isteyenlere versin
Lökosit sanırım canımBaktimda anlamadım canım enfeksiyon değeri olarak neye bakmam.lazim
Lokosit 6 yazıyor sanırım yok dimiLökosit sanırım canımkaç çıkmış ?
Sağlıkla gelsin bebişinKızlar su gelişi varmış bir tane test yapılmıştı amniosure diye o pozitif çıkmış doğuma giriyorum bş kaç saate güzel enerjilerinizi bekliyorum
O zaman çok iyi canımLokosit 6 yazıyor sanırım yok dimiph ne demek oluyor o 8 çıkmış biraz daha su mu içmem.lazim
Sağol canım inşallah seninkide güzel gelirO zaman çok iyi canım
PH ne bilmiyorum ama 5/9 arası normalmiş .
Sen yine de bol su içmeye çalış canım
Canım zaman zaman azalıyor ertesi gün hareketli takip et sen genedeKızlar bebişlerin hareketlerinde azalma var mı önceden çok hareketliydi şimdi çok azaldı hafta ilerdi ondan mı acaba 36+2 olduk
Geçen teyzem dedi bana 3. Yüde yap diye oldu dedim başka sipariş var mıbende daha doğurmam allah isteyenlere versin
Tecrübeli annelerimiz bişey sorucam bebeğin eşyalarını dogumhaneye veriyoruz ya annenin kinide veriyormuyuz giydiriyorlar mi acaba bazı izledigim.dogum videolarında anne eşyasını da koyuyorlar ayrı ameliyathane icinGeçen teyzem dedi bana 3. Yüde yap diye oldu dedim başka sipariş var mıbende daha doğurmam allah isteyenlere versin
Ben ilk doğumunda öyle bir şey yapmadım kuzum sadece bebeğin eşyalarını verdim onu giydirip getirmişlerdi beni refakatçi arkadaşım giydirmişti çantamız odamızdaydı yaniTecrübeli annelerimiz bişey sorucam bebeğin eşyalarını dogumhaneye veriyoruz ya annenin kinide veriyormuyuz giydiriyorlar mi acaba bazı izledigim.dogum videolarında anne eşyasını da koyuyorlar ayrı ameliyathane icin