Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ben de şimdi kontrolden geldim 60 üstü 3 sancım çıktı. Ki akşamları olan sancılarıma göre hissetmedim bile bunları. Tuniş 2800 olmuş. Suyum yine üst sınırda fazla biraz. Haftaya tekrar kontrol. Çatı muayenesi yapmadı. Doktor bir şey demeyince ben de hiç ses etmedim o da haftaya kaldı gibi. Kafasına bu sefer normal dedi. Önceki iki kontrolde biraz büyük demişti, şimdi normali yakalamış. 2 hafta daha dayanırsak tam istediğim kiloda doğacak ocağın ilk haftası 3000-3200 arası diye anlaşmıştık oğlumla daha büyüğünü taşıyamam diye korkuyorum.

Maşallah tunişe İnşallah her şey gönlündeki gibi ilerler canım

Kızlar bebişlerin hareketlerinde azalma var mı önceden çok hareketliydi şimdi çok azaldı hafta ilerdi ondan mı acaba 36+2 olduk

Geçen teyzem dedi bana 3. Yüde yap diye oldu dedim başka sipariş var mı bende daha doğurmam allah isteyenlere versin

Kızlar su gelişi varmış bir tane test yapılmıştı amniosure diye o pozitif çıkmış doğuma giriyorum bş kaç saate güzel enerjilerinizi bekliyorum
Ay allah kolaylik versin canim haber ver
Geçen teyzem dedi bana 3. Yüde yap diye oldu dedim başka sipariş var mı bende daha doğurmam allah isteyenlere versin
Bugun eşimin halasinin kizi aradi yayik agizli 3.yü düşünüyormusun dedi kadin 45 yasunda falan sen 4. Yü düşünüyormusun dedim bende 2.yi dogurduk da 3 kaldi millet mal ya

Ayy Allah yardımcınız olsun benim ilk bebiş geçen gün oturdum düşündüm çok üşengeç bı insan oldun bebeğe nasıl Bakcan diye tribe girdim kendime kendime telaslandim
normal mi acaba bilmiyorum

Tecrübeli annelerimiz bişey sorucam bebeğin eşyalarını dogumhaneye veriyoruz ya annenin kinide veriyormuyuz giydiriyorlar mi acaba bazı izledigim.dogum videolarında anne eşyasını da koyuyorlar ayrı ameliyathane icin

Ay kızlar biz daha 34. Haftaya yeni girdik maşallah forumda sanırım en son doğuranlardan biri ben olacağım yavaş yavaş da bizim forumda da doğumlar başladı sanırım benim de okulda son iki buçuk haftam henüz daha zorlanmam olmadı ama okuldan eve gelince oturduğum zaman kalkamıyorum gece tuvalete kalkacağım zaman resmen bütün kemiklerim dökülüyormuş gibi ağrıyor ama gün içinde maşallah diyeyim hamile değilmişim gibi çok aktif çalışabiliyorum tabii 34 hafta daha erken bakalım Bizim de haftaya kontrolümüz var doğum gününü konuşacağız

Ben ilk doğumunda öyle bir şey yapmadım kuzum sadece bebeğin eşyalarını verdim onu giydirip getirmişlerdi beni refakatçi arkadaşım giydirmişti çantamız odamızdaydı yani

Kızlar 36+1den merhaba dün NST de 80-100 arası düzenli düzensiz sancılarım çıktı doktorum yatış yapabiliriz dedi ama istemedim bir aksilik olursa geliriz evim yakın diye çıktım ama büyük bir korkuyla yaşıyorum. Henüz çok erken diye düşünüyorum doğum için açıklık da yok sadece sancı. Onun dışında enfeksiyonum gebeliğimin başından beri var düzenli aralıklarla monorol içtim ama her idrarda yeniden çıkıyor fayda etmiyor gebeliğe bağlı enfeksiyon dedi doktorum ama erken doğumu tetiklermiş
Aynı şeyleri yaşadığımız birileri var mı NST sancıları görünen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…