Evet şu an gribal enfeksiyon geçiriyorum bu yüzden sadece onun için ilaç veriyorlar antibiyotik vermiyorlar peki nasıl geçti sizin crp yani antibiyotiksizde düşer mi sizce bebeğe zarar verir diye çok korkuyorumYakin zamanda hastalik gecirdin mi canim bnde crp biraz yuksek cikti en son tahlilimde ama bn gecirmistim gribal enfeksiyon ona bagladi suan veremem dedi antibiyotik
Maalesef gebelikten dolayı antibiyotik vermiyorlar sadece gribal enfeksiyon için hap veriyorlarBelki serumun içinde veriyorlardır antibiyotik, bu kadar yüksek çıkınca veriyor olması lazım diye biliyorum. Ama tabi doktorlar daha iyi bilir
Ondan yuksektir ben ihlamur ictim bol bol tavuk suyu corbasi karabiberli normal kendi ilaclarim.magnezyum , vitamin kullandim parol bile almadim canim allah sifa versin cok gecmis olsun.dogal yollara yonel evdemisin insallah bebege gecmez merak etmeEvet şu an gribal enfeksiyon geçiriyorum bu yüzden sadece onun için ilaç veriyorlar antibiyotik vermiyorlar peki nasıl geçti sizin crp yani antibiyotiksizde düşer mi sizce bebeğe zarar verir diye çok korkuyorum
Ultrasonda fl olarak gözüken değer kaç acaba sizdeKızlar kontrolden çıktım şimdi. Nst güzel dedi. Bebek haftasıyla uyumlu. Suyu gayet iyi boynunda kordon yok dedi. Saçlarını gösterdi ensesine doğru düşüyor35+1 49 cm 2550 gr dedi. 50 51 doğar herhalde dedim bi tık geçer dedi. Allah kısmet ederse 13 ocak yada 14 ocak sezaryenim var heycanlandım baş dönmem için şekerin düşüyor olabilir yemene dikkat et dedi. 2 haftada 1 kilo almışım böyle devam dedi. Şeker hamur işi hiç tüketmemeye çalış dedi. Elimdeki uyuşukluk için doğumdan sonra bi tık artar doğumdan 1 ay sonra geçmesi beklenir geçmezse karpal tünel sendromu teşhisi konur muhtemelen oda ameliyatsız geçmez ama ameliyat olman imkansız çünkü ameliyattan sonra 6 hafta elini kullanamazsın bebek olucağı için mümkün değil dedi. Hayırlısı artık doğumdan sonra geçmesini temenni etmekten başka çarem yok bu genital bölgedeki kemiklerin acısı ağrısı için çok normal gittikçe dahada artıcak dedi. Bebek aşağı baskı yaptıkça çatın genişliyor ondan oluyor dedi. Biz plasentadan dolayı sezaryen planlıyoruz ama vücudunun bundan haberi yok normal doğuma hazırlıyor kendini doğal olarak dedi. Magnezyumu 37 de bırakıcaz kan ilacı vitaminler doğuma kadar devam. Suyun gelir nişanın gelir kanaman olur bele vuran şiddetli ağrıların olur hemen bana bildiriyosun dedi. Onun dışında yeri daralmış eller yüzünde olduğu için renkli göremedik. Başaşağı pozisyonda. Ama plasenta izin vermiyor kanala girmesine dedi. Bizde haberler böyle
Hmm bana basla dedi her sabah 1 corba kaşığı icicem yarından itibaren. Bu tarz şeyler hemen etki etmiyor bildiğim kadarıyla düzenli kullanınca etkisi goruluyorÇörek otu yağına şimdiden başladın mı bana da sancın geldiği zaman iç gel demişti de doktorum ben içmiyorum o yüzden
Perine masajını nasıl yapabiliriz ben oturmayı bile zor yapıyorum artıkben de dün hurma yemeye başladım. 7 tane yedim 3 5 yetmez bana.
Yok yok bebek değil benMaşallah cok guzel haberler2 haftada 1 kiloyu nasil aldirdiniz acaba ne yediniz ictiniz
Amin canım inşallahMaşallah ne güzel haberlerelin de inşallah doğumdan sonra geçer
Amiiiinnn cümlemizinki inşallahAyy evet son 1 hafta ocağa, diren diklo
Oh oh maşallah ne güzel haberler, sağlıkla gelsin inşallah
71,22 mm yazıyor. Nedenki ☺Ultrasonda fl olarak gözüken değer kaç acaba sizde
Bizde 74,5 mm yazıyor doktor 49 cm dedi de o yüzden sordum71,22 mm yazıyor. Nedenki ☺
Bildiğim kadarıyla 7 ile çarpılıyor ölçülen mm rakamBizde 74,5 mm yazıyor doktor 49 cm dedi de o yüzden sordum
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar kontrolden çıktım şimdi. Nst güzel dedi. Bebek haftasıyla uyumlu. Suyu gayet iyi boynunda kordon yok dedi. Saçlarını gösterdi ensesine doğru düşüyor35+1 49 cm 2550 gr dedi. 50 51 doğar herhalde dedim bi tık geçer dedi. Allah kısmet ederse 13 ocak yada 14 ocak sezaryenim var heycanlandım baş dönmem için şekerin düşüyor olabilir yemene dikkat et dedi. 2 haftada 1 kilo almışım böyle devam dedi. Şeker hamur işi hiç tüketmemeye çalış dedi. Elimdeki uyuşukluk için doğumdan sonra bi tık artar doğumdan 1 ay sonra geçmesi beklenir geçmezse karpal tünel sendromu teşhisi konur muhtemelen oda ameliyatsız geçmez ama ameliyat olman imkansız çünkü ameliyattan sonra 6 hafta elini kullanamazsın bebek olucağı için mümkün değil dedi. Hayırlısı artık doğumdan sonra geçmesini temenni etmekten başka çarem yok bu genital bölgedeki kemiklerin acısı ağrısı için çok normal gittikçe dahada artıcak dedi. Bebek aşağı baskı yaptıkça çatın genişliyor ondan oluyor dedi. Biz plasentadan dolayı sezaryen planlıyoruz ama vücudunun bundan haberi yok normal doğuma hazırlıyor kendini doğal olarak dedi. Magnezyumu 37 de bırakıcaz kan ilacı vitaminler doğuma kadar devam. Suyun gelir nişanın gelir kanaman olur bele vuran şiddetli ağrıların olur hemen bana bildiriyosun dedi. Onun dışında yeri daralmış eller yüzünde olduğu için renkli göremedik. Başaşağı pozisyonda. Ama plasenta izin vermiyor kanala girmesine dedi. Bizde haberler böyle
Evet bende çarptığımda 52 gibi bir değer çıkıyor doktor 49 deyince ondan merak ettim sizin kaç gösteriyor diyeBildiğim kadarıyla 7 ile çarpılıyor ölçülen mm rakam
Çok ilginç ben gebeliğim boyunca 2 kere augmentin kullandım , enfeksiyon bebek için çok daha tehlikeli. Ama demekki antibiyotiğe ihtiyacınız yoktur bu şekilde de düşeceğini düşünüyordur doktorunuzMaalesef gebelikten dolayı antibiyotik vermiyorlar sadece gribal enfeksiyon için hap veriyorlar
Ahahaaha ben de bebek aldi sandimYok yok bebek değil benönceki kontrolde 2 haftada 3 kilo ya yakın almıştım bu sefer 2 haftada 1 kg almışım çok şükür
Ben enabizdan baktığımda 11di.senin daha yüksek çıkmış.Merhaba, bi sorum olacaktı sizin kanda ki enfeksiyon değeriniz kaçtı acaba benim ilk gün crp 10 su bugün ki tahlillerde 69 çıktı
Çok beğendim ben çok güzel canım hem gayet de uygunKızlar trendyoldan uygun fiyata aldığım hediyelikler geldi. Poşet , kâğıt ve anahtarlık ayrı ayrı geldi biz birleştirdik. 40 tanesi 398 tl ye geldi. Bence güzel
Eki Görüntüle 3525288