Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Canım gezmekle alakalı değil ilk gebeliğimde olmamıştı ama bunda oluyo. Böyle genitaldeki tüm kemiklerin, genitaleen yakın iç bacak kemiklerin falan acıyor resmen otururken kalkarken doktora sordum çatın genişliyor dedi.

Yok canım yorulmak gibi degil ayakkabi giyerken merdiven çıkarken egilince falan bacak hareketlerinde oluyor genel olarak ama ilkinde hic hatırlamıyorum boyle bir agri

Benim de aynısı oluyor ya 🥲 ilkinde böyle olmamıştı son güne kadar hep gezmiştim.
Aa kızlar noluyoo 🤭 benimde ilkinde yoktu şu an feci hissediyorum çatı ağrısını, heralde 2.olduğu için mi böyle anlamadım
Kızlar ben çok zorlanıyorum artık 😞 midem o kadar bulanıyor ki çıkarmamak için zorluyorum kendimi . Son iki günüm işte 😞
Ağrılarım oluyor . Bugün sınıftan öğretmenler odasına yürüyemedim adım attıkça alttan bıçak saplandı sanki . Defalarca oldu .
Sizde de bu bıçak saplanma gibi ağrılar oluyor mu ?
Canım dayan çok az kaldı 🙏 benim mesane doluyken sağa sola döndüğümde oluyor bıçak saplanması gibi ağrı ama çok zor çığlık atasım geliyor önceden hep sağda olurdu şimdi her 2 tarafta da oluyor

selam kızlar bugün 36 bitti bebiş 2800 olmuş 47 cm normalde bebişin suyu fazlaydı bizim bugün baya az çıktı amnisure testi yapılacak eğer su kaçağı varsa doğum bugük bile olabilirmişş bebeğin başıfa baya bikini bölgemde artık rahim ağzı baya yumuşamış ama açılma aynıymışş

Kızlar ben çok zorlanıyorum artık 😞 midem o kadar bulanıyor ki çıkarmamak için zorluyorum kendimi . Son iki günüm işte 😞
Ağrılarım oluyor . Bugün sınıftan öğretmenler odasına yürüyemedim adım attıkça alttan bıçak saplandı sanki . Defalarca oldu .
Sizde de bu bıçak saplanma gibi ağrılar oluyor mu ?
Kuzum bende olmuştu doktor enfeksiyon dan demişti idrar tahlilinde de enfeksiyon çıkmıştı sen baktirdin mi idrar belki ondan olabilir.ben bebiş yapıyor saniyordum

selam kızlar bugün 36 bitti bebiş 2800 olmuş 47 cm normalde bebişin suyu fazlaydı bizim bugün baya az çıktı amnisure testi yapılacak eğer su kaçağı varsa doğum bugük bile olabilirmişş bebeğin başıfa baya bikini bölgemde artık rahim ağzı baya yumuşamış ama açılma aynıymışş
Rabbim yardimcin olsun canım inşallah guzel haberler alırsın test sonucu güzel çıkar 🤲

Teşekkür ederim 🥰🌹🙏🏻 günaydın ☀️ sen nasılsın nasıl hissediyorsun. Eskisi gibi aktif değilsin . Aşılabildin mi evdeki duruma
Evet ya çok giremiyorum foruma ama girdiğim zaman okuyorum her şeyi. Alıştım sayılır mecbur alışacağım 😂 iyiyim çok şükür ben bi sıkıntım yok. Hatta sizleri okudukça benim niye hiç bir yerim ağrımıyor diye düşünüyorum sürekli 😅😂

İnşallah kaçak vs çıkmaz 🤲🏻 ama maşallah koca kız olmuş 🧿 artık gelse de kucağına sağlıkla alırsın annesi 🤲🏻🙏

Evet ya çok giremiyorum foruma ama girdiğim zaman okuyorum her şeyi. Alıştım sayılır mecbur alışacağım 😂 iyiyim çok şükür ben bi sıkıntım yok. Hatta sizleri okudukça benim niye hiç bir yerim ağrımıyor diye düşünüyorum sürekli 😅😂
Canım öyle deme 😂 bende dün çatı agrm.yok dedim gece regl sancısı gibi bı sancıyla uyandım😂 gündüz dediğim aklıma geldi valla nazar ettim kendime😂 çok şükür sonra uyumuşum geçmiş 😂

Canım öyle deme 😂 bende dün çatı agrm.yok dedim gece regl sancısı gibi bı sancıyla uyandım😂 gündüz dediğim aklıma geldi valla nazar ettim kendime😂 çok şükür sonra uyumuşum geçmiş 😂
Ayyy doğru diyorsun , birde benim kendi kendime nazarım çok değer 😂
ya benim bebek aşağı ineceğine tam tersi iyice yukarı çıktı sanki. Alt karnımda boşluk hissediyorum

Aa kızlar noluyoo 🤭 benimde ilkinde yoktu şu an feci hissediyorum çatı ağrısını, heralde 2.olduğu için mi böyle anlamadım

Canım dayan çok az kaldı 🙏 benim mesane doluyken sağa sola döndüğümde oluyor bıçak saplanması gibi ağrı ama çok zor çığlık atasım geliyor önceden hep sağda olurdu şimdi her 2 tarafta da oluyor
Evet 2. Olduğı için doktorum öyle dedi. Vücut bi kere o çatının açılmasını yaşadı, şimdi daha hızlı yapıyor alıştı çünkü dedi.

Canım benim inşallah kaçak yoktur. Varsada bugün olursada hiç endişelenme 37. Hafta güzel bi hafta çok şükür ❣️ sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz 🙏

Ne zaman belli olacak.Hayırlısı olsun canım ben de bugün 37+0 dayım 2800 civarı dedi oynama olabilirmiş.Geçen hafta devletteki doktor suyu az demişti bugün özeldeki iyi dedi.Haftamız güzel şükür bugünlere geldik.Az kaldı bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız😍

Benim de suyum fazlaydı en son öğleden sonra randevum var bakalım. Sizde akıntı fazla mıydı nasıl kaçak olmuş. 37. Haftada normal doğum süresine giriyor. Erken olmuyor artık inşallah sıkıntısız bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤗

Rabbim yardımcınız olsun, hiç korkma canım haftası kilosu çok güzel doğsada artık bir sıkıntı olmaz 🤲
Ayyy doğru diyorsun , birde benim kendi kendime nazarım çok değer 😂
ya benim bebek aşağı ineceğine tam tersi iyice yukarı çıktı sanki. Alt karnımda boşluk hissediyorum
Bu sabah aynı şeyi eşime dedim bu kız iyice yıkarı çıktı, acaba bizim dikiş var ya ondan yavrular aşağı doğru gidemiyorlar da ondan mı çok yukarıdalar 🤭

Haftan güzel bebişte iyi maşallah inşallah doğum olsa bile sağ salim kucağına alırsın hiç endişe etme 🙏
Kız sus nazar etme kendini 😅 ben böyle söylesem anında sancım oluyor asfhjj kaç hafta oldu senin?
Ay bende gece regl sancısı yaşadım korktum bugün çantayı hazırlayıp paketleyecem korktum valla 😄🤭

Haftan güzel bebişte iyi maşallah inşallah doğum olsa bile sağ salim kucağına alırsın hiç endişe etme 🙏

Kız sus nazar etme kendini 😅 ben böyle söylesem anında sancım oluyor asfhjj kaç hafta oldu senin?

Ay bende gece regl sancısı yaşadım korktum bugün çantayı hazırlayıp paketleyecem korktum valla 😄🤭
😂😂Ayy bende pijamalarin eksikti bugün geldi kargoyla hep onlar vardı aklımda kuzum yıkayıp utuleyip akşam koycam inşallah ancak öyle kafam rahat olcak😂

X