Öğrencilerin sınavlarına başladım canım son iki günde onları tamamlamam lazım . Bugün fe zorlucam olmadı cuma gitmem herhaldeCanim bulanti bicak saplanmasi bende de var cok sinir bozucu dr normal dedi bana 2 gunde idari izin falan alamiyormusun
Teşekkür ederimHadi gözün aydın arkadaşım
Canım gezmekle alakalı değil ilk gebeliğimde olmamıştı ama bunda oluyo. Böyle genitaldeki tüm kemiklerin, genitaleen yakın iç bacak kemiklerin falan acıyor resmen otururken kalkarken doktora sordum çatın genişliyor dedi.
Yok canım yorulmak gibi degil ayakkabi giyerken merdiven çıkarken egilince falan bacak hareketlerinde oluyor genel olarak ama ilkinde hic hatırlamıyorum boyle bir agri
Aa kızlar noluyooBenim de aynısı oluyor yailkinde böyle olmamıştı son güne kadar hep gezmiştim.
Canım dayan çok az kaldıKızlar ben çok zorlanıyorum artıkmidem o kadar bulanıyor ki çıkarmamak için zorluyorum kendimi . Son iki günüm işte
Ağrılarım oluyor . Bugün sınıftan öğretmenler odasına yürüyemedim adım attıkça alttan bıçak saplandı sanki . Defalarca oldu .
Sizde de bu bıçak saplanma gibi ağrılar oluyor mu ?
Kuzum bende olmuştu doktor enfeksiyon dan demişti idrar tahlilinde de enfeksiyon çıkmıştı sen baktirdin mi idrar belki ondan olabilir.ben bebiş yapıyor saniyordumKızlar ben çok zorlanıyorum artıkmidem o kadar bulanıyor ki çıkarmamak için zorluyorum kendimi . Son iki günüm işte
Ağrılarım oluyor . Bugün sınıftan öğretmenler odasına yürüyemedim adım attıkça alttan bıçak saplandı sanki . Defalarca oldu .
Sizde de bu bıçak saplanma gibi ağrılar oluyor mu ?
Rabbim yardimcin olsun canım inşallah guzel haberler alırsın test sonucu güzel çıkarselam kızlar bugün 36 bitti bebiş 2800 olmuş 47 cm normalde bebişin suyu fazlaydı bizim bugün baya az çıktı amnisure testi yapılacak eğer su kaçağı varsa doğum bugük bile olabilirmişş bebeğin başıfa baya bikini bölgemde artık rahim ağzı baya yumuşamış ama açılma aynıymışş
Evet ya çok giremiyorum foruma ama girdiğim zaman okuyorum her şeyi. Alıştım sayılır mecbur alışacağımTeşekkür ederimgünaydın sen nasılsın nasıl hissediyorsun. Eskisi gibi aktif değilsin . Aşılabildin mi evdeki duruma
İnşallah kaçak vs çıkmazselam kızlar bugün 36 bitti bebiş 2800 olmuş 47 cm normalde bebişin suyu fazlaydı bizim bugün baya az çıktı amnisure testi yapılacak eğer su kaçağı varsa doğum bugük bile olabilirmişş bebeğin başıfa baya bikini bölgemde artık rahim ağzı baya yumuşamış ama açılma aynıymışş
Canım öyle demeEvet ya çok giremiyorum foruma ama girdiğim zaman okuyorum her şeyi. Alıştım sayılır mecbur alışacağımiyiyim çok şükür ben bi sıkıntım yok. Hatta sizleri okudukça benim niye hiç bir yerim ağrımıyor diye düşünüyorum sürekli
Ayyy doğru diyorsun , birde benim kendi kendime nazarım çok değerCanım öyle demebende dün çatı agrm.yok dedim gece regl sancısı gibi bı sancıyla uyandım gündüz dediğim aklıma geldi valla nazar ettim kendime çok şükür sonra uyumuşum geçmiş
Var canım ellerim ayaklarım şişti hepÖdem var mı canım
Oh çok şükür kuzum sevindim senin adınaBenim son iki günüm canım cuma günü bitiyor şükürler olsunbir hafta daha olsa mümkün değil çalışamazdım
Evet 2. Olduğı için doktorum öyle dedi. Vücut bi kere o çatının açılmasını yaşadı, şimdi daha hızlı yapıyor alıştı çünkü dedi.Aa kızlar noluyoobenimde ilkinde yoktu şu an feci hissediyorum çatı ağrısını, heralde 2.olduğu için mi böyle anlamadım
Canım dayan çok az kaldıbenim mesane doluyken sağa sola döndüğümde oluyor bıçak saplanması gibi ağrı ama çok zor çığlık atasım geliyor önceden hep sağda olurdu şimdi her 2 tarafta da oluyor
Canım benim inşallah kaçak yoktur. Varsada bugün olursada hiç endişelenme 37. Hafta güzel bi hafta çok şükürselam kızlar bugün 36 bitti bebiş 2800 olmuş 47 cm normalde bebişin suyu fazlaydı bizim bugün baya az çıktı amnisure testi yapılacak eğer su kaçağı varsa doğum bugük bile olabilirmişş bebeğin başıfa baya bikini bölgemde artık rahim ağzı baya yumuşamış ama açılma aynıymışş
Ayyy doğru diyorsun , birde benim kendi kendime nazarım çok değer
ya benim bebek aşağı ineceğine tam tersi iyice yukarı çıktı sanki. Alt karnımda boşluk hissediyorum
Ne zaman belli olacak.Hayırlısı olsun canım ben de bugün 37+0 dayım 2800 civarı dedi oynama olabilirmiş.Geçen hafta devletteki doktor suyu az demişti bugün özeldeki iyi dedi.Haftamız güzel şükür bugünlere geldik.Az kaldı bebeklerimizi kucaklarımıza alacağızselam kızlar bugün 36 bitti bebiş 2800 olmuş 47 cm normalde bebişin suyu fazlaydı bizim bugün baya az çıktı amnisure testi yapılacak eğer su kaçağı varsa doğum bugük bile olabilirmişş bebeğin başıfa baya bikini bölgemde artık rahim ağzı baya yumuşamış ama açılma aynıymışş
Benim de suyum fazlaydı en son öğleden sonra randevum var bakalım. Sizde akıntı fazla mıydı nasıl kaçak olmuş. 37. Haftada normal doğum süresine giriyor. Erken olmuyor artık inşallah sıkıntısız bebeğinizi kucağınıza alırsınızselam kızlar bugün 36 bitti bebiş 2800 olmuş 47 cm normalde bebişin suyu fazlaydı bizim bugün baya az çıktı amnisure testi yapılacak eğer su kaçağı varsa doğum bugük bile olabilirmişş bebeğin başıfa baya bikini bölgemde artık rahim ağzı baya yumuşamış ama açılma aynıymışş
Rabbim yardımcınız olsun, hiç korkma canım haftası kilosu çok güzel doğsada artık bir sıkıntı olmazselam kızlar bugün 36 bitti bebiş 2800 olmuş 47 cm normalde bebişin suyu fazlaydı bizim bugün baya az çıktı amnisure testi yapılacak eğer su kaçağı varsa doğum bugük bile olabilirmişş bebeğin başıfa baya bikini bölgemde artık rahim ağzı baya yumuşamış ama açılma aynıymışş
Bu sabah aynı şeyi eşime dedim bu kız iyice yıkarı çıktı, acaba bizim dikiş var ya ondan yavrular aşağı doğru gidemiyorlar da ondan mı çok yukarıdalarAyyy doğru diyorsun , birde benim kendi kendime nazarım çok değer
ya benim bebek aşağı ineceğine tam tersi iyice yukarı çıktı sanki. Alt karnımda boşluk hissediyorum
Haftan güzel bebişte iyi maşallah inşallah doğum olsa bile sağ salim kucağına alırsın hiç endişe etmeselam kızlar bugün 36 bitti bebiş 2800 olmuş 47 cm normalde bebişin suyu fazlaydı bizim bugün baya az çıktı amnisure testi yapılacak eğer su kaçağı varsa doğum bugük bile olabilirmişş bebeğin başıfa baya bikini bölgemde artık rahim ağzı baya yumuşamış ama açılma aynıymışş
Kız sus nazar etme kendiniEvet ya çok giremiyorum foruma ama girdiğim zaman okuyorum her şeyi. Alıştım sayılır mecbur alışacağımiyiyim çok şükür ben bi sıkıntım yok. Hatta sizleri okudukça benim niye hiç bir yerim ağrımıyor diye düşünüyorum sürekli
Ay bende gece regl sancısı yaşadım korktum bugün çantayı hazırlayıp paketleyecem korktum vallaCanım öyle demebende dün çatı agrm.yok dedim gece regl sancısı gibi bı sancıyla uyandım gündüz dediğim aklıma geldi valla nazar ettim kendime çok şükür sonra uyumuşum geçmiş
Haftan güzel bebişte iyi maşallah inşallah doğum olsa bile sağ salim kucağına alırsın hiç endişe etme
Kız sus nazar etme kendiniben böyle söylesem anında sancım oluyor asfhjj kaç hafta oldu senin?
Ay bende gece regl sancısı yaşadım korktum bugün çantayı hazırlayıp paketleyecem korktum valla