Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    49
Cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum
Bizim kızımız olacak, 8. haftadan 14. haftaya kadar çok ağır geçirdim. Bulantılar vs
Ablamın oğlu olmuştu. O da neredeyse 20. haftaya kadar bulantılarla boğuştu

Genel olarak bu tür şeylerin hurafe olduğuna inanıyorum :)
Yaa ☺️ bazen tutuyor ama her bünye farklı oluyor gerçi ben narkozu bile ameliyattan uyanınca atlatmış oluyorum direk sohbete devam ediyorum acı eşiğim yüksek belki ondan belirtisiz geçirdim acıkınca hemen midem bulanip kusuyorum ama kalkar kalkmaz ağzıma bişey atınca çok güzel geçiyor belirtim olmuyor 🥰🤗

Ben anneme cinsiyet belli olduktan sonra soyleyecektim bi de 3 ay dolmasini bekledim bilerek sene basinda yasadigim kayip yuzunden. Baska sehirde yasiyor annem. Esimle gidip yuzyuze surpriz yapmak istedik. Annem tutturdu sen otobusle onceden gel birkac gun burda kal seni cok ozledim sonra esin gelir seni alir donersiniz diyor. Onden tek gitsem karnimi gorunce anlayacak hemen benim karnim epey buyuk masallah 5-6 aylik gibi. Ben de annemi ozledim ama nasil yapcam bilemiyorum 🥹
Eşlerin yanında anneler pek rahat olmuyor duygularını rahat aktaramıyor haberi birlikte verirseniz başbaşayken olacağı kadar duygusal olmaz bence önden gidersen güzel bı sürprizle sen ver haberi 🥳🥰🥰

Ben de erkek olunca şu belirti olur kız olunca şöyle olur söylentilerinin tamamen önceden ultrason olmamasına bağlıyorum sonucta yüzde elli ihtimal olunca bazısı tutmus ve öyle sürüp gitmiş kızsa söyle erkekse böyle demek çok genel benim iki hamileliğimde birbirinden farklı geçiyor ki ikisi de kız.Sağlıkla gelsinler de bu ikilemler de geçeçek hepsini unutacağız çektiklerimizin inşallah 🙏

Ben anneme cinsiyet belli olduktan sonra soyleyecektim bi de 3 ay dolmasini bekledim bilerek sene basinda yasadigim kayip yuzunden. Baska sehirde yasiyor annem. Esimle gidip yuzyuze surpriz yapmak istedik. Annem tutturdu sen otobusle onceden gel birkac gun burda kal seni cok ozledim sonra esin gelir seni alir donersiniz diyor. Onden tek gitsem karnimi gorunce anlayacak hemen benim karnim epey buyuk masallah 5-6 aylik gibi. Ben de annemi ozledim ama nasil yapcam bilemiyorum 🥹
Sizi öyle görünce de şaşırır sürpriz olur, olmaz mı?🤗

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıcakla atlatırsın bu süreci benim de kızımda kanamam olmustu dinlendim annem baktı bana da çok sukur 9 yaşına geldi abla bile olacak .Sen de iyi düşün stres yapmamaya çalış dualarımız seninle🤲
Çok teşekkür ederim ☺️ istenen ve ilk gebeliğim olduğu için çok evhamlıyım 🥹hepimiz için dua ediyorum sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza

İlk hamileliğimde kız ilkinde ne bulantı ne bişey bomba gibiydim 9 ay en sonlarda mide yanması oldu sadece hiç cildim bozulmadı, şimdi yine kız hem bulantı hem halsizlik ama her gören güzelleşmişsin dio yani bem de hurafe diorum 🤣

Ayy nasil dayandiniz masallah ben asla dayanamam helal olsun 🥰 gonlunuze gore olsun insallah biraz kilo aldim falan diyin belki yer ama anneler yemez 😅

Ayy nasil dayandiniz masallah ben asla dayanamam helal olsun 🥰 gonlunuze gore olsun insallah biraz kilo aldim falan diyin belki yer ama anneler yemez 😅
Diyeti biraktim cok sıkıldım falan diyorum zaten yolunu yapiyorum birkac haftadir, birakir birakmaz kilo almaya basladim diyorum, benim de aklima o geliyo 😃 butun kiloyu gobegine almissin demezse kandirma ihtimalim var biraz 🥰

Kızlar umarım hepimiz iyisinizdi hiç teli elime alamıyorum ben.. zor bir hamilelik geçiriyorum :KK43:
Size bir sey sormak istiyorum bugun tahlil vermek icin devlete gittim (çok basim donuyor)
Neyse doktor kontrol ederken bilgileri sekreterine söylerken 500 gr duydum ama sorgulamadim sonra eve geldigimde 500 cok fazla ya acaba neyi ölctu dedim
Bi ultrasyon kagidi verdi o kagitta da sağ alt kosede obst 3rd trim yaziyor
Googledan baktım 3. Trimester diyor
Kafam biraz karisti bugun son regl gore 15+3 um normal mi kagitta oyle yazmasi

Eklentiler

• 1000116797.jpg
    1000116797.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar umarım hepimiz iyisinizdi hiç teli elime alamıyorum ben.. zor bir hamilelik geçiriyorum :KK43:
Size bir sey sormak istiyorum bugun tahlil vermek icin devlete gittim (çok basim donuyor)
Neyse doktor kontrol ederken bilgileri sekreterine söylerken 500 gr duydum ama sorgulamadim sonra eve geldigimde 500 cok fazla ya acaba neyi ölctu dedim
Oncelikle cok gecmis olsun. 500gr ne icin denmis olabilir bilemiyorum aklima bi sey gelmedi ama usg kagidinda yazan bilgiye aldiris etmeyin, bazi doktorlar bir onceki gebenin bilgileri uzerinden devam ediyor gorutulemeye (usg icin konusuyorum), onceki hastanin haftasi kalabiliyor kagitta. Onemli olan size bebegin boyuna bakip kac haftayla uyumlu oldugunu soylediyse odur.

Bence takilacak bi durum yok benimde mesela suan adete gore 14 haftaligim ama gecen hafta persembe hastaneye gittigimde 14+6 ciktibu hafta o zaman 15+2 ye girmis oluyorum olumsuz bisey olmadigi surece boyle seylere takilmamak gerek ya

Oncelikle cok gecmis olsun. 500gr ne icin denmis olabilir bilemiyorum aklima bi sey gelmedi ama usg kagidinda yazan bilgiye aldiris etmeyin, bazi doktorlar bir onceki gebenin bilgileri uzerinden devam ediyor gorutulemeye (usg icin konusuyorum), onceki hastanin haftasi kalabiliyor kagitta. Onemli olan size bebegin boyuna bakip kac haftayla uyumlu oldugunu soylediyse odur.
Benden önce cikanin karni baya buyuktu muhtemelen oyle oldu zaman cok tesekkur ederim bilgi icin 🙏🏼❤️

Bence takilacak bi durum yok benimde mesela suan adete gore 14 haftaligim ama gecen hafta persembe hastaneye gittigimde 14+6 ciktibu hafta o zaman 15+2 ye girmis oluyorum olumsuz bisey olmadigi surece boyle seylere takilmamak gerek ya

Cok sukur her sey yolunda dedi ama sanki kagit bana ait degilmis gibi geldi
Az onceki arkadasin dedigi cok mantikli geldi bir önceki hastanin bilgisi olabilir o zaman

X