Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    49
Bulanti mi yasiyorsun umarim baska sorun yoktur seni strese sokan canim
Bizler birbirimize destek icin variz hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi

Son 2 hafta cok agir grip oldum hastanede yattim onun disinda bulantilar bitirdi beni artik afedersin kusacak bir organlarim kaldi diyebilirim
Bu haftada migren ataklari ve baş donmelerim basladi
Yani şuan zaman gecsin de artik doğurayim diye bakıyorum
Içimden gecti tabiri varya aynen bu gebelik onu yaşatıyor bana
Aminn canım umarim sizler iyisinizdir hicbir sıkıntınız yoktur🙏🏼

Kızlar instagramda gebeliğinizi paylaştınız mı?
Yoksa biraz daha bekleme taraftarı mısınız?
Yakın akraba ve ve yakın arkadaşlarıma zaten yüzyüze söylüyorum görüştükçe. İnstagrama doğumdan sonra hastane odası kapısını paylaşırım, kapı süsü yapılıyor ya bebeğin ismiyle, o şekilde. Yani geri kalan arkadaşlar ve uzak akrabalar bu şekilde öğreniyor, hamile miydin ki diye mesaj atıyorlar 😂

Son 2 hafta cok agir grip oldum hastanede yattim onun disinda bulantilar bitirdi beni artik afedersin kusacak bir organlarim kaldi diyebilirim
Cok gecmis olsun canım bağısıklıgımız düşüyormuş ben de kacıncı kez hastalandım bilmiyorum ama şükür atlattık inşallah sen de rahatlarsın en kısa zamanda

Cok gecmis olsun canım bağısıklıgımız düşüyormuş ben de kacıncı kez hastalandım bilmiyorum ama şükür atlattık inşallah sen de rahatlarsın en kısa zamanda

Evet evet ve malesef ilac kullanamiyoruz
5 yasinda kreşe giden bir oğlum var muhtemelen o taşıyor okullarda virüs gibiler şuanda
Siz siz olunca çocuklardan uzak durun cidden 33 yaşındayım hayatımda böyle bir grip görmedim gebelikte atlatması çok zor oluyor
Salgının çok fazla olduğu bir dönemdeyiz

Yaa kiyamam cok gecmis olsun canim 😔
İnsallah migrende gecer ya kiyamam

Kızlar umarım hepimiz iyisinizdi hiç teli elime alamıyorum ben.. zor bir hamilelik geçiriyorum :KK43:
Size bir sey sormak istiyorum bugun tahlil vermek icin devlete gittim (çok basim donuyor)
Neyse doktor kontrol ederken bilgileri sekreterine söylerken 500 gr duydum ama sorgulamadim sonra eve geldigimde 500 cok fazla ya acaba neyi ölctu dedim
Bi ultrasyon kagidi verdi o kagitta da sağ alt kosede obst 3rd trim yaziyor
Googledan baktım 3. Trimester diyor
Kafam biraz karisti bugun son regl gore 15+3 um normal mi kagitta oyle yazmasi
3. Trimester önceki hastadan kalmış olabilir arkadaşların da dediği gibi. Ama sizin duyduğunuz 500 gr mantıklı değil. 5.3 cm diye bir kısım gördüm kağıtta. Acaba doktor boyu için 5-3 gibi hızlı bir şeyler söyledi de siz onu 5-100 gibi mi anlamış olabilir misiniz? Bazı doktorlar ağız içinden geveliyor o kadar sinir kaptığım bir durum ki, konuş Allah aşkına ya doğru düzgün bilgi ver.

Evet evet ve malesef ilac kullanamiyoruz
5 yasinda kreşe giden bir oğlum var muhtemelen o taşıyor okullarda virüs gibiler şuanda
Siz siz olunca çocuklardan uzak durun cidden 33 yaşındayım hayatımda böyle bir grip görmedim gebelikte atlatması çok zor oluyor
Salgının çok fazla olduğu bir dönemdeyiz
Benim için çok mümkün değil öğretmenim o yüzden sık sık hastalanıyorum kızım da okula gidiyor maşallah taşıyıcı çok bizim evde

Mide bulantilarim gecmisti ama bugun oyle kotu oldum ki. Geceleri bazen uyuyamiyorum. Bugun de 4’ten itibaren duzgun uyuyamadim. Yine kustum, kemiklerim agriyoe, hic halim yok. Öyle zor ki

Kızlaar, kabızlık sorunu yaşayıp çözüme ulaşabilen var mı? Varsa beni aydınlatır mısınız... 3 gün oldu şişim resmen.

Bu arada 16.haftadayım

Magnezyum eksk olabilir canim sade soda ic miden rahatlasin 😔
Öyle mi hangi belirtiden öyle düşündün? Öğrenmek için soruyorum. Şimdi evde kalmamış yarın alayım. 2 gece önce ayağıma kramp da girmişti ki baya bi erken benim ilerleyen aylarda girerdi. Çok teşekkür ederim.

Kızlar 14. Haftanin içindeyim göbek deliğimin etrafı inanılmaz sert ve gergin rahmin bu haftada o seviyede olduğunu okumustum onunla mi ilgili acaba bı de şu an ayakta dururken inanılmaz rahatsız ediyo gobegimin o bölgesindeki gerginlik gün sonu iyice yoruldugum için mi öyle yoksa normal mi bilemedim sizin de oluyo mu

Kızlaar, kabızlık sorunu yaşayıp çözüme ulaşabilen var mı? Varsa beni aydınlatır mısınız... 3 gün oldu şişim resmen.

Bu arada 16.haftadayım
Ben de çözüm bulamadım şişlik yapıyor 😩 kuru kayısı, salatalık, kabak, havuç iyi gelir de nedense yemiyorum 🤷🏻‍♀️ mide ağrısından az su içtim hep susuzluk da çok etkiliyor bence

Kızlar 14. Haftanin içindeyim göbek deliğimin etrafı inanılmaz sert ve gergin rahmin bu haftada o seviyede olduğunu okumustum onunla mi ilgili acaba bı de şu an ayakta dururken inanılmaz rahatsız ediyo gobegimin o bölgesindeki gerginlik gün sonu iyice yoruldugum için mi öyle yoksa normal mi bilemedim sizin de oluyo mu
Benim olmuyor ama krem sürün diyesim geldi, çatlak vs olmasın🙏🏼

X