Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben bu ay rahim filmi çektirmiştim yumurtlama günlerini de değerlendirdik umutluydum ama regl oldum elendim kızlar diğer aylara inşallah 🙏 7 aydır deniyoruz olmadı henüz sizler kaç aydır deniyorsunuz nasıl ilerlediniz? Yumurta takibi yaptık letu kullandım bir kere ovitrelle kullandım olmadı 7. Ayda rahim filmi çekildim şükür onda da birşey çıkmadı geriye eşimin değerleri ve benim hormon değerlerim kaldı psikolojikman şuan bile yorgun hissediyorum yaş 28
1 sene olucak kuzum yaş 30 ama tık yok😁😁 bu gülücük sinirden yalnız

2 kere test yaptım valla negatif doktora gidip hcg yi yerlerde görmek istemiyorum. O yüzden biraz daha sabredeyim diyorum hep😂 14ünde bir ilişki olmuştu belki o zamana denk gelmiştir diyorum 😑
Benimde regliye 2 gün kaldı en son dün yaptım test negatif ama olana kadar umudum war çünkü neden umut fakirin ekmeği belki diyorum

Aynen aynen😂 beklemeye devam, ben nasıl olsam negatiftir diye hiç mensten önce yapmıyorum😂 bu sefer vücudum beni şaşırttı dkdkfk
Aslında bu ay olmaz artık 3 gün kalayım çıkarmadıysa diye düşünüyorum ama Bi yanımda bahar bahçe işte ne bileyim Allah diyorum 🥹 bugün çok güzel rüyalar gördüm anlamları çok iyiydi

Aslında bu ay olmaz artık 3 gün kalayım çıkarmadıysa diye düşünüyorum ama Bi yanımda bahar bahçe işte ne bileyim Allah diyorum 🥹 bugün çok güzel rüyalar gördüm anlamları çok iyiydi
Bekle canım kötüye yorma, zaten olumsuz olsa da nolcak deyip bir dahaki ayı bekleriz. İyi olursa da birlikte seviniriz🥰 hayırlı olsun inşallahr rüyan ❤️ forumda bakıyorum bazısı 20.günün gecikmesinde öğrenmiş diyorum o zamana kadar dölllenme konusunda uzman olacağım okuya okuya dndndn

X