- 1 Kasım 2024
- 457
- 155
- 30
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.501
perşembe verıyosun yanıı D:Sen karşidasin ben avrupa yakasindaym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
perşembe verıyosun yanıı D:Sen karşidasin ben avrupa yakasindaym
Oy oyy demeseydin iyydi valla nasil dayancaz 6gun daha sn yumurtlama gununu bliyrmydun cnm gecmi yumurtladin acabaBen 7. Gün gecikmem de yaptım negatif 10.gun gecikmem de yaptım pozitif 10. Gün gecikmeni bekle
gece ay yedım ben de 4 kere kan verdım sonuncusunda kımyasal oldugu ortaya cıktı mınık kelebegım annesıne veda ettıKan verdikten sonra acaba erken mi diye kafayı yiyorsun nerden bildiğimi
Sorma
Verelimmi bu sferde erken verdik diye umtlnmayalim ben umut konusnda doyumsuzumperşembe verıyosun yanıı D:
wallaha ben dayanamıyorum yapıcam kızlar size yazarım birazdan sonucuVerelimmi bu sferde erken verdik diye umtlnmayalim ben umut konusnda doyumsuzum
umut fakirin dostudur guzel kız kardeşim. napalım bugun olmazsa dıger ay aolmadı sonrakı daha yolun basındayız bıraz mucadele edecegızzVerelimmi bu sferde erken verdik diye umtlnmayalim ben umut konusnda doyumsuzum
kız bari sabah ilk idrarı bekleyeydın. gercı cıkacaksa aksam da cıkıyo ya ben gecen ay 2. günün akşamı öğrenmiştimwallaha ben dayanamıyorum yapıcam kızlar size yazarım birazdan sonucu
1 sene olucak kuzum yaş 30 ama tık yok bu gülücük sinirden yalnızBen bu ay rahim filmi çektirmiştim yumurtlama günlerini de değerlendirdik umutluydum ama regl oldum elendim kızlar diğer aylara inşallah 7 aydır deniyoruz olmadı henüz sizler kaç aydır deniyorsunuz nasıl ilerlediniz? Yumurta takibi yaptık letu kullandım bir kere ovitrelle kullandım olmadı 7. Ayda rahim filmi çekildim şükür onda da birşey çıkmadı geriye eşimin değerleri ve benim hormon değerlerim kaldı psikolojikman şuan bile yorgun hissediyorum yaş 28
Verelimmi bu sferde erken verdik diye umtlnmayalim ben umut konusnda doyumsuzum ç
vallaha duramıyorum güzel güzel yazılar okuyorum inşallah bizde de güzel gelişmeler olurkız bari sabah ilk idrarı bekleyeydın. gercı cıkacaksa aksam da cıkıyo ya ben gecen ay 2. günün akşamı öğrenmiştim
Benimde regliye 2 gün kaldı en son dün yaptım test negatif ama olana kadar umudum war çünkü neden umut fakirin ekmeği belki diyorum2 kere test yaptım valla negatif doktora gidip hcg yi yerlerde görmek istemiyorum. O yüzden biraz daha sabredeyim diyorum hep 14ünde bir ilişki olmuştu belki o zamana denk gelmiştir diyorum
Aynen aynen beklemeye devam, ben nasıl olsam negatiftir diye hiç mensten önce yapmıyorum bu sefer vücudum beni şaşırttı dkdkfkBenimde regliye 2 gün kaldı en son dün yaptım test negatif ama olana kadar umudum war çünkü neden umut fakirin ekmeği belki diyorum
amiiinn canım benım ınsAllah gorururz pozitifini en sevdıgım şey :)vallaha duramıyorum güzel güzel yazılar okuyorum inşallah bizde de güzel gelişmeler olur
Aslında bu ay olmaz artık 3 gün kalayım çıkarmadıysa diye düşünüyorum ama Bi yanımda bahar bahçe işte ne bileyim Allah diyorum bugün çok güzel rüyalar gördüm anlamları çok iyiydiAynen aynen beklemeye devam, ben nasıl olsam negatiftir diye hiç mensten önce yapmıyorum bu sefer vücudum beni şaşırttı dkdkfk
Haber wer ayyyvallaha duramıyorum güzel güzel yazılar okuyorum inşallah bizde de güzel gelişmeler olur
negatif bile silik çıktı o derece yok kızlarHaber wer ayyy
Ayyy ne denir bilemedim çok üzüldümgece ay yedım ben de 4 kere kan verdım sonuncusunda kımyasal oldugu ortaya cıktı mınık kelebegım annesıne veda ettı
Beliyoruz canim meraklawallaha ben dayanamıyorum yapıcam kızlar size yazarım birazdan sonucu
Bekle canım kötüye yorma, zaten olumsuz olsa da nolcak deyip bir dahaki ayı bekleriz. İyi olursa da birlikte seviniriz hayırlı olsun inşallahr rüyan forumda bakıyorum bazısı 20.günün gecikmesinde öğrenmiş diyorum o zamana kadar dölllenme konusunda uzman olacağım okuya okuya dndndnAslında bu ay olmaz artık 3 gün kalayım çıkarmadıysa diye düşünüyorum ama Bi yanımda bahar bahçe işte ne bileyim Allah diyorum bugün çok güzel rüyalar gördüm anlamları çok iyiydi