Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım bana göre erken gebelik belirtisi diye bir şey olmadığı için artık böyle düşünüyorum ama senin daha birkaç gün önce negatifmiş yine aynı mantık erken gebelik belirtisi diye bir şey bence yok bilimsel olarak da adet öncesi yaşadıklarımız progesteron yüzündenmiş. Yani gebelik çıkarsa ona yoruyoruz Aslında alakası yokmuş bu yüzden istersen testlerle ilerle ben ne desem sana yanlış olur benim yaşamadığım şey kalmıyor her ay bu ay Çok affedersin 2 günden afedersin bir çay bardağı kadar akıntı geldi tamam dedim akıntı çok ama yine gebelik yok
Tamam canım teşekkür ederim

Stres kaynaklı olabilir mi? Bebek beklentisinin stresi sivilce yapmış da olabilir. Benim de çoğu stres aslında bence 🙈
Kendimi çok rahatlattım aslında bu konuda ama yada öyle düşünmeyi istiyorum olabilir emin de olamıyorum hayırlısı ile olsada hepimizin bi derin bi oh çeksek ne bu kadınların çektikleri 😅🙈

Cnm gayet iyi endişelenme artık testin köyü çıkması için 3 günün geçmesi lazım daha🙏🏻
Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Benim canım bende isik tuttu kuruyunca böyle oldu ama inanmıyorum
Ben görüyorum valla . Bide şu ile ıslat bakalım kuruma çizgisi mi gidecek mi 🥹
Sen bilirsin canim ama bence strese sokma kendini. Düşük bir degerle öğrendin zaten. Artmasi için zaman vermen gerekiyor. Merak etme yükselir inşallah. Verdin mi kan ?
Kan verdim canım
11. Günü 30,89
12.gün 60,14 ( eşim nöbete gidecek diye ben öyle bi baktırdım şimdi 2 günde bir gideceğim hatta 3 günde bir bile gidebilirim)
Bence de canım çok artışa bakmak gereksizz. Zaten muayeneye gittiğinde drun yıne beta da bakar oma göre muayene ile yorumlar. Senin 2. Mi kuzum 3 mü? 3.ye anneliği tadacagım gb bsy yazmıstn sanki
Doktor ayarlardım inşallah iyidir.
3 kuzum :)
2015 Li kızım var
2022 Li oğlum
Şimdide Allah nasip ederse 2025 Li bi minik fasulyem olacak :)

Kan verdim canım
11. Günü 30,89
12.gün 60,14 ( eşim nöbete gidecek diye ben öyle bi baktırdım şimdi 2 günde bir gideceğim hatta 3 günde bir bile gidebilirim)

2015 Li kızım var
2022 Li oğlum
Canım gebelik belirtilerini sormuştum ama görmedin sanırım 🙈

Bende hayla olmadım regl bugün gecikmemin 3.günü bugün test yapmadım dün yapmıştım negatif çıktı kan vermeyi düşünüyorum yarın dan sonra 🌸

Canım gebelik belirtilerini sormuştum ama görmedin sanırım 🙈
Gebelik belirtilerim :

Öncelikle çatlmanın 6. Günü süt beyaz akıntı geldi , göğüslerim de sızlama ve acıma oldu ( emziriyorum ondan dolayı sandım ama farklıydı)
Kasık ağrılarım hep sol tarafta oldu , bir kez sağ tarafta hissettim şuan halen sol tarafta ağrı, yanma hissi ve batma hissi oluyor.
Çatlamanın 11 günü akıntı çoğaldı ve bembeyaz süt renginde akıntı gelmeye devam ediyor.
Sivilcelwrim çıktı , belki saçma gelir ama gözümde idrise denilen şey çıktı 2 gün önce, vücut ısım inanılmaz çok ( gün gece eşim sarıldı bu ne hayatım yanıyorsun dedi hatta) ve çatlamadan sonra yüzüm alev gibiydi halen daha alev gibi yanıyor sanki elleyince hissediyorum. WC ye çok fazla çıkıyorum, gaz arttı ve bugün 11. Gün idrarım koktu.
Heyecandan dağınık dağınık yazdım ama toplamak gerekirse.

Çatlamadan beri geçmeyen kasık batması , akıntı , yüzümde ateş , WC çok sık çıkma, gaz gibi belirtilerim oldu.

Yumurtlamam 9 aralık
Çatlamam 11 Aralık

Gebelik belirtilerim :

Öncelikle çatlmanın 6. Günü süt beyaz akıntı geldi , göğüslerim de sızlama ve acıma oldu ( emziriyorum ondan dolayı sandım ama farklıydı)
Kasık ağrılarım hep sol tarafta oldu , bir kez sağ tarafta hissettim şuan halen sol tarafta ağrı, yanma hissi ve batma hissi oluyor.
Çatlamanın 11 günü akıntı çoğaldı ve bembeyaz süt renginde akıntı gelmeye devam ediyor.
Sivilcelwrim çıktı , belki saçma gelir ama gözümde idrise denilen şey çıktı 2 gün önce, vücut ısım inanılmaz çok ( gün gece eşim sarıldı bu ne hayatım yanıyorsun dedi hatta) ve çatlamadan sonra yüzüm alev gibiydi halen daha alev gibi yanıyor sanki elleyince hissediyorum. WC ye çok fazla çıkıyorum, gaz arttı ve bugün 11. Gün idrarım koktu.
Heyecandan dağınık dağınık yazdım ama toplamak gerekirse.

Çatlamadan beri geçmeyen kasık batması , akıntı , yüzümde ateş , WC çok sık çıkma, gaz gibi belirtilerim oldu.

Yumurtlamam 9 aralık
Çatlamam 11 Aralık
Ay ne güzel ya canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰 ya benim de 10 Aralık da sol kasığım şiddetli ağrıdı çok fazla uzayan akıntım oldu kesin o zaman çatladı ama 12 aralıkta da sağ kasığım şiddetli ağrıdı ve yine uzayan akıntım oldu. Ben o zaman değerlendirmedim korktum açıkçası ikiz olma ihtimalinden 🙈 yani tabi ki tutmama durumu da var ama ne olur ne olmaz dedim işte. Şimdide hala adet adet olmadım bat günüm normal de bugün ama bilmiyorum regl ye dair belirtim de yok yaklaşık 1 haftadır meme ucu hassasiyetim var en belirgin o ve ek olarak da inanılmaz gazım var normalde hiç olmazdı bende nasip diyorum artık 🙏

Kan verdim canım
11. Günü 30,89

2015 Li kızım var
2022 Li oğlum
Yaaaa maşallah maşallah kaç yaşındasın 😍 bazen bana hiç 2. Cocugum olmayacakmıs gb his geliyor ve bu düşünce bütün benliğimi sarıyor çok üzülüyorum kızma bakıyorum abla olamazsa diye üzülüyorum 😔 gerçekten hayran kaldım gücüne Yani ben ikiden sonra dururum diye düşünüyorum ama tabii insan çocukları büyüttükçe çocuk yapası geliyor sanırım 🤗 belki buradan bir çocuğu var ya da iki çocukları var Ne güzel yeterli gibi düşünceye sahip insanlar oluyor okuyanlar arasında n Çünkü ben de 7 yıl önce çocuğum olsun isterken . Ne güzel zaten bir çocukları var ikinciye niye bu kadar istiyorlar ki diye geçiriyordum. Şimdi o üyeleri daha iyi anlıyorum şaka gibi aynı istek aynı heyecan oluyormuş. Maalesef işin içindeyken nasılsa bir çocuğum var şükredeyim ikinciye takılmayayım duruma asla söz konusu değil asla Bu durumu yaşayınca anlıyor insan. Ki bu durum şükürle alakalı bir şey de değil çok farklı bir duygu ne demek istediğimi anladın ❤️

Kendimi çok rahatlattım aslında bu konuda ama yada öyle düşünmeyi istiyorum olabilir emin de olamıyorum hayırlısı ile olsada hepimizin bi derin bi oh çeksek ne bu kadınların çektikleri 😅🙈
olacak canm inan bana . Hatta gör bak 1 çocuğun olacak sonra onu büyütürken ikinciyi de yapmayayım ya zormuş diyeceksin sonra ilki büyüyünce hop birden ikinci bebek perileri gelecek sonra onu yapmaya çalışırken neden olmuyor diye belki ilkinden daha da fazla takacaksın🥰😌🙈

Merhabaa kızlar şansımı deneyeyim dedim D denizadamasal sat 18 kasım bat: 28 aralık (düzensiz ama böyle girelim)

Kızlar son üç gündür bir regl ağrısı var gelip kayboluyor kasık batmam ve kasık ve yumurtalık yanmam var. Sabah test yaptım ama pek bir şey çıkmadı. Göğüs hassasiyetim yok regl olurken oluyordu. Sadece Bir yumurtalıkta pcos görünümü var, tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Değerlendireyim mi?
Testimi de bakayım, yorumlarınıza ihtiyacım var. :) erken gebelik yapmadım acaba onu mı yapsam

Eklentiler

• IMG_3964.jpeg
    IMG_3964.jpeg
    161,3 KB · Görüntüleme: 14
olacak canm inan bana . Hatta gör bak 1 çocuğun olacak sonra onu büyütürken ikinciyi de yapmayayım ya zormuş diyeceksin sonra ilki büyüyünce hop birden ikinci bebek perileri gelecek sonra onu yapmaya çalışırken neden olmuyor diye belki ilkinden daha da fazla takacaksın🥰😌🙈
Ben bi bire ulaşıyım Allah nasip etsin 2 ci içinde o zaman bakarız nasip olursa ay umarım bu dedikerlini tek tek yaşlarım ne güzel yazmışın 🌸🥰

Kızlar bisey dicem adetime 6 gün var sol yumurtalığım çok kotü ağrı giriyo çıkıyo sanki igne batırıyolar karnımda şiş sanırım doktora gidicem. Sol tarafimda 2cm lik kistim vardı ona mı bişey oldu acaba

Kızlar bisey dicem adetime 6 gün var sol yumurtalığım çok kotü ağrı giriyo çıkıyo sanki igne batırıyolar karnımda şiş sanırım doktora gidicem. Sol tarafimda 2cm lik kistim vardı ona mı bişey oldu acaba
Olabilir canım geçen ablamın da aynısı oldu onun ilişki sırasında kisti patlamış çok ağrı çekmiş en iyisi hastaneye gitmek daha iyi sonuç aldırsın 🌸

X