Kızlar kontrolden çıktım şimdi. Nst güzel dedi. Bebek haftasıyla uyumlu. Suyu gayet iyi boynunda kordon yok dedi. Saçlarını gösterdi ensesine doğru düşüyor
35+1 49 cm 2550 gr dedi. 50 51 doğar herhalde dedim bi tık geçer dedi. Allah kısmet ederse 13 ocak yada 14 ocak sezaryenim var heycanlandım
baş dönmem için şekerin düşüyor olabilir yemene dikkat et dedi. 2 haftada 1 kilo almışım böyle devam dedi. Şeker hamur işi hiç tüketmemeye çalış dedi. Elimdeki uyuşukluk için doğumdan sonra bi tık artar doğumdan 1 ay sonra geçmesi beklenir geçmezse karpal tünel sendromu teşhisi konur muhtemelen oda ameliyatsız geçmez ama ameliyat olman imkansız çünkü ameliyattan sonra 6 hafta elini kullanamazsın bebek olucağı için mümkün değil dedi. Hayırlısı artık doğumdan sonra geçmesini temenni etmekten başka çarem yok
bu genital bölgedeki kemiklerin acısı ağrısı için çok normal gittikçe dahada artıcak dedi. Bebek aşağı baskı yaptıkça çatın genişliyor ondan oluyor dedi. Biz plasentadan dolayı sezaryen planlıyoruz ama vücudunun bundan haberi yok normal doğuma hazırlıyor kendini doğal olarak dedi. Magnezyumu 37 de bırakıcaz kan ilacı vitaminler doğuma kadar devam. Suyun gelir nişanın gelir kanaman olur bele vuran şiddetli ağrıların olur hemen bana bildiriyosun dedi. Onun dışında yeri daralmış eller yüzünde olduğu için renkli göremedik. Başaşağı pozisyonda. Ama plasenta izin vermiyor kanala girmesine dedi. Bizde haberler böyle