Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Çok saol arkadaşım. Amin inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla sihatle sağlıklı sihatli evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bugün kaç haftalıksınız:)
İnşallah canım amin🥰 benim bugün 5+2 🤭 yine hafif kanamam var ama endişelenmiyorum artık. Detaylı bakıldı bugün çünkü. Yatıyorum ama yine de oldu 🥹 inşallah geçer 🙏🏻

Kızlar belirti olmaması normal mi? Yani az da olsa kasık ağrım vardı o da gitti göğüs şişliği ve acısı da gitti 😔
Merhaba canım kac haftalıksın? Benimde karnımda kramplarım vardı hepsi gitti bir anda sadece birazcık göğüslerim hassas benim 6 hafta sınırda kese yolksac var bebek görünmedi yarın kontrolüm var görülmezse yine riskliymiş bebek oluşmuyor demekmiş😞

Merhaba canım kac haftalıksın? Benimde karnımda kramplarım vardı hepsi gitti bir anda sadece birazcık göğüslerim hassas benim 6 hafta sınırda kese yolksac var bebek görünmedi yarın kontrolüm var görülmezse yine riskliymiş bebek oluşmuyor demekmiş😞
Ben 7+3deyim ama ultrasonda 6+3yazıyordu bi ley demedi doktorum kalp atışını duyduk biz cuma günü canım çok şükür 🤲
İnşallah seninki geç döllenme falandır görürsün yarın 🤲☺️

IMG-20241223-WA0002.jpg

cok duygulandim 😊

İlk trimester kışa gelince inşallah hasta olmam demiştim ve korktuğum oldu. Kızım kreşe gittiği için alıp alıp geliyo virüsleri. Burnum tıkalı çok fenaa 🥺 bi yandan bulantılar bi yandan grip 😔

Tektaş görüntüsü oluştuysa her şey yolunda şu anda sağlıkla devam etsin🥰
5+6 da ben karın yltrasonu tercih ettik doktoruma kese 10mm dedi. Büyümüş haftaya bakacağız . Belli belirsiz yolk gördü ama net birşey söylemek için haftaya gel dedi. Alttan muayene etsek hepsini görürüz dedi:) bende cuma gğnü inşallah göreceğim:) Allahhım nasip ederse eğer.

Kizlar bende de belirti kalmadi cok. Ama.meme acisi gidip geliyor. Karnima vuran kasintilar gecti ama kusma olmasa da bulanti tiksinme var. Ama yemek.yiyebiliyorum sukur. 6+4 ve dua ediyorum sadece bulanti gelmesin diye :)

5+6 da ben karın yltrasonu tercih ettik doktoruma kese 10mm dedi. Büyümüş haftaya bakacağız . Belli belirsiz yolk gördü ama net birşey söylemek için haftaya gel dedi. Alttan muayene etsek hepsini görürüz dedi:) bende cuma gğnü inşallah göreceğim:) Allahhım nasip ederse eğer.
Evet ben de o haftada kese ve içindeki bebek oluşumunu görmüştüm alttan muayeneden korkmayın ben hala alttan muayene oluyorum tüp bebek hastasıyım.

Başka bi doktordan randevu alıp gidince kendi doktorum görür mü e nabızdan falan?🙈 bende bekleyemeyip gittim başkasına yine yaparım kesin ama doktorumun kalbini kırmak istemiyorum🤣 sadakatsizlik gibi geliyor 🤓
Aaaa bak onu hiç düşünmedim 🤓🤓 görünüyordur kesin ya :halay: ama ne yapalım bizi de anlasınlar merak içindeyiz 😅 en kötü doktoruma kendimi iyi hissetmedim yakın diye gittim falan derim 🤪🤪

X