Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Yeme yeme tut kendini 😅😅 ya da kokoreç niyetine başka bi şey ye🤪 bazen ben de instagramda makarna yiyen ablalar izliyorum çok canım çekiyor tutuyorum kendimi 😅😅
ya makarnadan nolcak kiii arada yiyebilirsin azıcıkk danilo zanna danla biliçin kilosuna bakıp sen 80gr yiyebilirsin bi günde bence demişti ya onun gibi 😭😭
Kocana aldır iki ısırık al nefsini korelt 🙈 ben yiyorum canım çekeni ya başka türlü bir şey yiyemiyorum çünkü dün hamburger söyledim valla olcektim hamburger diye 🙈 ondan inceki gün de çiğköfte çekti canım

Ev yemegi yiyemiyorum mideni bulandırıyor. Hep dışardan bir şeyler istiyor canım 🤦. Napiyim bu hamileliğim de böyle olsun dedim

Ama kokoreç biraz daha riskli bağırsak olduğu için çok güvenilir bir yerden ve iyi temizlenmiş olması lazım. O yüzden belki onun yerini tutan başka bir şey cektirebilirsin canını tantuni falan mesela 😂 eyvah tantuni yükleniyor bana da 🤭

ya geçen bi yazı okudum, canımızın sürekli fast food çekmesi normalmiş. ben fast food yiyorum canım çektiğinde takılmıyorum da kokoreç de biraz şey işte çok riskli bi gıda :KK70::KK70: ama dayanamicam yarın yicem galiba........... üzgünüm doktorum..............
tantuni de ne yenirdi var ya,, evde de yoğurtlu ıspanak çorbası vardı gidiyim de 2 kase içeyim nefis terbiyesi dfsdfsdfds

ya makarnadan nolcak kiii arada yiyebilirsin azıcıkk danilo zanna danla biliçin kilosuna bakıp sen 80gr yiyebilirsin bi günde bence demişti ya onun gibi 😭😭

ya geçen bi yazı okudum, canımızın sürekli fast food çekmesi normalmiş. ben fast food yiyorum canım çektiğinde takılmıyorum da kokoreç de biraz şey işte çok riskli bi gıda :KK70::KK70: ama dayanamicam yarın yicem galiba........... üzgünüm doktorum..............
tantuni de ne yenirdi var ya,, evde de yoğurtlu ıspanak çorbası vardı gidiyim de 2 kase içeyim nefis terbiyesi dfsdfsdfds
Ya benim de canım lahmacun çekti yedim napiyim açlıktan ölücem yoksa. Mutfağa giresim yok. Bardaklar bile kokuyo çöp kapağı otomatik kapaklı o bile kokuyo herşey kokuyo. Yiyin gitsin dicem de kokoreç tadımlık ye bari allah affetsin :bicak:

Bütün enerjim kanim canım çekilmiş gibi halsizim. Bıraksınlar saatlerce uyuyayım ve sadece yemek için uyanayım. Bir de mümkünse her gün bebegimi gösterecek bir ultrason cihazı olsun evimde. Bir de çalışan kadınlar hamileliklerini ve hatta doğumdan sonraki iki yılı evlerinde geçirsin. Âmin. çok mu şey istiyorum :halay:

Bütün enerjim kanim canım çekilmiş gibi halsizim. Bıraksınlar saatlerce uyuyayım ve sadece yemek için uyanayım. Bir de mümkünse her gün bebegimi gösterecek bir ultrason cihazı olsun evimde. Bir de çalışan kadınlar hamileliklerini ve hatta doğumdan sonraki iki yılı evlerinde geçirsin. Âmin. çok mu şey istiyorum :halay:
Bunları nereye bildiriyoruz canım sana destek çıkayım😂😂

Ay hiç de çok şey değil aslında temel hakkımız ama İst e ebeveyn dostu değil politikalarımız hiç ne yazık ki bat bar bağırıyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diye 4. ay işe başlamak zorunda kalıyor çoğu anne. Her şeyi anneye yukluyorlar sonra da emzirme sekteye uğrayınca aaa mama mı verdin a bilmem ne

Yarama dokundun 🤦 sinirlendim bak 😂
izmirde olup doktoruna karar veren var mu acaba ben hala kararsizim
Canım ben izmir'deyim bu sefer devlete gididcem galiba özeller ateş pahası olmuş doğuma yakın belki özel bir doktorla anlasirim doğal dogumu destekleyen bildiğim volkan dede var bir de Orçun sezer bir bakabilirsin

Dur bakalım yarına geçer belki geçmezse bir kere yersin ya bir kereden de bir şey olmaz herhalde ❤️ benim anlık çünkü can cekmelerim 3 saat sonra geçiyor mesela o an yemezsem

Ay hiç de çok şey değil aslında temel hakkımız ama İst e ebeveyn dostu değil politikalarımız hiç ne yazık ki bat bar bağırıyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diye 4. ay işe başlamak zorunda kalıyor çoğu anne. Her şeyi anneye yukluyorlar sonra da emzirme sekteye uğrayınca aaa mama mı verdin a bilmem ne

Canım ben izmir'deyim bu sefer devlete gididcem galiba özeller ateş pahası olmuş doğuma yakın belki özel bir doktorla anlasirim doğal dogumu destekleyen bildiğim volkan dede var bir de Orçun sezer bir bakabilirsin

tesekkur ederim canim arastiracagim bnde kararsizim aslinda devlet mantikli geliyir ozellikle bebek cetesi olaylarindan sonra ama dikislerim falan sikinti yasarmiyim korkuyorum

tesekkur ederim canim arastiracagim bnde kararsizim aslinda devlet mantikli geliyir ozellikle bebek cetesi olaylarindan sonra ama dikislerim falan sikinti yasarmiyim korkuyorum
Dikişlerin neden kaynaklı kuzum? Sezaryen dikişleri mı?

ve gercekten calisan kadin olmak cok zor hamileyiz riskli bile olsa calismak zorundayiz doguruyoruz daha alisamadan ise donmemiz bekleniyor ins duzelir bu sistem

Anadolu yakası için göztepe eğitim araştırma mı zeynep kamil mi önerirsiniz tecrübesi bilgisi duyumu olan varsa çok memnun olurum hangisine devam edeyim?

X