- 1 Nisan 2021
- 411
- 1.554
ya makarnadan nolcak kiii arada yiyebilirsin azıcıkk danilo zanna danla biliçin kilosuna bakıp sen 80gr yiyebilirsin bi günde bence demişti ya onun gibiYeme yeme tut kendini ya da kokoreç niyetine başka bi şey ye bazen ben de instagramda makarna yiyen ablalar izliyorum çok canım çekiyor tutuyorum kendimi
Kocana aldır iki ısırık al nefsini korelt ben yiyorum canım çekeni ya başka türlü bir şey yiyemiyorum çünkü dün hamburger söyledim valla olcektim hamburger diye ondan inceki gün de çiğköfte çekti canım
Ev yemegi yiyemiyorum mideni bulandırıyor. Hep dışardan bir şeyler istiyor canım . Napiyim bu hamileliğim de böyle olsun dedim
Ama kokoreç biraz daha riskli bağırsak olduğu için çok güvenilir bir yerden ve iyi temizlenmiş olması lazım. O yüzden belki onun yerini tutan başka bir şey cektirebilirsin canını tantuni falan mesela eyvah tantuni yükleniyor bana da
ya geçen bi yazı okudum, canımızın sürekli fast food çekmesi normalmiş. ben fast food yiyorum canım çektiğinde takılmıyorum da kokoreç de biraz şey işte çok riskli bi gıda ama dayanamicam yarın yicem galiba........... üzgünüm doktorum..............
tantuni de ne yenirdi var ya,, evde de yoğurtlu ıspanak çorbası vardı gidiyim de 2 kase içeyim nefis terbiyesi dfsdfsdfds