Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Annişler biberon olarak ne aldınız? Ben kararsızım pek bilgim de yok. İlk etapta set olarak almayacağım ama bulunsun da istiyorum bir tane küçük boy alacağım. Cam mı daha iyi olur, hangi marka daha iyi olur bilemiyorum. Anti kolik, yenidoğan akışlı vesaire hangisi daha uygun olur. Herkes farklı bir şey deneyimlemiştir belki ama en azindan fikir olur bizlere de.
Canım ben almadım. Bir yakınım philips strizelatör biberon ısıtıcısı ve cam biberonlarını verdi onları kullanıcam. Biberon ve emzik konusu bebişten bebişe değişiyormuş. Deneyip duruma göre alırım diye düşündüm

Kızlar benimde dün tansiyon küçük 5 e felan düşmüş elim ayağım boşaldı gibi oldu cansız kaldım hastaneye gittik Bi serum yaptılar düzeldim, açlık kan şekerim de düşüktü zaten doktor az az sık sık yememi söylemişti sizde dikkat edin kendinizi aç bırakmayın
Geçmiş olsun canım, aç kalma aman dikkat et. Benim normalde de düşüktür 11-6 10-5 çıkar hep, sabahları bir şeyler yiyene kadar fenalık geçiriyorum çok iyi anlıyorum seni. Sürekli elimin altında bir şeyler oluyor

Geçmiş olsun canım, aç kalma aman dikkat et. Benim normalde de düşüktür 11-6 10-5 çıkar hep, sabahları bir şeyler yiyene kadar fenalık geçiriyorum çok iyi anlıyorum seni. Sürekli elimin altında bir şeyler oluyor
Aynen canım benimde normalde hep 9 6 felan çıkar ama dünkü kötü yaptı, şimdi pek aç kalmamaya çalışıyorum ağzıma bişeyler atıyorum, sende dikkat kendine 🙏

Kızlar benimde dün tansiyon küçük 5 e felan düşmüş elim ayağım boşaldı gibi oldu cansız kaldım hastaneye gittik Bi serum yaptılar düzeldim, açlık kan şekerim de düşüktü zaten doktor az az sık sık yememi söylemişti sizde dikkat edin kendinizi aç bırakmayın
Düşük tansiyondan ben de muzdaribim geçen hafta 2 defa bayılmalık oldum gözüm kararıyor bir anda

Canim cok gecmis olsun. Dis röntgeninin radyasyon oranı hasar verecek kadar yüksek değil diye biliyorum ama doktorlara danışmak daha doğru olur tabi ki. Cevredeki bir cok cihazdan daha fazlasini aliyoruz maalesef.. Çoğu doktor belirli bir zamandan sonra o ağrının stresini yaşamaktansa yapılmasını öneriyor. Kadin dogum doktorundan onay almadan disci riske girmez zaten. Sen doktorunla görüş, içine sinerse yaptir tabi ki.
Evet doktorum kağıt yazdı ama dişçi yinede yanaşmadı bende Baska dişciye gittim

Annişler biberon olarak ne aldınız? Ben kararsızım pek bilgim de yok. İlk etapta set olarak almayacağım ama bulunsun da istiyorum bir tane küçük boy alacağım. Cam mı daha iyi olur, hangi marka daha iyi olur bilemiyorum. Anti kolik, yenidoğan akışlı vesaire hangisi daha uygun olur. Herkes farklı bir şey deneyimlemiştir belki ama en azindan fikir olur bizlere de.
Ben Dr brows aldım bakalım iyimidir kullanınca anliycam

Canım ben almadım. Bir yakınım philips strizelatör biberon ısıtıcısı ve cam biberonlarını verdi onları kullanıcam. Biberon ve emzik konusu bebişten bebişe değişiyormuş. Deneyip duruma göre alırım diye düşündüm
Teşekkür ederim canım, inşallah memnun kalirsin 🥰

Kızlar akşam yine karnımda kıpırtı hissettim elimle hafif hafif karnıma vurdum sonea tekrar kıpırtı hissettim uzadıkça karnıma vuruyorum tiklatiyirum kıpırtı oluyor sanırım bebeğin hareketi bunlar bnm ilk kızımda hissettiğim hareket balık süzülmesi gibiydi. bunda kıpırtı hissediyorum direk bu hafta iyice sertleşir hareketleri daha net hissedeceğim 😁🥰

Günaydıın güzel anneler ♥️ Bugün nasılsınız ? yeni bir hafta hepimiz sağlıklı huzurlu minik tekmeli geçiririz inşallah ♥️
Biz dün bebişimize dolap ve şifonyer bakmak için İkea'ya gittik çocuk odamda hemness divanım vardı ona uygun bir dolap şifonyer kombinasyonu yapmak istiyoruz sizce şuan bebiş için 4 kapaklı gardırop ve 5 çekmeceli şifonyer çok mu olur ? Genç odası gibi görünecek mobilyalar ama uzun sürede kullanabilir ben dekorasyon ürünlerini daha bebeksi seçerim cinsiyete göre renklendirip tatlı bir cibinlik alırım diye düşünüyorum ama eşimde bu kadar büyük bir mobilya almak yerine bebişin diğer ihtiyaçlarının daha iyi ve kaliteli alabileceğimizi söylüyor kafam karıştı :KK43: siz nasıl düşünüyorsunuz ?
Birde 2 gün sonra kontrolümüz var inşallah cinsiyeti de öğreneceğiz 🙏:)
Canım ben 2 kapaklı içi çekmeceli dolap ile 4 çekmeceli şifonyer yaptırdım 32 bin gibi bir fiyata full mdf beyaz renk, baya uzun süre kullanılır. 3 çekmeceli almak istemedim oda da oyun alanı kalsın diye. Resim yapması için falan minik etkinlik masasıda alacağım. Yerin varsa senin düşüncende iyi kızkardeşim öyle bir takım yaptı üniversiteye gidene kadar kullanır🙈

Selam canım ben anne bebek çantasında olsun diye yenidoğan cam avent aldım bir tane bir tanede emzik aldım. Eğer emmez ise alacağım şimdiden almayacağım

Selam canım ben anne bebek çantasında olsun diye yenidoğan cam avent aldım bir tane bir tanede emzik aldım. Eğer emmez ise alacağım şimdiden almayacağım
Bana da bir tane almak mantıklı geliyor dediğin gibi, çünkü kullanmama ihtimali de var. Yavaş yavas bir seyler almak istiyorum artık. 😊

Canlar 1 haftadır benim 20lik diş ağrısı yine başladı ya doktorlar röntgensiz çekemeyiz hamile olduğun için de röntgen olmaz diyorlar ilaç da içemiyorum, mahvoldum ya 🥲

Canım senin plesenta previa mı? Benim previa değil ama rahim ağzına çok yakın dedi doktor ön duvardan başlıyor rahim ağzına kadar. Riski dedi doktor o yüzden yatıyorum. Ben de aynı şekilde çok sık idrara çıkıyorum bazen yapıyorum 5 dk sonra bir daha gidiyorum sanki 2 saattir tutuyor gibi çok oluyor. Ve mesane bosalsa dahi hep dolu gibi bir his oluyor.Plesenta ile alakali olabilecegini hiç düşünmedim doktorum da bir şey söylemedi. Sana doktorun mu söyledi plesenta aşağıda olduğu için diye ?
Kaçıncı haftadasınız

İşte bende tekrar tekrar iş yapmayı istemiyorum evimde küçük depolama alanım az büyük dolap alırsam kendi ıvır zıvırım içinde kullanabilirim diye düşünüyorum çünkü şuan divanın çekmeceleri de eşyalarla dolu :KK43:
Showroomu yenilemişler bayrampaşa da çok güzel çocuk odaları yapmışlar canım bir tanıdığım çalışıyor benim orada yılbaşından sonra müthiş zamlar varmış o yüzden şu son haftada siparişi vermek istiyorum
Bende sadece dolap alacağım ama çekmeceli olsun istiyorum.. çünkü ilerde etkinlik masası sonra çalışma masası derken sifinyer kaplamasın.. dolabı bende büyük alırım gibi

X