Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    21
Ya kızlar hiç sormayın ya. Ne kadar zararlı şey varsa canım istiyor ya. Bir meyve istesin ne bileyim sebze istesin. Yok.. 🙄 valla sürekli tuzlu bir şeyler istiyor özellikle cips acı cips 😅 dün de acı turşu yedim valla 🙄😅 bu ara benim canım hep acı ve tuzlu istiyor bu çocuk nasıl olacak ne sevecek ileride, cinsiyeti ne olacak çok merak ediyorum. Bu kadar abuk subuk bir aserme şekli daha önce görmedim kimsede ve kendim de yaşamamıştım 🤣🤣
Merhaba canım iyot yeterli alıyor musun acaba tuza ihtiyacın olabilir mi? Kullandığın takviyeyi doktoruna bir sor istersen 😊

Tahmin yürütüyorum erkek bence 😊 deli gibi acı tuzlu ekşi yedim oğlum oldu ha birde çok et yemek istiyordum kahvaltı da bile yemiştim, üstüne öğle ve akşam da et allahimmm 🤢 1ayda tek başıma iki dana devirmisimdir heralde 😂
Ay gerçekten mi ya 😅 bugün de eşim bıçak makas yaptı bıçak çıktı. Bütün emareler erkeği gösteriyor desene 😅 kendimi hiç erkek annesi olmak için hazır hissetmiyorum niyeyse 🤣😅 ben normalde et yiyen biri değilim köfte sucuk harici et tavuk balık yok bende köfte sucuğu da zorla yiyorum o yüzden onları canım cekmiyor.😅 sağlıklı olsun da artık kız erkek farketmez ama gercekten iyice merak sardı beni arkadaşlar da öğrenmeye baslayinca daha da meraklandım 🤣🥰 Perşembe gideceğim bakalım tahmin yapabilecek mi 🤣
Merhaba canım iyot yeterli alıyor musun acaba tuza ihtiyacın olabilir mi? Kullandığın takviyeyi doktoruna bir sor istersen 😊
Alıyorum canım kullandigim takviyede hepsi yeterli şekilde var ama ben normalde de tuzlu seven biriyim hatta kendimi tutmaya çalışırım tansiyonu etkiler vs diye ama hep tuz ararım. Kullandığım tuz da iyotlu takviyede de var 😊 bu asermenin başka bir boyutu ya. Acılı cips tuzlu kraker falan görünce ağzım sulaniyor resmen dayanamiyorum🤣🤣

Merhaba kızlar doktorum cinsiyetle ilgili yorum yapmadı sizin tahminleriniz nedirrr 🥹

Eklentiler

• 280CD4C5-3468-4CCD-A08E-23A00B1B873B.jpeg
    280CD4C5-3468-4CCD-A08E-23A00B1B873B.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 3
Alıyorum canım kullandigim takviyede hepsi yeterli şekilde var ama ben normalde de tuzlu seven biriyim hatta kendimi tutmaya çalışırım tansiyonu etkiler vs diye ama hep tuz ararım. Kullandığım tuz da iyotlu takviyede de var 😊 bu asermenin başka bir boyutu ya. Acılı cips tuzlu kraker falan görünce ağzım sulaniyor resmen dayanamiyorum🤣🤣
Ay ne güzel Masallah keşke ben de asersem ya. Canım hiç bir şey istemiyor ama çok şükür herşeyden yiyorum. Sadece bir iki kere gece 11 gibi et istemişti ama o da aklıma gelmesi ile gitmesi bir oldu en fazla 2-3 dakika aklımda kalmistir.

Kızlar benim gibi mantar olup da iyilesemeyen var mi?? Tam 8 haftadir mücadele ediyorum, transferin 5.gunu baslamisti, hala devam ediyo, aklimi oynatmak uzereyim, kaşıntıdan ölüyorum hele geceleri iyice azıyo. Dr ilaclardan diyo ve fitilden dolayi da surekli bi ıslaklık oldugundan gecmez şuan diyo. Ilac da kullanamiyorum. Sirke, karbonat da denedim, hindistan cevizi yağı da. Ben napicam ya o kadar fena ki

Kızlar benim gibi mantar olup da iyilesemeyen var mi?? Tam 8 haftadir mücadele ediyorum, transferin 5.gunu baslamisti, hala devam ediyo, aklimi oynatmak uzereyim, kaşıntıdan ölüyorum hele geceleri iyice azıyo. Dr ilaclardan diyo ve fitilden dolayi da surekli bi ıslaklık oldugundan gecmez şuan diyo. Ilac da kullanamiyorum. Sirke, karbonat da denedim, hindistan cevizi yağı da. Ben napicam ya o kadar fena ki
Zalain kullandım ben sabah akşam yıkayıp ince tabaka sürdüm iki günde hafiflemisti belki işe yarar sende de denedin mi o kremi

Ay ne güzel Masallah keşke ben de asersem ya. Canım hiç bir şey istemiyor ama çok şükür herşeyden yiyorum. Sadece bir iki kere gece 11 gibi et istemişti ama o da aklıma gelmesi ile gitmesi bir oldu en fazla 2-3 dakika aklımda kalmistir.
Yani benim de canım zaten sağlıklı bir şeyler istemiyor ki canım benimki de iyi değil yani. Ne bileyim yemekler ağzımda büyüyor ama tuzlu ve acılı şeyleri küt küt yiyorum yani saçma şekilde 🤣tatli desen sanki bütün tatlıların tadı bozuk. Hepsi tuhaf geliyor. Oysa ki kızımda deli gibi tatlı isterdi canım. Nerede tatlı meyve varsa ne kadar tatlı cesidi varsa hep onları isterdi. Bu bebisde de hiç istemiyorum. Kayınvalidemden gelirse annem yaparsa eşim alırsa zorla yiyorum yani 😊

X