Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bekle canım kötüye yorma, zaten olumsuz olsa da nolcak deyip bir dahaki ayı bekleriz. İyi olursa da birlikte seviniriz🥰 hayırlı olsun inşallahr rüyan ❤️ forumda bakıyorum bazısı 20.günün gecikmesinde öğrenmiş diyorum o zamana kadar dölllenme konusunda uzman olacağım okuya okuya dndndn
Al bendende o kadr ❤️ama benim bildigim gec yumurtlayanlarda gec dollenme oluyor

Bekle canım kötüye yorma, zaten olumsuz olsa da nolcak deyip bir dahaki ayı bekleriz. İyi olursa da birlikte seviniriz🥰 hayırlı olsun inşallahr rüyan ❤️ forumda bakıyorum bazısı 20.günün gecikmesinde öğrenmiş diyorum o zamana kadar dölllenme konusunda uzman olacağım okuya okuya dndndn
Ahahaha bende öyle oldum cidden bilmediğim o kadar çok sey warmış ki

yumurtlama 5 aralık ilişki günlerini takip etmedim ama yumurtlamadan sonra oldu
Ee kesinse neden gecikti canm çok merk ettm ya testin yok mu korkunun ecele faydası yok gecikmem olsa 100 kere yapardım gerçekten mesela ben direkt kana gitmeyi sevmiyorum illa testlerde göreceğim 😌

Kızlar yunurtlamadan sonra bugün 13.gün bu ay değerlendirdim ama çok da şey yapmadım yaklaşoö 50 gündür regl olmadım uygulamaya göre yarın regl olmam lazım ama vücudumda tuhaf şeyler var . Sabaha doğru böyle kasık sızlamalarıyla uyandım ama devam etmedi arada bir sağ kasığıma ve sol bacağıma iğne batırır gibi anlık ağrılar girip çıkuyor ve karnımda sürekli kas atmaları hissediyorum acaba eeglim geçti diye mi yoksa bir ihtimal olabilir mi negatif görmekten de bıktım 19 unda kan verdiö negatifti bunları yaşayam yada bir fikri olan var mı birde akşam bir iki damla beyaz yoğun bir akıntım oldu kalçalarım ve üst bacaklarım ağırıyor aşırı halsizim
Canım bana göre erken gebelik belirtisi diye bir şey olmadığı için artık böyle düşünüyorum ama senin daha birkaç gün önce negatifmiş yine aynı mantık erken gebelik belirtisi diye bir şey bence yok bilimsel olarak da adet öncesi yaşadıklarımız progesteron yüzündenmiş. Yani gebelik çıkarsa ona yoruyoruz Aslında alakası yokmuş bu yüzden istersen testlerle ilerle ben ne desem sana yanlış olur benim yaşamadığım şey kalmıyor her ay bu ay Çok affedersin 2 günden afedersin bir çay bardağı kadar akıntı geldi tamam dedim akıntı çok ama yine gebelik yok

X