- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.521
Mecbur sabretmekten başka çağremiz yok.umut fakirin dostudur guzel kız kardeşim. napalım bugun olmazsa dıger ay aolmadı sonrakı daha yolun basındayız bıraz mucadele edecegızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur sabretmekten başka çağremiz yok.umut fakirin dostudur guzel kız kardeşim. napalım bugun olmazsa dıger ay aolmadı sonrakı daha yolun basındayız bıraz mucadele edecegızz
negatif çizgisi bile silik çıktı o dereceBeliyoruz canim merakla
Ayyy ne denir bilemedim çok üzüldüm
dur ya üzülme sakın. adet olmadığın sürece bir umut var demektir canımnegatif çizgisi bile silik çıktı o derece
Bekle demistim Allahtan umit kesilmez kuzum Haftaya kadar adet olmazsan yine kan ver bence.negatif bile silik çıktı o derece yok kızlar
Al bendende o kadr ama benim bildigim gec yumurtlayanlarda gec dollenme oluyorBekle canım kötüye yorma, zaten olumsuz olsa da nolcak deyip bir dahaki ayı bekleriz. İyi olursa da birlikte seviniriz hayırlı olsun inşallahr rüyan forumda bakıyorum bazısı 20.günün gecikmesinde öğrenmiş diyorum o zamana kadar dölllenme konusunda uzman olacağım okuya okuya dndndn
Ahahaha bende öyle oldum cidden bilmediğim o kadar çok sey warmış kiBekle canım kötüye yorma, zaten olumsuz olsa da nolcak deyip bir dahaki ayı bekleriz. İyi olursa da birlikte seviniriz hayırlı olsun inşallahr rüyan forumda bakıyorum bazısı 20.günün gecikmesinde öğrenmiş diyorum o zamana kadar dölllenme konusunda uzman olacağım okuya okuya dndndn
Aynen belki öyle olmuştur diyorum bakalım beklemedeyizAl bendende o kadr ama benim bildigim gec yumurtlayanlarda gec dollenme oluyor
Umutsuz olmuyoruz Bi kaç gün daha bekle kan ver cnmnegatif bile silik çıktı o derece yok kızlar
negatif çizgisi bile silik çıktı o derece
Markasi neydi canim gebelik testinin bazi testler dogru cikmiyornegatif çizgisi bile silik çıktı o derece
Bakalım daha neler öğreneceğiz olana kadarAhahaha bende öyle oldum cidden bilmediğim o kadar çok sey warmış ki
Evet ben Malatya da yaşıyorumBu arada bişe sorcam aranızda malatyada yaşayan war mı
Umarım artık iyi şeyler olurBakalım daha neler öğreneceğiz olana kadar
Seni biliyorum naptın doktora gittin mi dediklerimeEvet ben Malatya da yaşıyorum
Canım senin mesajına mı alıntıla yapmışım Aslında sepa'ya yazmıştım Emin değildi sanırım diyeCanim ben lh testi ile takip ettim teste gore 12.gunu 5 aralik yumurtlama
Yok ya henüz gitmedim .Bu ayda adetimi bekleyeceğim .Eğer adet olursam hormon testleri için gideceğim eğer hamile olarak ayı tamamlarsam da yinede önerdiğin doktora muayene için gideceğimSeni biliyorum naptın doktora gittin mi dediklerime
Ee kesinse neden gecikti canm çok merk ettm ya testin yok mu korkunun ecele faydası yok gecikmem olsa 100 kere yapardım gerçekten mesela ben direkt kana gitmeyi sevmiyorum illa testlerde göreceğimyumurtlama 5 aralık ilişki günlerini takip etmedim ama yumurtlamadan sonra oldu
Geç döllenme olması için tekrar yumurtlamış olman lazım ama bundan şüphen varsa bekle tabii ama ikinciye yuumurtlamadan geç döllenme imkansız kigeç dölenme filan olduysa dedim ama bu kadar zaman da da çıkar herhalde artık
Tmm cnm hayırlısı olsun inşallahYok ya henüz gitmedim .Bu ayda adetimi bekleyeceğim .Eğer adet olursam hormon testleri için gideceğim eğer hamile olarak ayı tamamlarsam da yinede önerdiğin doktora muayene için gideceğim
Canım bana göre erken gebelik belirtisi diye bir şey olmadığı için artık böyle düşünüyorum ama senin daha birkaç gün önce negatifmiş yine aynı mantık erken gebelik belirtisi diye bir şey bence yok bilimsel olarak da adet öncesi yaşadıklarımız progesteron yüzündenmiş. Yani gebelik çıkarsa ona yoruyoruz Aslında alakası yokmuş bu yüzden istersen testlerle ilerle ben ne desem sana yanlış olur benim yaşamadığım şey kalmıyor her ay bu ay Çok affedersin 2 günden afedersin bir çay bardağı kadar akıntı geldi tamam dedim akıntı çok ama yine gebelik yokKızlar yunurtlamadan sonra bugün 13.gün bu ay değerlendirdim ama çok da şey yapmadım yaklaşoö 50 gündür regl olmadım uygulamaya göre yarın regl olmam lazım ama vücudumda tuhaf şeyler var . Sabaha doğru böyle kasık sızlamalarıyla uyandım ama devam etmedi arada bir sağ kasığıma ve sol bacağıma iğne batırır gibi anlık ağrılar girip çıkuyor ve karnımda sürekli kas atmaları hissediyorum acaba eeglim geçti diye mi yoksa bir ihtimal olabilir mi negatif görmekten de bıktım 19 unda kan verdiö negatifti bunları yaşayam yada bir fikri olan var mı birde akşam bir iki damla beyaz yoğun bir akıntım oldu kalçalarım ve üst bacaklarım ağırıyor aşırı halsizim