Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ayy bende merak ettim nasıl bişey anlamadım canım çok yoruluncami olur bu çatı ağrısı
Canım gezmekle alakalı değil ilk gebeliğimde olmamıştı ama bunda oluyo. Böyle genitaldeki tüm kemiklerin, genitaleen yakın iç bacak kemiklerin falan acıyor resmen otururken kalkarken doktora sordum çatın genişliyor dedi.

Ayy bende merak ettim nasıl bişey anlamadım canım çok yoruluncami olur bu çatı ağrısı
Yorulmakla alakası yok belki şiddeti artar ama benim birden başladı, kalça kemikleri vajina kemikleri ağrıyor sanki ayrılacakmış gibi. Benim evde halılar kayıyor ayağımla düzelteyim diyorum düzeltemiyorum direk o bölge de ağrım oluyor

Benim de geçen öyleydi bir iki gün.Sonrasında baya hareketlendi bugün yine azaldı gibi normaldir diye düşünüyorum

Benim de aynısı oluyor ya ilkinde böyle olmamıştı son güne kadar hep gezmiştim.

Kızlar ben çok zorlanıyorum artık midem o kadar bulanıyor ki çıkarmamak için zorluyorum kendimi . Son iki günüm işte
Ağrılarım oluyor . Bugün sınıftan öğretmenler odasına yürüyemedim adım attıkça alttan bıçak saplandı sanki . Defalarca oldu .
Sizde de bu bıçak saplanma gibi ağrılar oluyor mu ?

Evet bende de oluyor. Sürekli değil ama günde 3 4 kez aniden sızlıyor. Ben evde yatmama rağmen böyle sözde, yolunda gitse 37ye kadar çalışırım diyodum, mümkün değilmiş

Bugün 2 kere oldu canım o bıçak sağlanması. Tam vajinama oldu hemde. Sonlara yaklaşıyoruz normal herhalde. sen izine ne zaman ayrılacaksın?

Nekadara yaptirmistin canım Instagram yok bende de soramiyorum
Merhaba ben bugun fiyat sordum :)
“Merhaba
Taçlı Harf üzerine tek isim fiyatı 750 TL (kargo dahil)
Ledli olursa +200 TL fark oluyor
Taçlı harf yüksekliği 45 cm dir
Harf ve isim 8 mm kalınlığında mdf dir

Taçsız harf üzerine isim modellerimiz

30 cm yükseklikte harf 650 TL
35 cm yükseklikte harf 700 TL
40 cm yükseklikte harf 750 TL
Ledli olursa +200 TL
Ücretsiz kargo

Harf ve isim 8 mm kalınlığında mdf dir”

Canim bulanti bicak saplanmasi bende de var cok sinir bozucu dr normal dedi bana 2 gunde idari izin falan alamiyormusun

Bugün 2 kere oldu canım o bıçak sağlanması. Tam vajinama oldu hemde. Sonlara yaklaşıyoruz normal herhalde. sen izine ne zaman ayrılacaksın?
Benim son iki günüm canım cuma günü bitiyor şükürler olsun bir hafta daha olsa mümkün değil çalışamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…