Bilmiyorumki olabilir belkide. Zaten plasentada aşağıda bizim. Onunda etkisi vardır belkiKanala yerlesiyor falan diyorlar oyle bisey olabilir mi acaba
Benimde ilk hamileligimde yoktu gezip duruyordum yorulmazdım normal bence
Canım gezmekle alakalı değil ilk gebeliğimde olmamıştı ama bunda oluyo. Böyle genitaldeki tüm kemiklerin, genitaleen yakın iç bacak kemiklerin falan acıyor resmen otururken kalkarken doktora sordum çatın genişliyor dedi.Ayy bende merak ettim nasıl bişey anlamadım canım çok yoruluncami olur bu çatı ağrısı
Yorulmakla alakası yok belki şiddeti artar ama benim birden başladı, kalça kemikleri vajina kemikleri ağrıyor sanki ayrılacakmış gibi. Benim evde halılar kayıyor ayağımla düzelteyim diyorum düzeltemiyorum direk o bölge de ağrım oluyorAyy bende merak ettim nasıl bişey anlamadım canım çok yoruluncami olur bu çatı ağrısı
Yok canım yorulmak gibi degil ayakkabi giyerken merdiven çıkarken egilince falan bacak hareketlerinde oluyor genel olarak ama ilkinde hic hatırlamıyorum boyle bir agriAyy bende merak ettim nasıl bişey anlamadım canım çok yoruluncami olur bu çatı ağrısı
Benim cumartesi randevum bir gelişme olduysa yazarım, hareketli mi bebegin doktor cok hareketli bebeklerde kasılma gibi hissedilebilir demistiBilmiyorumki olabilir belkide. Zaten plasentada aşağıda bizim. Onunda etkisi vardır belki
Nekadara yaptirmistin canım Instagram yok bende de soramiyorumYok canım instagramdan yaptırdım https://www.instagram.com/t_artatolye?igsh=Z21nejFtcHlzZGt0
Hadi hayırlı haberlerle gel sendeBenim cumartesi randevum bir gelişme olduysa yazarım, hareketli mi bebegin doktor cok hareketli bebeklerde kasılma gibi hissedilebilir demisti
Benim de geçen öyleydi bir iki gün.Sonrasında baya hareketlendi bugün yine azaldı gibi normaldir diye düşünüyorumKızlar biz bugün 38 hafta olduk nst kontrolümüz vardı iki gündür bebeğimin eskisi gibi hareket etmediğini farkediyorumkarnımın tok olmasına rağmen nst de biraz hareketsiz çıktı sanırım hemşireler sürekli tok musun diye sorup durdu doktora gösteremedim sonucu ameliyattaydı yarın tekrar gideceğim inşallah bi sorun yoktur
1050₺ di sanırım canım kargo dahilNekadara yaptirmistin canım Instagram yok bende de soramiyorum
Benim de aynısı oluyor yaCanım gezmekle alakalı değil ilk gebeliğimde olmamıştı ama bunda oluyo. Böyle genitaldeki tüm kemiklerin, genitaleen yakın iç bacak kemiklerin falan acıyor resmen otururken kalkarken doktora sordum çatın genişliyor dedi.
Evet bende de oluyor. Sürekli değil ama günde 3 4 kez aniden sızlıyor. Ben evde yatmama rağmen böyleKızlar ben çok zorlanıyorum artıkmidem o kadar bulanıyor ki çıkarmamak için zorluyorum kendimi . Son iki günüm işte
Ağrılarım oluyor . Bugün sınıftan öğretmenler odasına yürüyemedim adım attıkça alttan bıçak saplandı sanki . Defalarca oldu .
Sizde de bu bıçak saplanma gibi ağrılar oluyor mu ?
Aynen bende öyle. İkinci gebelik olmasıyla alakası var mı bilmiyorum belkide yaş ilerlediği içindir onuda bilemiyorumBenim de aynısı oluyor yailkinde böyle olmamıştı son güne kadar hep gezmiştim.
Bugün 2 kere oldu canım o bıçak sağlanması. Tam vajinama oldu hemde. Sonlara yaklaşıyoruz normal herhalde.Kızlar ben çok zorlanıyorum artıkmidem o kadar bulanıyor ki çıkarmamak için zorluyorum kendimi . Son iki günüm işte
Ağrılarım oluyor . Bugün sınıftan öğretmenler odasına yürüyemedim adım attıkça alttan bıçak saplandı sanki . Defalarca oldu .
Merhaba ben bugun fiyat sordum :)Nekadara yaptirmistin canım Instagram yok bende de soramiyorum
Canim bulanti bicak saplanmasi bende de var cok sinir bozucu dr normal dedi bana 2 gunde idari izin falan alamiyormusunKızlar ben çok zorlanıyorum artıkmidem o kadar bulanıyor ki çıkarmamak için zorluyorum kendimi . Son iki günüm işte
Ödem var mı canımBenim 2 3 haftadır geçmeyen bi uyuşmam var valla yıldım artık. Doktoruma söylemiştim olabiliyo demişti ama artık canıma yetti bi daha söylicem dayanamıyorum diye
Benim son iki günüm canım cuma günü bitiyor şükürler olsunBugün 2 kere oldu canım o bıçak sağlanması. Tam vajinama oldu hemde. Sonlara yaklaşıyoruz normal herhalde.sen izine ne zaman ayrılacaksın?
Hadi gözün aydın arkadaşımBenim son iki günüm canım cuma günü bitiyor şükürler olsunbir hafta daha olsa mümkün değil çalışamazdım